Geçen ay onun evinde kaldım 4 gün. Birlikte uyuduk ve bir şeyler yaşandı. Sürekli kendisi için bir şeyler yapmamı istedi oral seks vs.(ilk defa yaptığım için aşırı midem bulandi istemiyorum dediğim için de morali bozuldu) Bana gelince tık yok. Aşırı rahatsız oldum bu durumdan nasıl söyleyebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece soruya cevap verir misiniz arkadaşlar. Açık şeyler yazmayın soru kaldırılsin istemiyorum.
Sevgilim bencil biri bundan rahatsızım ne yapmalıyım?
nasılı yok. direk söyleyeceksin ulan eşşşşşşşşeeeeek oral yapmak erkeğin görevi. önce sen yap sonra benden iste kööööpppeekk de sen en iyisi ona bir tekme vur * gitsin
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
asgahhaahahaahaha nasıl vurayım tekmeyi aabi 4 yıllık sevgilim
sevgili deme. ne sevgisi hani sevgi ortada sevgi falan yok adam seni köle yapmış bedava eskort gibi kullanıyor aç gözünü. o sana oral yapması gerekirken sen ona yapıyorsun. saçmalıyorsunuz bir de kalkıp adamı koruyorsun yahu sende akıl onur yok mu kendini neden kullandırıyrsun
sevgi davranışlardadır sözlerde değil.
o seni seviyor olsa insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar. köle gibi kullanmaz neyse ya bana ne ne halin varsa gör. ben ne anlatsam boş. sizler o erkek bozuntularına laf söyletmez kennizi köle edersiniz. bye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bencil ise ayrılın
nasılı yok. direk söyleyeceksin
ulan eşşşşşşşşeeeeek oral yapmak erkeğin görevi. önce sen yap sonra benden iste kööööpppeekk de
sen en iyisi ona bir tekme vur * gitsin
asgahhaahahaahaha nasıl vurayım tekmeyi aabi 4 yıllık sevgilim
sevgili deme. ne sevgisi hani sevgi ortada sevgi falan yok adam seni köle yapmış bedava eskort gibi kullanıyor aç gözünü.
o sana oral yapması gerekirken sen ona yapıyorsun.
saçmalıyorsunuz
bir de kalkıp adamı koruyorsun yahu sende akıl onur yok mu
kendini neden kullandırıyrsun
sevgi davranışlardadır sözlerde değil.
o seni seviyor olsa insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar. köle gibi kullanmaz
neyse ya bana ne ne halin varsa gör. ben ne anlatsam boş. sizler o erkek bozuntularına laf söyletmez kennizi köle edersiniz. bye
Bugüne kadar yaşımız küçüktü yaşamadık ilk defa bu kadar ileri gittik. Eskort falan yakıştırması hoşuma gitmedi. Ama bencilliği canımı sıktı.
hoşuna gitmesin elbet
çünkü gerçek bu
sana hizmet etmiyor seni hizmet ettiriyor buna eskortluk denir
yahu biraz onurlu olun. dünyada tek erkek değil. kendinizi koruyun
Böyle çocuklarla beraber olmayın kadın yalandikca zevke gelir daha çok azdırır bu kadını
Kendine odaklı biri ile ilişki yurumez, hele de bunu yatak odasında yapiyorsa
Yapma kardeşim bencil biri olsa da olmasa da kullandirma kendini zende ozaman koca kizsin farkına var birseylerin
Haklısın direk ona ss alıp göndersen sorun çözülür ya da ayrık diyecek bir şey yok
insanları değiştiremezsin eğer istemediğin bir huyu varsa ya kabullen ya da terket hepsi bu
Aynen bu şekilde söylersen olur.
O nasıl yap diyorsa sende diyeceksin
Yapmalı o da hatta en çok o yapmalı
Her erkek yapmıyor onu
Neyi yapmıyor
Oral yapmadı demedinmi sen
Direk söyle bence
en direk olarak
Çekiniyorum
nesi var bunun. kurtul gitsin
Yalamadi i hic
Yok