Sadece hafif bir göğüs dekoltesi görseniz veya sohbet esnasında ne düşünürsünüz o kız hakkında, bir şey düşünmez misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben birşeyi merak ediyorum… Bu sorular bazen bilerek mi soruluyor, hafif göğüs dekoltesi dediğiniz şey bilerek mi veriliyor? Karşıyı etkilemek için mi? Yoksa istemsiz mi?
034 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle bi kıyafet giymiş mesela özellikle seni etkilemek için değil ama çok hafif dekolteli bi şey giymiş o gün
Soran+1 yılHiç kız arkadaşım var mı iş arkadaşı okul arkadaşı falan
Soran+1 yılArkadaşın
- +1 yıl
Arkadaşım var ama kanka olayım yok hiç olmadı istememde benim tercihim. Arkadaşımda ayda yılda bir özel gün taziye düğün bir şey olursa halka açık bir sosyal medya mesajı üzerinden iyi birşeyse kutlama veya kötü bişeyde hüzün mesajı o kadar dediğim gibi ben ateşle barutun arkadaş olabileceğine inanmıyorum bu düşünce beni bağlar kimse katılmak zorunda değil tabiki 🙏
Soran+1 yılYo haklısındır, ben de erkeklerin ne düşündüğünü tam olarak bilmek için sordum
Soran+1 yılYa arkadaşına değil de işte dışarıya öyke çıktıysa mesela
- +1 yıl
Tm dışarı çıkma nedeni nedir yani ben bunu merak ediyorum işte neden aşırı bir dekolte veya frikik amaç ne? Bugün birini gördüm yani istemsizce bakıyorsun Ankara şu an daha tam soğuk değil ama soğuk sonuçta ve kız bildiğin giyinmeyi unutmuş abi üşümüyonuz mu alttan ısıtmamı var benim aklım almıyor 🙄
Soran+1 yılYa haklısın dinimize göre de kapanmak doğru olan zaten, güzel görünmek için yani başka sebep yok aslında
Soran+1 yılNeden olacak ki
Soran+1 yılTartışabiliriz etkilemek için mi diyorsun başka bir şey mi
Soran+1 yılBuradan tartışalım
- +1 yıl
Burdanda yorumlara bakmam işkence ondan dedim yoksa yanlış anlama 😇 yani bence kesinlikle birini etkilemek veya erkekleri av olarak görmek, veya egoda olabilir açayım bunu ben istediğimi ayarlarım güzelim çekiciyim elde ederim bakın görün gibisinden… ve bunun içinde tahrik edici teşhircilik yapmak bu benim düşüncem sence?
Soran+1 yılBu güzel veya yakışıklı görünmekle benzer şeyler aslında
Soran+1 yılİkisinde de beğenilmek güdüsü var
Soran+1 yılOlabilir ama erkeğin kas yapması veya saçını yapması da aynı şey
- +1 yıl
Kas yapmam bir teşhir değil spor ve sağlık evet bunu tahrik etmek için kullanan yokmu var ama herkese aynı olmaması bu tezi çürütüyor, ama kışın süper mini giyen kız veya buz gibi havada crop mini giyen kız asla güzellik için veya güzel görünmek için giymiyordur bunu çürütemezsin 😇
Soran+1 yılKas asla sağlık değildir, kas tamamen görünüştür, diyetisyenlik okuyorum ve psikoloji derslerinde bile bu konuyu işliyoruz, sağlıklı beslenme kasla alakalı bir kavram değil, normal bir vücuda kas oluşturmak tamamen beğenilmek için yapılan bir şey
Soran+1 yılİlla kadını değil, genel olarak beğenilmek için yapılır, mesela sağlık sorunu yoktur ama burun estetiği olur neden beğenilmek için bu da öyle değilde ağırlık kaldırmak veya normalin dışında kas bunlar sağlık değil tamamen fiziksel şeyler, inan bu konunun sağlık boyutunu senden iyi biliyorum, bu görünüş için yapılıyor sağlık için gerekli bir şey değil
- +1 yıl
Tabiki daha iyi biliyorsundur ben asla bilgine saygısızlık yapmıyorum tartışıyoruz sadece aşırı kastan bahsetmedik o cümleyi şu an kurdun ben normal kaslı fiziği iyi vücudu iyi bir erkeğin %100 birini etkilemek için yapıyor cümlesinin geçerli bir cümle olmadığını düşünüyorum ama süper mini ve süper açık tahrik edici vücut hatları belli edecek şekilde giyinen bir kızın kesinlikle karşıyı etkilemek için giyindiğini savunurum arada fark ama
Soran+1 yılBak kas genel olarak sağlık için gerekli bir şey değildir. Normal bir vücut normal bir kilodaki insan için gayet sağlıklıdır, o vücudun üstüne ekleme olarak kas oluşturmaya çalışmak artık görselliğe girer, üstelik ağırlık kaldırmak veya protein tozu sağlıklı olmayan uygulamalardır, bunun sağlıkla alakası yok bu görsellik hatta uğruna sağlığını bile bozabilirsin, yani sağlık için yapılmıyor
Soran+1 yılİlla karşı cins değil de genel olarak beğenilmek için yapılıyor, aynada kendini görünce özgüveni olmak için, dışarıdan bakana karşı da öyle
- +1 yıl
Anladım seni ben aşırı kas konusunda seninle aynı fikirdeyim ve sağlık konusunda sonuçta sen bilgi ile konuşurken benim cümle kurmam saçma olur bilgi önünde boyun eğerim 😇 ama bende diyorum ki kas yapan birinin kızı etkilemesi ile kızın erkeği etkilemesi arasında fark var aynı terazide olmaz
Soran+1 yılYa illa kız olarak düşünme diyorum, hani erkek arkadaşına bile kendini beğendirmek için yapabilirsin gören herkes beğensin diye
- +1 yıl
Ben şimdi müsadeni istesem de yarın devam etsek olur mu seninle tartışmak çok zevkli emin olabilirsin baya keyifli sonuçta düzeyli ve seviyeli oluyor ama benim erken kalkmam gerekiyor yarın söz bu post altında cevap yazacam özelden yaz demştim ama tabiki uygun bulmamış olabilirsin saygı duyuyorum duymak zorundayım 😇 iyi geceler Allaha emanet ol yarın yazarım 🙏🤚🏻
Soran+1 yılTamam sen de Allah'a emanet ol
Soran+1 yılSana da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim kitabımda o kız arkadaşım istek gösterirse sevişmeye ancak o zaman sevişirim onunla yoksa kendim öyle bir eyleme yeltenmem
01 Yorumla
Soran+1 yılherhangi bir kız arkadaşın sevişmek istese kabul eder misin
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaş çok özeldir sulanma olmaz. asla ilişmem ve ilgi duymam. firikik durumu olura da uyarırım dikkatli ol derim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. güzelse arzuluyorsam arkadaş olmam dümdüz yürürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet öyle çok oldu yüreğimizi hoplatır. Arzularız
00 YorumlaArzuladığım illaki olmustur, hatta birşeyler yaşadığım
00 Yorumla
+1 yılevet arzularım. sevişme teklifinde bile bulunabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek düşünür özellikle kız güzel ve dekolteli giyiniyorsa. Neden sordun?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok hafif bir dekolteyse
Cevap sahibi+1 yılÇok dikkat çekmeyecekse olmaz normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatağıma yolu düşen arkadaş sayım epey fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSohbeti daha anlamlı gelmeye başlar.
Tuzsuz yemeğe tuz atmak gibi bir şey.00 Yorumla
+1 yılArkadaşımsa bir şey düşünmem
012 Yorumla
Soran+1 yılHiç aklına bile mi gelmez bir an
- +1 yıl
Çok acik görürsem arzularım elbette iç geciririm
Soran+1 yılÇok hafif bir dekolteyse
- +1 yıl
Nasıl bir dekolte mesela
Soran+1 yılGöğsün çok az Bi kısmı
- +1 yıl
O kadardan kimse iç geçirmez ilk defa görmüyorsa
Soran+1 yılBi şey düşünmez mi hiç
- +1 yıl
İlk defa mi görüyor peki?
Soran+1 yılNereden bileyim
- +1 yıl
Hayır seni mi ilk defa böyle gördü
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
O zman olabilir işte
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Erkekten farkı olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kız o
Soran+1 yılHiç bir an bile mi
+1 yılİllaki düşünülür bence
00 YorumlaAsla olmaz diyemem 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, üzgünüm.
00 Yorumla Düşünürüm fazlasını bile
00 YorumlaAlkollüysem düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster istemez gelir akla
00 Yorumla
+1 yılArzularım oldu bu
00 Yorumla
+1 yılBana ışık yakıyorsa arzularım
00 YorumlaDüşünülür mutlaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılevett
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAvuclardim o an buyuk mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılçok büyük değil
Cevap sahibi+1 yılKac beden
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir an bile mi lütfen dürüst ol
Cevap sahibi+1 yılDürüstüm ve hayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla