Bu durumda ne yapilir
Umursama, istedigini verme
Trip atarsa, cinsellik seven bir kizla olmasi gerektigini soyle
Tribe triple karsilik ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu durumda ne yapilir
Cinselliği konuşunca ne oluyor? Konuşmadığınızda ne gibi trip atıyor?
Cinselliği konuşmanın nesi tuhaf ve ya a-normal? Bu konuyu konuştunuz diye eylememi geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz?
Ne kadar saçma bir konu. Konuşmadığımda trip atıyor, sürekli konuşulan bir konu ise tamam anlarım. Rahatsız edici olabilir altında bir şey aranabilir.
Cevap
9Cevap
3 sene olmuş adam sıkılmış. Olayı cinselliğe sürüklüyor. Sıkıldım bari bi çakayım ayrılmadan önce malum 3 senemi verdim ilişki yaşadıktan somra tekmeyi basarım kafasında. Klasik erkek.
Gerçekten seven evlenecek adam emin ol konusunu dahi açmıyor.
Benim gerçekten seven erkeklerden duyduğum söz : gerçekten sevdiğim kızı öpmeye bile kıyamıyordum sevmediklerimi çok rahat öptüm seviştim vs. Evlenecekleri kadına o gözle bakmıyorlar cinsellik konusuna da girmiyorlar.
yani kusur bakma da
3 sene olmuş
ya evlen ya...
Evlenmek istiyorum o erken diyor
Umursama ve acilen yol ver. Böylelerine acımayacaksın.
Trip atarsa, cinsellik seven bir kizla olmasi gerektigini soyle zira her şey karşılıklı
3 senelik ilişkide bu yoksa ne olmasını bekliyorsun adam iyi bile dayanmış ben çoktan ayrılmıştım
Evet böyle gururlu kıza denk gelirseniz acilen ayrılın hayatını karartmayın lütfen
@x_cuckquean tabi canım tabi. zaten bi bu konu var gurur yapılacak ve de bi tek sizin hakkınız. gerçi 18 yaşındaki çocuğa ne anlatıyorsam
Gerçek yaşım 24.
Gurur yapılacak en büyük konu bu. Kendinizi savunmayı bile beceremiyorsunuz çünkü acınası primatlar olduğunuzun farkındasınız.. İvedi olarak hayat edinmeniz lazım
@x_cuckquean yaşadığım hayatın yanına bile yaklaşamazsın. kaç tane ülkede yaşadım çalıştım sayısını karıştırıyorum bazen. her milletten insan ile tanıştım. size aileniz tarafından ata erkil bir zihniyetle dikte edilen hastalıklı düşüncelerin doğruluğunu savunmayın. ilişkliler hayatı paylaşmak için vardır. ve cinsellik bir birliktelikte en büyük kısımlardan biridir
Yurtdışına çıkıp sosyalleşmekle çalışmakla adam olunmuyor bunu öğrenin önce. Cinsellik yaşamadığı için ölen insan gördün mü hiç sen? Bu kadar abartmayın artık yeter
@x_cuckquean sosyalleşmeyi kastetmiyorum. bilfiil yaşamak ve çalışmaktan bahsediyorum. cinsellik olmadan tabi ki kimse ölmez. ama bu bir ilişkide olması gereken bir şeydir.
Ayrıca adamlığımın ölçüsünü değerlendirmek sizin haddinize değil onuda belirteyim.
Olmayan bir şeyin ölçüsünü değerlendiremem asıl haddini bilmesi gereken sen ve senin gibiler.
Söyleyeceğimi söyledim.
@x_cuckquean enteresan. bu aşşağılama psikolojini çocukluğuna veriyorum. aslında hata bened lise sonra olan birinin düşüncelerinin çokta ciddiye alınacağı bir konu değil bu :) sıkıntı yok senide böyle yetiştirmişler. hayatta başarılar kuçük hanım
O istediğinde değil, sen istediğinde de olabilecegini ogrenmesi gerek
Cinsellik seven biriyle devam etmeli sende öyle olmayan birini bulmalısın tabi varsa
3 seneye sks dönmediyse eleman ml zaten kaçırma onu
evlenmek masraf demek öyle diyip 50 şey istersin sen
Hiç umursama zaten erkekler cinseliği çok seviyorlar ne varsa cinsellikte sanki
yarım saatlik zevk için 10 gün trip mi olur ya
Yani karısı mısın ne cinselliği evlenmeden
Eskiyi hurdacıya verin yenisini alın
3 sene olmuş neden evlenmiyorsunuz
Ne erkeni kız senin sevgilin evlenmek istemiyor herhalde
Ayrıl gitsin ya
Adam iyi Bile Dayanmış
derhal kurtul bu mikorptan
Ayril