İlişkimiz yolunda onlar zamanında se. xting yapmışlar. Sevgilim kıza unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var hayali bile güzel ki zaten hayal de ediyorum vücudunu falan diyor. Kiz sevgilin var deyince ayrıldım diyor. Sabah olunca kıza yazmıyor. Sebebi ne anlamıyorum p*rno falan izleyebilir. Niye illede o kiz. Onlar Mayıs sonunda ayrildi biz Mayıs başından beri birlikteydik kız bilmiyordu
Güncellemeler
+1 yıl
KIZA YINE YAZMIS
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
"ama" ' dan önce kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmus sadece kendini avutmak için söylenen bir cumleymis uzmanlar öyle diyor
Ve sende bunu bilerek hala sevgilim diyorsaniz bence ilk beyin nakli yaptırin
kızların %80 oranında bir çoğunluğunda beyin yok bu site de ki sorular kanıtı
Ama sadece şeyi kalkınca yaziyor
bunu sen problem etmiyorsan biz ne diyelim siz bence hatta üçlü falan takılın daha keyifli olur
Sen bunları görüyorsun ve ayrılmıyor musun biraz kendine saygın olsun yapma bende bunu kendine defet
Böyle bir durumda boş ver edemiyorsan sana da helal olsun. Halâ sevgilim diyorsun
Sadece gece yazıyor. Geçen busacaklardi sevgilim birseyler yaşamak istemiş galiba çünkü kıza buluşma nerde olucak yazmış. Kızda bunu tersleyip cinsel beklentileri geleceksen gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Silmişler. Zaten öncesinde sevgilim kixi instada engellemisti
Yazmasına izin veriyorsun ki yazıyor istemeyen engeller
Bir süre eski wliskanliklar devam eder sen onu doyurursan sanaldan vazgecer
Evet hak verdim, gerçekten de sevgilin seninle çok ciddiymiş.
senden alamadigi tutkuyu o her zaman veriyor demekki
Şey demiş kıza unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var şu an seni düşünüyorum seni hayal ediyorum, hayatımda iyi kötü yer edindin hayal etmesi bile güzel ki zaten hayal de ediyorum yalan değil demiş.
Kız sevgilin var. bu ne cüret demiş bu da hep ayrıldık sevmesem sana yazar mıyım vs vs yazmış. Ama sabah olunca bosalinca yazmıyor kiza
yoklukta ona yuruyor anlasilan. o kiz senden daha fazlasini veren biriymis boyle olunca tekrar biseyler yasayabilirmiyim diye umut edip yaziyor
Srxting yapmış sadece. Bide kızın boynunu yüzünü öpmüş
senle yapamiyorsa ondandir
Ama koza şey demos seni öperken şeyim kalktı
Xunsel konularda uyumlularmis kız da istekliumks yani konuşurken falan
sen hala neden bununlasin gormussunde?
Ama wp profili benim instafa o kızı engelledi kızın numarasını sildi
peki diyorum. dewamke. cükü altin mi yav salla gitsin
Ona hissi mi var dence
spor olsun diye yazmadi heralde
Tek tutku olamaz mi kz benle bisey yaşayamazsın tek derdin buysa çıkalım birbirimizin hayatından dehimce bu da kendine iyi bak sil her yerden demiş.
Şeyinin dersknde sanki.
Kozi sildi engelledi
unutamamis tatlim
Ama kixi her yerden sildi engelledi
Ve kız buna vunsel beklentin varsa gelme buluşmaya demiş. Bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş.
Sevse bunu göze alır miydi
almis
Uzuldum oysa emindim sadece becermek derdjbde diye
bu kadar ezik olma. birak gitsin
Sanki tek derdi becermek
becermesi sorun degil mi? madem oyle soyle seni becersin
Yani kız zaten izin vermez ki ona verse sevgiliyken yapardı.
Bide kiza şey demos bi odada üç yatak sonra başka şeyler girmiş araya onu hoc anlamadim
bilemem ne demis
Valla bilmiyorm
sen cirkin misin baskasi bakmaz mi sana.. ne bu korku.. sal gitsin sunu
Seviyorum
Sana bisey sorabilir miyim
Erkeksin sonuçta bilirsin. Bir erkek engellediği sildiği sadece libidosu yükseldiğinde mesaj attığı bir kadını sevebilir mi.
Üstelik kız buna ben eskort muyum dediğinde ne alaka ya yazmış. Yani bide küfür etmiş.
Gerçek fikrini merak ediyorum
bu kizdan haz aliyo demekki. ayni seyi sana yapmiyor sonucta. onu istiyor. aurasi olan se. k si biri demek
Fotosunu qtabirim istersen yanlış anlazsqn eger
iyide seni de gormek gerekir
Tabiki starım
İstersen yanlış anlardan telegramdan ataribilirim
Kusura bakma rahatsix ettim galiba Bn sadece fotoları görürsün fiye demistim
ver telegramini ordan yazayim
?
O kızla sevgiliyken sen onu ayartmışsın. Ödeşiyorsunuz
Mutsuzdu
Ya da öyle söylemesi gerekiyordu
Ama ona fa öyle söyledi 4 mayısa kadar gayet iyileşmiş o günden sonra kız artık sexti g yapmak istemediğini kendini aşağılık hissettiğini ona belli eese bile belkide aklından bu kız ne kadar basit aşağılık diye düşünüyorsun falan demiş konu bayağı uzadı bizde o sıra yakimlastik iyice
Yüzsüz müsün kızım sen ayrilacaksin tabi gururun yokmu senin
aldatılıyorsun senle onu onunla seni aldatıyor ikiniz bir arada götürüyor yakında grup ister
Yq gecem gün kıza bor odada üç yatal demiş sonra araya biseyler girmiş anlamadım bu ne demekse
Seni yedek lastik olarak kullanıyor işte
Ama benle fotosu var. Instagramfa kizi sildi engelledk
Fark etmez sonuçta başka hesapları var
Kızla konuşurken kız ısrarla instafq konuşalım demiş bu da şifre bende var diye kızı engelledi
Senin yanında başka ne yapacak tabii ki başka hesaptan konuşacak
Telefondan konuşuyor koz beni niye çıkardın demiş
Buda telefon benim özelim sonucta ddedj kiza
Bal gibi sevişiyorlar... çok safsin gerçekten... sen sevisebildinmi onunla
Yok sadece kızın boynunu ve yüzünü opmus
Geçen mesajları gördüm
Ama sexting yapmışlar. Hatta sevgilim tüm vücut nife video resim atmış. Kamera acmis
Ve sen hala bunların normal görüyorsun öyle mi
Neden üçlü sevişmüyorsunuz
Sevgiliyken yapmışlar mayısta ayrıldık onlar
Zaten ortaksınız en iyisi ucuniz beraber sevişin
Onu tatmin edemiyorsun demekki
Sadece gece yazıyor ama
Sen once eski kırığı neler yapıyor onu öğren ona göre davran
Nasıl yani
Yani o nasil davranıyor ne yapiyor da ona gidiyor hemen
Kizi terkegmis kız ona rağmen şans istemiş. Hala da sevgilime aşık. Geçen resmen ilanı aşk etmiş. Sevgilim beni istemiyor musin deyince kız eğer sevgilin olmasaydı bana hissin olsaydı gerkesten hayatımda olmanı isterdim demiş kız.
Hala aşık yani.
Sevgilim cinsel mesaj atınca sexying yapmıyor a ma çok serttr davranmıyor. Hatta Sevgilim kıza pe. nisin deki benden bahsetmiş fotosunu falan çekip atmış. Sonra kız huna doktora git büyüyor kötü bisey olur falan demiş. En sin konuşmada da sormus
Kiz
Nasıl oldu falan diye
Sevgilimde daha da büyüdü görmek ister misin falan demis
Kizi gerçekte de arzuluyor bence yoksa kız rest çekince sil numaramı kendine iyi bak o zaman demis
Aynen kiz musallat buna
Yani sevgilim de bo his yok dimi
Bence yok onun derdi tatmin olmak
Niye her seferinde o kıza gidiyor peki
Seninle bişey yapmadığı için olabilir
Diğer eski sevgilileri dehil eskort p*rno degil. Bu kıza yazıyor.
Üstelik aldatmak sadece fiziken yapılan bisey degil bazen bi cümle bile cok yaralayıcı hayatında kalbinde biri arsa bana sakın mesaj atma doğrudan ya da dolaylı olarak kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemiyorum demiş kız. Bu da karışık durumlar içindeyim denis.
Sence tekrar kıza yazar mi. Gerçi engellemis numarasını silmiş ama emin de degilim
O zaman her şey değişir sadece cinsel değil duygusallık da var
Bence bi bağlılık ya da alismislik var yazabilir
Söyle diyeyim kız her ne kafar buna aşık olsana sevgilin var senin bana yazmaman gerekir bu hem beni hem hayatındaki kişiyi incitir. Hiçbir zaman bilmicek o ama biz ikimiz de bunu bilicez ve bu çok kötü bisey ben böyle bisey istemiyorum. Tek gecelik bi ilişkinin bile bi ciddiyeti var ne istedigin belli. Sen libidon artınca yazıyorsun ben eskort degikim demiş. Bi da saçmalama ne alakası var deyip penisini yollamış normalde seninle konuşurken nasıl olduğumu biliyorsun kalkmış mi demiş kızda tamam kalkmamış. Ama ben sadık güven duyabileceğim içinde mutlu olduğum bir ilişki istiyorum ljbido etkisiyle yapilan kaçamak değil demiş. Benimki de libidom yüksek değil su an bunu nerden çıkardın demiş.
Ama konuşmanın başında kıza iki tane erotizm video atmış. Kız sormuş bunu bana niye atıyorsun ki demiş bu da içimden geldi demis
Hatta kız buna 25 eylülde bi kahve içelim mi demis. Bu da bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı fa sileceğim demiş. Kız cevap vermemiş görüldü atmış. 4 ekimde de kıza kendi yazmis
Daha doğrusu 11 fe aramış gece. Şehir dışındaydı o hafta.
Bu hafta da sehir dışındaydı ama kıza yazmadı.
Sanırım daha da yazmaz
Kız bence kendine sabit bir sevgili bulmadan bununla görüşmeye devam eder aslinda kizda istemiyor ama seninki bence biraz baştan çıkartıyor
Anlamadim nasıl yani
Kız seviyor aşık ama
Yani kiz aslinda bunu istemiyor gibi bununla kullanıldığını hissediyor ama bence seninki kızın uzaklaşmasını engelliyor yanı sorun seninkinden kaynaklı
Kiz aşık seviyor ama senden de ayrilmayacagini biliyor
Bisey rica edebilir miyim yanlis anlazsan
Tabiki
Evet biliyor benden ayrilmayqini
Sana fotoğraf atmak istiyorum kizi ve kendimi yanlış anlamazsan. Telegram kullanıyorsan tabi
Kullanmıyorum ama açarım
Tamam bekliyorum teşekkür ederim
Demek ki senle eksik şeyle var
ayrılsana kanka şaka mısın?
Ayrıl ondan adam olmaz
Senle yapsın yapacagını
Seni sevmiyor yara bandı olarak görüyor
Ama sadece cinsel yazıyor kıza. Düşün koz cinsel beklentin varsa gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş buda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş silmiş sonrada yani bir hafta sonra. Instsda 6 ekimde engellemmisti kixi
Yani kizi sadece becermek istiyir sanki
sen verırsen duzelir
Son Konuşmalarında kız buna rest çekmiş amacın cinsel biseyler yaşamaksa birbirimizinfen hayatından dönüşü olmayacak şekilde çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da o xaman kendine iyi bak sil her yerden demis
Bir hafta boyunca silmemisti geçen sildi
sılsede ınanma
Neden ki. Instafa da sildi engelledi.
Kıza resmen acikca benim derdim seni becermek demiş
Kızda buna eğer amacın biysa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Kız cevap vermemiş. Benimki kizi silmemisti bir hafta sonra sildi.
Bence gururu fena kırılmıştır bi daha yazmaz kıza
he kıza öyle dedıyse bırşmeleri çok zor
tabı kız gerçekten cınselik isyemıyorsa ama istıyorsada arkadasın sxer
Artık yaxmaz dimi kiza
Sevgisi falan da yoktur
yazmaz canım sevgılıne guvenı kalmamış
Anlamadim sevgikim mi kıza güvenmiyor kız mı sevgilime güvenmiyor
memnun edemıyormusun tabularınmı var
Ayrıl
Sadece gece yazıyor. Böyle arxulu istekli mesajlR
Saçma
Ayrıl knk