Arkadaşlar yaşım 28 işyerinde çalışıyorum ama şirkette özelden arkadaş olduğum sevdiğim biri yok. Aile akraba deseniz de yok annemle yaşıyorum o da ilgisiz sevgisiz huysuz bir kadın. Diğer akrabalar da yıllardır aramaz sormaz ölsem kalsam umurları olmaz ne ameliyat ne mezuniyetime gelmediler. Arkadaşlar deseniz ya da flört sevgili yani birkaç konuştuğum var ama gerçek seven yok hiç. Hani ameliyat olsun cenaze olsun kimse gelmez takmaz ancak telefonda konuşurlar ya da arada kahve muhabbet eğlence için görüşürler. Erkekler desen tek dertleri para ya da seks olarak sömürmek gerçekten hayat arkadaşı olacak böyle koynunda yatıp saatlerde sohbet edip sevecek koruyacak erkek yok. Yani nasıl bulacağım ben gerçekten seven değer veren insan? Kimse ilişki kurmaya çalışsam kız erkek heo bir sömürme alma derdinde ondan irite olup bitiriyorum. Hiçbiri verici paylaşımcı değil. Herkes çok cimri bencil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılMerhaba, aslında bu yaşadığınız şey genel bir sorun ama herkes kolay kolay dile getirmiyor. Evet, bu insanı bulmak çok zor ama imkansız değil. Bu kişiyi bulana kadar aramaya ve yeni insanlar tanımaya devam etmelisiniz. Günün birinde bu kişiyi bulacaksınızdır yani geç de olsa karşınıza çıkacağını düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım.
En İyi Cevaplar
Ben de senin gibiyim şimdiye kadar sayısız limana uğradım fakat bir tane bile gönül yolcusu alamadım. Aşk, hissiyat bunlar çok derin şeyler ve herkesle kesinlikle olmuyor. Arayınca da karşına çıkmıyor. Tabi senin de önyargılı olmaman ve de şans vermen lazım kimsenin özünü denemeden anlayamazsın ve tabi ki de karşına çıkan kişinin doğru insan olduğuna inanınca onun için de emek harcamak ve kıymetini bilmek gerek. Hayırlısı olsun.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne yazık ki insanların bencil dönemindeyiz herkes sadece kendini düşünüyor ve kimden me koarırsam peşinde. Bu devirde senin hayalini kurduğun o saatlerce göğüsüne yatma muhabbet etme olayları yok gerçekler ile yüzleşmek gerek. 28 yaşındasın artık senin ilişki kuracağın erkekler istisna olmazsa 30+ olacak ve onların da beklentisi daha farklı evlenen evlenmiş oluyor o yaşa kadar zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılYooo ne alaka evli olmayan var ve onların da beklentisi evlilik ama sevdiğim birini bulamadım
Bunun bir cevabı yok. Kadınlar Makyaj yapar erkeker yalan söyler. Çünkü erkekler gördüğüne kadınar duyduğunu sever. Senin sorunun cevabını 37 senedir bulamadım. Bulduğumu sandığım her anda , en savunmasız anda vurup giderler. Şükür dosttan yana yüzüm güldü inkâr edemem. Ama aşk konusunda maalesef
045 Yorumla
Soran+1 yılBen makyaj yapmam doğalım.
Soran+1 yılYok veriyorum gayet şans ama olmuyor yani şans vermekle de olmayınca sevmeyince zorla olmuyor devam etmiyor
Soran+1 yılEvet ben de anlamıyorum. Çok arkadaşım var ama çoğu vefasız ve hayırsız. Erkeklerin çoğu zaten arkadaş ayağına yavşıyor. Kızlar da çok sahte ve bencil. Hani seven verici olan yok arayıp soran. Genelde kıskanç sahte sevgisiz ve benciller. En son kız arkadaşım evli çocuklu ve zengindi hep ona süpriz hediye yapan çocuğuna bakan hasta olunca bakan iyilik hediye yapan bendim o bana hiçbir şey yapmadı ben de bitirdim. Cimri ve bencil olduğu için. Önceki kız arkadaşlarım da hep bu tarzdı. Hep ben veriyordum onlar çok sevgisiz ve sahteydi.
Soran+1 yılİşte ben de ona şaşırıyorum emin ol yapmıyorlar. Yani yapsa bile 1 yapıyor ben 3-5 yaparken ondan bitiriyorum hep zaten kullanıldığımı hissettiğim için.
Soran+1 yılEvet zaten benim genel tüm hayatımda sorunum iyi niyetimin süistimal edilmesi. Bunu çok alanda yaşadım enayi değilim ama iyi niyetli ve iyi kalpli biriyim kibar ve sevecen sma birçok insan bunu enayilik ve kullanabilme gibi görüyor maalesef. İşte de arkadaşta da flörtte de. Mesela güvenip görüşüyorum evime alıyorum erkek beni cinsel taciz etmeye kalkıyor. Ya da işte insanlara yardım ediyorum bana az paraya fazladan iş yaptırmaya kalkıyorlar. Ya da arkadaşta da verici oluyorum evime alıyorum ediyorum sömürmeye kalkıyor ben şeylerini paylaşıyorum onlar asla paylaşmıyor filan. Birçoğunun da yüzüne dedim işte de dedim ayrıca bu paraya bu kadar iş yapmam diye. Restimi çekiyorum yani ama zaten baştan yapmaları bile adiliklerini gösteriyor. Bu şey gibi biri sana mesela yiyecek ikram eder bir tane alırsın ya ahlaklı biriysen tutup a karnım açtı tüm paketi alayım demezsin onun gibi. İnsanlar ahlaksız ve çekinmeden tüm paketi almayı deniyor.
Soran+1 yılBen de zaten tanışıyorum ama diyorum ya daha ilk buluşmalarda belli oluyor yani haftalar aylar geçmesine gerek yok. Mesela ilk buluşmadan senden bi şeyler istiyor sma kendi hiçbir şey ikram etmiyor veya vermiyor. Ya da senin evine geliyor eli boş ama yiyor içiyor gibi. Zaten bi daha görüşmüyorum.
Soran+1 yılYa da görüşsem bile samimiyet yok sadece dışarda kahve içip geçiyorum. Erkeklerde bile öyle mesela herif bana çıkma teklif edip tanışmak istiyor bir kahve ödüyor diye yüzü düşüyor ikinci buluşmada alman hesabı yapıyor mesela soğuyorum.
- +1 yıl
Bende senin gibiydim aynen dediklerine katılıyorum. Ben birisi aç olsun kendim yemem yediririm, ama beni aptal yerine koyduğunu bileyim asla vermem çok zoruma gidiyor. bir şey olmaz diyemiyorum artık. Mesela ben arkadaşıma yardım ederken hayatta ne para ne bir şey isterim hatta kendimden veririm. Ama arkadaşım bana yardım ederken para istese zoruma gider tabi dostluk bu değil. Aşkta da en çok değer görmeyi severim, çünkü değer veren insan gerçek seviyordur
Soran+1 yılYok ya tabii ki paraları var yani 30 yaşında bekar mühendis erkekler yani ama hem bana sarkıyor görülmek ilişki yaşamak istiyorlar hem de ne hediye ne çiçek ne kahve me yiyecek almak etmek istemiyorlar ondan ben de zaten saygısızlık olarak görüp soğuyup görüşmüyorum ya da ayrılıyorum. Ayıp yani hakaret bence kadına hani parası olsa bile kadına harcamak istemiyor resmen dana değmez mesajı veriyor ben zengin zaten alan efen bir kafınım benimle bedavaya vakit geçirmek isteyen hiçbir şey almayan etmeyen erkekle niye ilişki yaşayım ki.
- +1 yıl
Şimdi ince bir çizgi var ortada sadece anlamaya çalışıyorum. Şimdi ilk başta hediyelere Boğan iltifatlar eden bir erkekten asla olmaz kimse bu kadar cömert ve iyi olamaz sadece yalan söylüyordur. Ama eğer erkek sadece bir kahvenin lafını yapıyor ise o da olamaz. Çünkü çağıran bir şey isteyen erkek ve ödemek zorunda
Soran+1 yılYok aynen öyle zaten baştan abartılı şeyler yalan asla samimi güvenilir değil ama hem isteyip davet edip hem kıza kitleye çalışması ya da kızınkini ödemek istememesi ya da ödeyip söylenmesi çok çirkin. Bana çok fazla sarkan erkek oluyor ama yıllardır neredeyse tüm buluştuğum erkekler ikinci kategoride ondan birkaç kereden fazla buluşmadım. Çok iticiler çünkü.
Soran+1 yılBen de zaten veren ısmarlayan hediye alan bir kızım hani sadece erkekten beklemem ama başta tabii ki biraz erkek yapmalı ki kadın duygu oluştursun sonuçta hangi kadın cimri bir erkekten etkilenir ki. Brad pitt olsa soğursun.
Soran+1 yılYok yok benim hiç başıma gelmedi öyle ama birkaç kız arkadaşım yaşadı yani çok güzel çekici kızlar hem de ve erkek sarkıyor. Ya da şöyle başıma geldi mesela birçok kez. Erkek başta kahveye davet edip ödüyor ama sonraki yemek kahve ya da etkinlikte geri çekiliyor kıza kitliyor mesela ben ilkini ödemiştim diye. Bunu yaşadım ve çok irite oldum.
Soran+1 yılHayır maddi şeylere takılmam hayatımda kimseden lüks hediye vs istemedim yani zaten aldıkları bir basit çiçek ya da basit hediye ayraç filan ya da yemek kahve gibi şeyler. Zaten bunlarda da 2-3 erkek ödese bir ben öderim hatta eşit öderiz vs ama başta en azından birkaç erkek ödesin centilmenlik yapsın diye bekliyorum.
Soran+1 yılBak mesela iki erkek arkadaşım vardı onların evlerine giderken heo elim dolu giderdim ve evde bana çok cimri davranırlardı bir şeyler ikram ederken ama onlar benim evime gelirken hem eli boş geliyordu hem de ayı gibi yiyip içiyorlardı ben de bundan rahatsız olduğumu açıkça söyleyip tartıştım mesela.
Soran+1 yılYa oldu. 2 yıl önceki son sevgilim mesela öyle değildi. Cidden cömertti yani hiç cimriliği ya da para şikayeti yoktu ondan zaten onunla sevgili oldum ciddi uzun sürdü ama onun dışında gerçekten yıllar boyu sevgili olup flört ettiğim her erkek cimri yalancı Abaza ve kabaydı. Dosta gelirsek de birçok kadın erkekle arkadaş oldum evet tatlı iyi cimri olmayanlar da oldu olmadı değil ama uzaktalar koptuk ettik hani şu an direkt görüştüğüm son zamanlarda buluştuğum kızlar hep cimri veya bencildi. Hani hiçbir şey veren olmadı bana içlerinden. Ben mesela onlara yakın yerde buluştum hediye aldım özel günlerini kutladım süpriz yaptım ısmarladım ama onlardan hiç karşılık görmedim ondan bitirdim işte.
- +1 yıl
Himm anladım. Herkesin değer verme ve değer görme bakış açısı farklıdır. Kimse kimseyi yadırgayamaz. Mesela ben sevgi dolu içten gelen bir sözcük ya da ben hasta iken beni benden çok merak etmesi yağlarımi eritir. ya da yemek yedin mi açmısin diye sorması bile çok değerli. Tabi dediğin cimrilik olayı da var. Aslında hepsi bir bütün. Koskoca karakteri belirleyen şeyler
Soran+1 yılEvet ben de öyle sorulara bayılırım. Ya da eve vardın mı filan.
Soran+1 yılEvet doğru. Mesela son kız arkadaşım heo merak ederdi ama sevdiğini sanmıyorum çünkü kötü zamanımda asla koşup gelmezdi sadece mesaj atardı ilgileniyor gibi yapardı ben ona giderdim ya da bana sarkan aşık olup sevdiğini iddia eden erkekler seks olmasa ya da uzaksak ya da boş değillerde hiç arayıp sormazlardı. Ben de inanmıyorum sevgine der geçerdim.
Soran+1 yılKesinlikle bende büyü var aşk olsun arkadaş olsun iş olsun hep iğrenç şeyler benim başına geliyor.
Soran+1 yılYani ben hemen güvenip sevmiyorum ama bi şans veriyorum baştan irite olmazsam çok ve genelde de çok kazık yiyip süistimal edilip saygısızlığa uğruyorum yıldım artık.
Soran+1 yılYok Ankara . Ama İzmir Ankara’da geldi kötüler. Ya herkes kötü değildi bu arada tabii ki.
Soran+1 yılEvet zor geçirdim ailem akrabalarım sevmedi ilgilenmedi hala da öyle seven ilgilenen bir ailem yok yalnızım.
Soran+1 yılSevilmesi zor ds değilim ayrıca da insanlar sevgisiz.
Soran+1 yılYok. Yani genel ailem annemi sevmiyor ondan. Babam da annesiyle travması car kadınları sevmiyor. Anneannem severdi beni. Ama diğer akrabalar ilgisiz yani sevmiyor da değil seviyor da değil.
Soran+1 yılYok ya yine ailem akrabalarım vardı iyi büyüdüm. Senin nasıldı.
Soran+1 yılNe güzel iyiymiş aslında ya çok kötü değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZamanla çıkar bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAbi yani bekliyoruz bakalım çıkanlar hiç kalbime dokunmadı
+1 yılÖncelikle moralin bozuluyor tamam ama motivasyonunu zor da olsa yüksek tut bazan insanın karşısına doğru insan hemen çıkmayabiliyor sen bunu fazla düşünme sen kendini geliştir farklı ortamlara gir insanlara karşı doğal güçlü öz güveni yüksek bir duruşun olsun şu an nasıl bilmiyorum ama ve inan bana olumsuz düşünmek tüm olumsuzlukları çeker umarım her şey gönlünce olur 🙏😊
10 Yorumlamaalesef insanların çoğu öyle ama herkes de aynı değil.
umarım iyi birini bulursun10 Yorumla
+1 yılZaman en iyi ilac soru neden cinsel lik altinda onu cozemedim
116 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlamadım ya ilgisiz şeye etiketliyorlar.
Soran+1 yılZaman en iyi ilaç derken anlamadım yani zamanla yalnızlığı mı seveceğim yoksa insan mı tanıyacağım.
- +1 yıl
Zamanla inan bana dogru kisi cikcaktir sabirki guclu ol
Soran+1 yılYa şöyle şu an bir kız ve erkek dostum var mesela hergün konuşuyoruz ama uzaktalar. Normal hayatta arada görüştüğüm insanlarla aramda sevgi yok sadece laf olsun diye konuşup görüşüyoruz arada. Bana sarkan ve çıkma teklif eden erkekler de çok öküz mal tek dertleri seks ya da kullanmak hani hiçbir şey yapmadan etmeden kolaydan ilişki yaşama derdindeler. Hiç değerli güzel hissettirip davranmıyorlar.
- +1 yıl
Anladim dedim gibi bekle dogru kisi sabir sadecr
Soran+1 yılAynen bakalım
- +1 yıl
İns hadi bakalim bende yalnizim alistim artik
Soran+1 yılGenel herkes yalnız zaten benim gördüğüm Türkiyede 20 lerinde olan
- +1 yıl
30 zundayim bende 20 yas beri yalnizim
Soran+1 yılHadi ya hiç sevgilin olmadı mı ne okudun mesleğin ve burcun ne
- +1 yıl
Doktorum boga
Soran+1 yılA süper ben yay dijital pazarlama uzmanıyım
Soran+1 yılHangi alan
- +1 yıl
Jinekolog
Soran+1 yılNe güzel.
- +1 yıl
Dadaş sen niye yalnızsın onu anlamadım ben asıl
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. nasıl bulacağım demeyi bıraktığın zaman emin ol o seni buluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sitede senin gibileri gayet iyi tanidim. hepsi sorunlu tipler ayrica cirkinsindir.
00 Yorumla
+1 yılHangi şehirde yaşıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılvar bızımle arkdaslık yapabılrıısn
00 Yorumla
+1 yılİsteyene ilişki çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılHani şehirdesin acaba, tanışmayı isterdim
00 Yorumla
+1 yılHaklısın😑
10 Yorumla
+1 yılKisa sureliye karsimisin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim de ben kaliteli değerli ilişkiler istiyorum. Yani mesela tatil aşkı ya da arkadaşı olur 2 gün takılırsın ama sever sevilirsin değer verir yani. Şimdi kimse kimseye değer vermiyor bi gözünün içine bakıp sohbet bile etmiyor.
- +1 yıl
bence kendını tanımanda fayda var oncesınde
- +1 yıl
kendı ısteklerını neler olması gerektıgını bılmen lazım
- +1 yıl
ne burcusun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuldun 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zor be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılGel evlenelimm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBul. beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısmetse bulursunuz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri