Cinsel Yaşam Sevişmediğin kişiye sevgili denir mi? Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bence denmez sevişmeden bi anlamı yok Sevişmediğin kişiye sevgili denir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bence de sevgililik olayını arkadaşlıktan ayıran şey cinsellik zaten. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet denir. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Nasıl bi saçmalık o ya sevismeden sevgili olunur mu kardeşim 0 0 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Saçmaliğa bak her sevgili dediği ile sevisecek sonrada sen onu sevgilim diye sevecen oda seni sevecek oylemi allah akil versin sana 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgili demek için illa sevişmek mi lazım 0 1 Yorumla Gülgibierkek +1 yıl sevisemicek kisiye mi demeli Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne yani benim 20 tane sevgilim mi oldu şimdi 0 1 Yorumla Gülgibierkek +1 yıl onlar düşüp kalktıkların ben ilişkilerden bahsediyorum Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. her şey dokunmak mı? 0 5 Yorumla Gülgibierkek +1 yıl En gizli yerini sevgiline degilde baskasına mı göstereceksin Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Geri kafalının tekisin. Kimseye göstermem abi oturur onu beklerim. Yorumla Gülgibierkek +1 yıl Çneden gerikafalı olayım ingilteredeyim burada milllet evliler gibi bir evde yasıyor cinsel hayatları var sevince sevişmicende ne zaman sevişcen? Ayrıca 33 yasında erkeklerle düşüp kalkan ben degilim demekki oturup beklemiyomuşsun Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Sevgilim yokken niye bekliyim? Yorumla Gülgibierkek +1 yıl Sevgilin varken neden bekliycen o zaman? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence de sevgililik olayını arkadaşlıktan ayıran şey cinsellik zaten.
Evet denir.
Nasıl bi saçmalık o ya sevismeden sevgili olunur mu kardeşim
Saçmaliğa bak her sevgili dediği ile sevisecek sonrada sen onu sevgilim diye sevecen oda seni sevecek oylemi allah akil versin sana
Sevgili demek için illa sevişmek mi lazım
sevisemicek kisiye mi demeli
Yaşına göre saçma ve ergen sorusu olmuş.
Ne yani benim 20 tane sevgilim mi oldu şimdi
onlar düşüp kalktıkların ben ilişkilerden bahsediyorum
her şey dokunmak mı?
En gizli yerini sevgiline degilde baskasına mı göstereceksin
Geri kafalının tekisin. Kimseye göstermem abi oturur onu beklerim.
Çneden gerikafalı olayım ingilteredeyim burada milllet evliler gibi bir evde yasıyor cinsel hayatları var sevince sevişmicende ne zaman sevişcen? Ayrıca 33 yasında erkeklerle düşüp kalkan ben degilim demekki oturup beklemiyomuşsun
Sevgilim yokken niye bekliyim?
Sevgilin varken neden bekliycen o zaman?
Denir
Denir