Cinsel Yaşam Neden bir kıza sürekli erkekler cinsellik için yaklaşır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler+1 yıl Bana neden cinsellik için yaklaşıyorlar ya anlamıyorum açık giyinmem Neden bir kıza sürekli erkekler cinsellik için yaklaşır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. erkeklerin çoğu öyle de ondan 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl sebebi sosyolojik ve evrimsel yani bu böyledir. kızlarda özenli giyinir saatlerce süslenir vs. ama türkiye gibi ülkelerdekini diyosan tamamen cinselligin sapkınlıga dönüşmesi sebebide belli zaten 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yüz buluyor , basit görüyordur. Çok samimi isen artık şu muhabbet var gunumuzde bu kız benle çok samimj ben bunu ikna ederim. Mesafe koysan böyle olmaz. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kızların sadece o amaçla yaratıldığını düşünüyor olabilirler. 2 0 Yorumla
Apekss Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Eneejin seni bu konuda cekici yapiyor olabilir. Acik giyinmwk ilw alakasi yok. Karsi tarafta arzu istek olusturuyorsun demekki 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. kadınlarda bunu yapıyor. sadece daha gizli kapaklı. ayrıca bu normal. tabularınız yüzünden insanlar bişe yaşayabilmek için 34234 takla atıyor. 0 0 Yorumla
Broker90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Belki fiziğin çok çekicidir? Görebilirsem yorum yapıp yardımcı olabilirim sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel değilsindir anca cinsel tatmin için yazarlar. Güzel olsa yüz güzelliğinden etkilenirlerdi, cinselliksiz de tatmin olurlardı. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm fizigimden daha güzel ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her kız kendini güzel zanneder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakıp fikir verebilirdim ama boş ver yanlış anlarsın Yorumla Soran +1 yıl İstersen yazayım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz bakalım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hepiniz aynı şekilde giyindiginiz için. Model aynı olunca yaklaşım da aynı oluyor erkeklerin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka giyinmememiz bence isteyen herkes istediğini giyenilirm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman erkekler de sadece s*ikmek için bakar bu kadar basit Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evliliğe inananlar şaka mı ruh sağlıkları yerinde mi yoksa hiç enerji bilmiyorlar mı 0 0 Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kime yaklaşmamız gerekiyor cinsellik için? Ağaca taşa mı? 0 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl fiziken nasılsın? boy kilo nasıl 0 0 Yorumla
megazırh Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl At gibi kizsindir ondan olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl At gibi derken uzun boylu kız değilim Yorumla megazırh +1 yıl Biz bunu sadece uzun boylu kizlar için soylemiyoruzki fiziğin göz alıcıdır off kıza bak at gibi deriz 😁😁 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adı çıkmış olabilir maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adım çıkmadı Tanrı ya şükür Yorumla aliakarrr +1 yıl Neden böyle sence seksi misin Yorumla
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Mal oldukları için 3 1 Yorumla UmutsuzYaşam +1 yıl Hı hım Yorumla
serdartmll Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Vücudu iyidir açık giyiniyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açık giyinmiyor sürekli kız Yorumla serdartmll +1 yıl O zaman vücut hatları çok iyi Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fiziği iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızı bilmeden cevap vermek zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazayım sana istiyorsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Vücudu güzeldir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
erkeklerin çoğu öyle de ondan
sebebi sosyolojik ve evrimsel yani bu böyledir. kızlarda özenli giyinir saatlerce süslenir vs. ama türkiye gibi ülkelerdekini diyosan tamamen cinselligin sapkınlıga dönüşmesi sebebide belli zaten
Yüz buluyor , basit görüyordur. Çok samimi isen artık şu muhabbet var gunumuzde bu kız benle çok samimj ben bunu ikna ederim.
Mesafe koysan böyle olmaz.
Kızların sadece o amaçla yaratıldığını düşünüyor olabilirler.
Eneejin seni bu konuda cekici yapiyor olabilir. Acik giyinmwk ilw alakasi yok. Karsi tarafta arzu istek olusturuyorsun demekki
kadınlarda bunu yapıyor. sadece daha gizli kapaklı. ayrıca bu normal. tabularınız yüzünden insanlar bişe yaşayabilmek için 34234 takla atıyor.
Belki fiziğin çok çekicidir? Görebilirsem yorum yapıp yardımcı olabilirim sana
Güzel değilsindir anca cinsel tatmin için yazarlar. Güzel olsa yüz güzelliğinden etkilenirlerdi, cinselliksiz de tatmin olurlardı.
Yüzüm fizigimden daha güzel ama
Her kız kendini güzel zanneder
bakıp fikir verebilirdim ama boş ver yanlış anlarsın
İstersen yazayım sana
Yaz bakalım
Hepiniz aynı şekilde giyindiginiz için. Model aynı olunca yaklaşım da aynı oluyor erkeklerin.
Ne alaka giyinmememiz bence isteyen herkes istediğini giyenilirm
O zaman erkekler de sadece s*ikmek için bakar bu kadar basit
Fiziği iyidir ya da adı çıkmıştır ya da öyle Vibe veriyordur
Evliliğe inananlar şaka mı ruh sağlıkları yerinde mi yoksa hiç enerji bilmiyorlar mı
Kime yaklaşmamız gerekiyor cinsellik için? Ağaca taşa mı?
Hemcinslerim yüz verdikleri için
fiziken nasılsın? boy kilo nasıl
At gibi kizsindir ondan olabilir
At gibi derken uzun boylu kız değilim
Biz bunu sadece uzun boylu kizlar için soylemiyoruzki fiziğin göz alıcıdır off kıza bak at gibi deriz 😁😁
Adı çıkmış olabilir maalesef
Adım çıkmadı Tanrı ya şükür
Neden böyle sence seksi misin
Mal oldukları için
Hı hım
Erkekler bunun için yaşar😂
Vücudu iyidir açık giyiniyordur
Açık giyinmiyor sürekli kız
O zaman vücut hatları çok iyi
Abazalar denk geliyordur
Fiziği iyidir
Kızı bilmeden cevap vermek zor