Cinsel Yaşam Duygulara önem veren erkek yok mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İyi vücutlu birisiyle sevmeden birlikte olmayan erkek yok mu? Duygulara önem veren erkek yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yok çoğunun aklı fikri tek amacı cinsellik kadınlarda aynı artık.. aşka bakan kalmadı 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani erkeklerin hemen hemen hepsi sevgi yok ise ilişkiye girmem demiş. Bende bir sorun var demek :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence gerçek olabilir mi bu Yorumla RaistlinMajere_ +1 yıl Bence olamaz, ayak yapıyorlar 😅 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. hiçbir erkek kadın aşık etmeden cinsellik dışında bir şey düşünmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediği bir kadınla çekici olsa her erkek cinsellik ister yani? Yorumla sörfurkan +1 yıl duygusal olarak sevmeye gerek yok ben temizse güzelse yaşarım Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 31 im, bekarım, bakirim. Evlenmeden ilişki falan da yapmam, istemiyorum. 0 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yani arada ki çekime bağlı her zaman konu duygusallık olmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Duygusal olarak bağlanmadığım biri ile hiç bir şey yaşamam hiç iyi bir şey değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olmaz mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır olmam bunu neden soruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin bu konuda ne düşündüğünü anlamak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm sen duygusal biri misin Yorumla
MesajSizsiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Sevmeden ilişkiye bile giremiyorum mesela 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni o an tahrik etse bir şekilde? Yorumla MesajSizsiniz +1 yıl Dediğim gibi kolay tahrik olmam ki, sevmem lazim onu kiskanacak derecede olmasi gerek. Yoksa öbür türlü hic bi zevk alamam. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cümleyi çok okudum ama anlayamadım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, tabi ki... Rızası olmasi ve etkilenmem yeterli gerisini umursamam. Ki olmadık biriyle geçmişte böyle bir ilişki oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses kaydı dinler misin konuyu izah edeyim Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ben sevmesem olmaz sevmem lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla Sinan_ist +1 yıl Olmam konuşmam bile Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu zamanda yüzde 5 ancak vardır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sende öyle misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben öyle değilim benim derdim sadece hoş sohbet buralarda Yorumla Soran +1 yıl Sohbeti ederim diyorsun. Böyle olanlar da var yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet var neden olmasın ki hersey cinsellik değil hanimefendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen sohbet edebiliriz seviyeli :) Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Varr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olmaz mısın Yorumla Engin28 +1 yıl Duygusallık olmadan yapmıyorun Yorumla
sosyopsikopatadam4 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Seks konusunda yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende öyle misin Yorumla sosyopsikopatadam4 +1 yıl Benimki karşımdaki kıza bağlı. Kızın durumu önemli karakteri önemli. Benden önce ilişkileri oldu mu olmadı mı bunlar belirleyici Yorumla sosyopsikopatadam4 +1 yıl Ama ne olursa olsun fiziken dolgun ve samimi olduğum kankam bile olsa onu s*ikmek isterim çok hoşuma gidiyor kızlar. Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl var tabi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla h8hc4c +1 yıl olmam sanirim Yorumla h8hc4c +1 yıl basima gelmedi hic Yorumla h8hc4c +1 yıl insanlar degişik Yorumla
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Türkiyede misin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler farklı mı düşünüyor ülkeye göre? Yorumla Soran +1 yıl Kişisel değil mi bu durum Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Fizik önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl Sevmediğin birinden kastın nedir fiziği güzelse karşılıklı istek varsa olurum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Maalesef ki sartlar degıstı kanka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kişi senin gibi düşünüyor kanka, yüzde olarak söylersen.. Cevap sahibi +1 yıl Bn o kesımden degılım knka Cevap sahibi +1 yıl Sevgılın var mı
Tecrübeliyizkrdsm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl vücudu iyiyse çekim yaratır kimse şov yapmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim için duygu da onemli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir olmam sen Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kac senin Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Var tabii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla Nükleerteori +1 yıl Hayır tabii ki Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Varr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Olmam Yorumla
onbirekim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Var tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla onbirekim1 +1 yıl Asiksam olmam Yorumla
nrllh21 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Var tabi de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende öyle misin. Seni o an tahrik etse mesela Yorumla nrllh21 +1 yıl Zor dayanırım Yorumla nrllh21 +1 yıl Tahrik etse farklı Yorumla
Serseri616161 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Nasil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun Yorumla Serseri616161 +1 yıl Evet Yorumla
aşiretlo Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Ben varım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seni o an tahrik etse bir şekilde? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
yok çoğunun aklı fikri tek amacı cinsellik kadınlarda aynı artık.. aşka bakan kalmadı
Yani erkeklerin hemen hemen hepsi sevgi yok ise ilişkiye girmem demiş. Bende bir sorun var demek :D
Sence gerçek olabilir mi bu
Bence olamaz, ayak yapıyorlar 😅
hiçbir erkek kadın aşık etmeden cinsellik dışında bir şey düşünmez
Sevmediği bir kadınla çekici olsa her erkek cinsellik ister yani?
duygusal olarak sevmeye gerek yok ben temizse güzelse yaşarım
31 im, bekarım, bakirim. Evlenmeden ilişki falan da yapmam, istemiyorum.
Yani arada ki çekime bağlı her zaman konu duygusallık olmuyor
Seviyorsam birlikte olmam o istemedikçe tabiki
Duygusal olarak bağlanmadığım biri ile hiç bir şey yaşamam hiç iyi bir şey değil
Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olmaz mısın
Hayır olmam bunu neden soruyorsun
Erkeklerin bu konuda ne düşündüğünü
anlamak için
Hmm sen duygusal biri misin
Sevmeden ilişkiye bile giremiyorum mesela
Seni o an tahrik etse bir şekilde?
Dediğim gibi kolay tahrik olmam ki, sevmem lazim onu kiskanacak derecede olmasi gerek. Yoksa öbür türlü hic bi zevk alamam.
Cümleyi çok okudum ama anlayamadım.
Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olur musun
Evet, tabi ki... Rızası olmasi ve etkilenmem yeterli gerisini umursamam. Ki olmadık biriyle geçmişte böyle bir ilişki oldu
Ses kaydı dinler misin konuyu izah edeyim
Ben sevmesem olmaz sevmem lazım
Olmam konuşmam bile
Bu zamanda yüzde 5 ancak vardır
Sende öyle misin
Ben öyle değilim benim derdim sadece hoş sohbet buralarda
Sohbeti ederim diyorsun. Böyle olanlar da var yani
Evet var neden olmasın ki hersey cinsellik değil hanimefendi
İstersen sohbet edebiliriz seviyeli :)
Varr
Sevmediğin birisiyle seni çok tahrik etse birlikte olmaz mısın
Duygusallık olmadan yapmıyorun
Seks konusunda yok
Sende öyle misin
Benimki karşımdaki kıza bağlı. Kızın durumu önemli karakteri önemli. Benden önce ilişkileri oldu mu olmadı mı bunlar belirleyici
Ama ne olursa olsun fiziken dolgun ve samimi olduğum kankam bile olsa onu s*ikmek isterim çok hoşuma gidiyor kızlar.
var tabi
olmam sanirim
basima gelmedi hic
insanlar degişik
Türkiyede misin?
Erkekler farklı mı düşünüyor ülkeye göre?
Kişisel değil mi bu durum
Fizik önemli
Sevmediğin birinden kastın nedir fiziği güzelse karşılıklı istek varsa olurum
Maalesef ki sartlar degıstı kanka
Kaç kişi senin gibi düşünüyor kanka, yüzde olarak söylersen..
Bn o kesımden degılım knka
Sevgılın var mı
duygu öleli çok oldu
vücudu iyiyse çekim yaratır kimse şov yapmasın
Benim için duygu da onemli
Hayir olmam sen
Hayır
Yaş kac senin
Var tabii
Hayır tabii ki