Yüzüm çok çirkin kafam elips ufo şeklinde cadı benlerim var filan hayat boyu erkekler tarafından aşağılanacağım erkeklere sürekli yağ çekmek zorunda kalmak istemiyorum libidom nasıl azalır yani allah korusun geçen bir video izledim bir erkek çirkin bir kızla buluştuktan sonra kızı ıssız bir yerde işini halledip yalnız bırakıp kaçmış bu durumlara düşmek istemiyorum ya da dayak hakaret haraç vs durumları da olur…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYahu saçmalama kıyamam sana ya gerçekten böyle düşünmene çok üzüldüm. İnan samimi söylüyorum sakın dalga geçtiğini falan düşünme. İstersen kapım açık gerçekten dalga falan da geçmem zaten dalga geçilecek ya da aşağılanacsk bir durum hiç yok zorba insanlardan uzak dur inşallah karşına da çıkmaz diye dua et kendini de bu kadar küçük de görme kafana da takma lütfen 🤗😉
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gayet basit kendi ayarinda birini bulup ikiniz birvirinize sahip cikcaksiniz misal ben 10/5 lik biriyim 10/10 luk kizceyle neden olayim tartissak gozu disari kayar ama benim gbi 10/5 lik biri olursa yol arkadasim tartissakta ben nereye oda oraya sirtimda tasisam yorulmam bana ait kim ne diyebilir bnde ona ait miss gbi diger turlu otekinin biyeri kalkik surekli onun kolesi gbi gorulmek istemem oda kendincehakli kalir o yuzden dengi dengine yasiyla tipiyle kulturu ile vs vs hayat bu kasma zorlama bidaha dunyaya gelmicez onemli olan mutlu kalmak
00 Yorumla
+1 yılçirkin insan yoktur, Allahın yarattığı hiç bir varlığa canlı cansız,, çirkin, kötü demek bizim ne haddimize. güzellik görecelidir sana güzel gelmeyen başka birine dünya güzeli gelir unutma. senin kendine öz güvenin olsun, ne istediğini iyi bil ve karşımdaki insana bunu yansıtmaya çalış. tabiki güvendiğin güvenilir biri ne. libidona gelince, bir sürü yolu var, neyi nasıl istediğine bağlı
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hiç bir kadın çirkin olma çıkın kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Libidon yüksekse sende bir partner bulup cinsellik yaşayacaksın bence o tipler cinsellikte erkeğine daha yüksek zevk verir kendine haksızlık etme mastürbasyon yap spor yap rahatla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. biraz makyaj, guzel bir koku, sekil semal tarz yaptinmi, ustune de kultur ve karakter yuklediginde cirkinlik diye bisi kalmaz. senin cirkjnlik dedigin eminkm instagram influencerlarinin makyajsiz halinden iyidir :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya niye böyle bir şey olsun. Bedenlerimizi biz seçmedik. Allah’ın bize emaneti. Kimse öyle yapmaz insan ne yaparsa kendi kendine yapar. İyi biriyle denk getirsin Allah
10 Yorumla
+1 yılTipsizlikle libidonun ne alakası var? Erkeklere yağ çekmek istemiyorsan, çekme. Çirkinsen estetik ol, ameliyata gir. Makyaj yap. Ne bilim yap bişeyler
00 YorumlaO yüzden öyle ıssız yerlere gitme eve git ortamlara git ve aklını kullan sevmeden bunları yaşamak istiyosan bile düzgün yerlerde düzgün kişilerle yaşa çok zor olmamalı?
00 Yorumla
+1 yılKendinde kusur olsrak gördüğün şeyler başkası için kusursuz gelebilir. Çok rahatsızsan Spor makyaj estetik gibi yollara basvurabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya.
Çıkar biri rahat ol.
Amma bugün amma yarın belki yarından da yakın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Abartıyorsun ya da yalan söylüyorsun
Bu kadar da değildir. Görmek istiyorum
Lütfen izin verir misin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kızlarla ı şekilde ilişki yaşamıyorum ama çirkin olduğunu düşünmüyorum. Bence çirkin terimi insanalr üzerinde kullanılmamalı. Allah'ın yarattığı hiç bir şey çirkin değildir emin ol
00 Yorumla
+1 yılYüksek libidolu olman gayet güzel bir şey. Kendini bu kadar da düşürme bence. Fiziğin nasıl?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılfılm onlar neden cırkın olasın kı seks yapmak senınde dgola hakkın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende tipini begenmedigin adama zorbalik yaparsin kesin bu asagilik kompleksi cirkin kizlarda olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler organ odaklıdır. Güzelliğine değil fiziğine bakar. Fiziğin iyiyse çoğu erkek peşinden koşar.
00 Yorumla
+1 yılaskim o erkeklerin karaktersizligi sen cirkin degilsin ayni seyler cok guzel dedigin kisinin basina da gelebilir
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kızların sorunu ne eminim kayda değer hiç bir sebep yokken tipsiz buluyorlar kendilerini
00 Yorumlaokadar kendine haksızlık etme öyle olmadığını düşünüyorum kötü düşünme iyi düşüniyi olsun kaonuşmak isterim senle
00 Yorumla
+1 yılTipsiz diye adlandirilanlarin duzenli seks hayati olmadigi icin genelde yuksek oluyor kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılSaçmalıyorsun kendini aşağılamayı bırak
10 Yorumla
+1 yılboş ver seni böyle yapan biri de çıkar karşına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bana yağ cekmek zorunda kalmazsin yaz bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Estetik ve bakım, psikolojik ve zihinsel çaba.
00 Yorumla
+1 yılNeden düşürmek istiyorsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak isterdim
00 Yorumla Dusurmeye calisma
Hata yaparsin00 Yorumla
+1 yılSeni merak ettm yaz bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki estetikle düzelirsin bişey olmaz
00 YorumlaKendini bu duruma düşüren daha çok sensin gibi
00 Yorumla
+1 yılSeni sadece s8km3k için severler
02 Yorumla- +1 yıl
Diğerlerini sanki Bi yastıkta kocamak için seviyorlar
- +1 yıl
Aynen
+1 yılSaçmalama çirkin kadın yoktur
00 YorumlaKafan ufo şeklinde demek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye bu kadar mutsuzsun bozma psikolojini knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin için öyle deme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlerleyen zamanlarda düşer
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. bu duruma düşmezsin merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mastt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılabartma istersen..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Erik gibisin sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim
00 Yorumla Sana kim tipsiz dedi
00 Yorumla
+1 yılBizde yedik
00 Yorumla
+1 yılSanal partner bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gömdün kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFizigin nasil?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında