Cinsel Yaşam Kocama nasıl teklif edebilirim, ilk adımı nasıl atabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Her konuda ilk adımı atamıyorum özellikle cinsellikte 3 yıldır bir defa bile ben istiyorum diyemedim bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum. Kocama nasıl teklif edebilirim, ilk adımı nasıl atabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kocana nasıl bu kadar kapalı olabilirsin ki iletişim anlamında. Git direkt otur kucağına öp dudağından başla üstünü çıkarmaya tamam işte. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla IntrovertBaşkanı +1 yıl Neden utanıyorsun ki? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla IntrovertBaşkanı +1 yıl Alkol alıyorsan bir iki kadeh şarap filan bir şey iç. İlk adım için çok güzel cesaret verir Yorumla Soran +1 yıl Alıyorum ama aldığımda uykum geliyor kafamı tutamıyorum Yorumla IntrovertBaşkanı +1 yıl Ya bilmiyorum çok fazla yolu var aslında. Şöyle azıcık davetkar, yani her zamankinden daha açık daha seksi bir kıyafetle bile otursan, uzansan filan kocan anlar zaten durumu Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Eşin utanılacak durumu yok ha utangaçlığını yenemiyorsan yan yana otururken mesaj çek belki zamanla geçer utangaçlığın 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Davetkar bi kıyafetleBasit el ve göz temaslarıyla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İllaki sözle söylemene gerek yokSeksi iç çamaşırları giyip karşısına çık yanına otur zaten bu da bir davettir. Ve sözle söylenenden çok daha çekici. Erkekler daha çok sever bunu 0 0 Yorumla
ALVİN34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Çok kolay ufak tefek dokunuslar yap devamı gelir zaten 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Sana fırsat veriyor mu ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vermiyor ama Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Ozaman takılma ☺️Ama illa dersen söyleme bişi yaklaş sadece Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Utaniyosn demi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zor alisirsn isteğini soyleyemzsn Yorumla
Tipikgenc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok mu isteklisin bu gece 😄 yani cilve yap 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Yapamam utanıyorum Yorumla Tipikgenc +1 yıl Yani o zaman gecelik giy güzel bişey önden yataga git zaten o anlar. yaşınız kaç Yorumla Tipikgenc +1 yıl Kocana oral vs yapmıyor musun hiç ya da komple çıplak değilmişin seks yaparken Yorumla Soran +1 yıl Yapmıyorum değilim 25 yaşındayım Yorumla Tipikgenc +1 yıl Nasıl komple soymuyor mu kocan seni? Üstünde neler kalıyor kıyafet? Yorumla Soran +1 yıl Sütyen tişört Yorumla Tipikgenc +1 yıl Bu adam seni soymadan niye yapıyor anlamadım hiç.. ne zaman eve gelcek esin Yorumla Soran +1 yıl 9 buçuk da Yorumla Tipikgenc +1 yıl Hm onları niye çıkarmıyor hiç? Gofuslerinle ilgilenmiyor mu? On sevisme kısadır o zaman dimi Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle istiyorum Yorumla Tipikgenc +1 yıl ? Yorumla Tipikgenc +1 yıl Anladım sizin orada hava şu an sıcak mi peki? Eğer sıcaksa ve gofuslerin dolgunsa catalini gosteren bir çamaşır giy zaman o anlar Yorumla Tipikgenc +1 yıl Zaten o anlar Yorumla Soran +1 yıl Soğuk Yorumla Tipikgenc +1 yıl Peki evin içi sıcak mi? Gömlek giysen garip mi durur? Düğmeleri hafif açsan göğüs catalina kadar Yorumla Soran +1 yıl Sıcak Yorumla Tipikgenc +1 yıl TM göğüsler dolgun mu bu önemli çünkü tahrik olmasi için.. gömlek git giy hemen.. en çok yakışan sütyen rengini giy.. saat kaçta uyursunuz genelde Yorumla Soran +1 yıl 12 1 Yorumla Tipikgenc +1 yıl Baya geçmiş uykusu gelir insanın be 😄 e bu adam yeterince doyurmuyor mu seni haftada kaç defa yapıyorsunuz peki? Yorumla Soran +1 yıl Doyuruyor ama sürekli o istediği için arada da ben istemek istiyorum Yorumla Tipikgenc +1 yıl Haftada ortalama kaç gün yapıyorsunuz? O istediği zaman nasıl yaklasiyorki Yorumla Soran +1 yıl 3 4 Dokunuyor yaklaşıyor öpüyor açıyor Yorumla Tipikgenc +1 yıl Sen uyuduysan uyandırıyor mu peki? Bide gomlek fikrini yapicak misin? Yorumla Soran +1 yıl UyandırmazYapmıcam o saatte gömlek ne alaka Yorumla Tipikgenc +1 yıl Kız gömleği şimdi giy kocan gelince yemek yerken vs görsün göğüs catalini diyorum.. bide on sevisme kaç dk suruyor ortalama? Yorumla Tipikgenc +1 yıl Çok mu özel sordum? İstersn TKP at Yorumla Soran +1 yıl Giymek istemiyorum Yorumla Tipikgenc +1 yıl Ama İsteklisinde bunu yapman lazım. ya da şu an mastürbasyon yapicaksin sec birini? Neden dekolte vermek istemiyorsun ki sonuçta kocan Yorumla Tipikgenc +1 yıl Bak utangaç olman çok güzel bişey ama yapman lazım bunu. normalde turbanlimisin Yorumla Tipikgenc +1 yıl Geldimi kocan Yorumla Soran +1 yıl İstekli olduğum için değil sürekli o istiyor ve bir süre sonra kendini çekiyor hep o istediği için o yüzden istemek belli etmek istiyorum Yorumla Tipikgenc +1 yıl Ee sevişirken karşılık vermiyor musun ona mesela oral yapsan istekli şekilde? Bide onu yönlendirsen ilişki anında veya inlesen o anda? Yorumla Tipikgenc +1 yıl Bunlar seks istediginin istekli olduğunun en basit kanıtıdır.. Yorumla Tipikgenc +1 yıl Bide iliski yaşarken hep misyoner pozisyonda misiniz sabit? Farklı pozisyonlar iste Yorumla Tipikgenc +1 yıl Geldimi kocan? Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Demen lazım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Diyemiyorum Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Neden ki küçük hanım Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum demeye Yorumla Soran +1 yıl Utanma demeköe olmuuor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kocana nasıl bu kadar kapalı olabilirsin ki iletişim anlamında. Git direkt otur kucağına öp dudağından başla üstünü çıkarmaya tamam işte.
Utanıyorum
Neden utanıyorsun ki?
Bilmiyorum
Alkol alıyorsan bir iki kadeh şarap filan bir şey iç. İlk adım için çok güzel cesaret verir
Alıyorum ama aldığımda uykum geliyor kafamı tutamıyorum
Ya bilmiyorum çok fazla yolu var aslında. Şöyle azıcık davetkar, yani her zamankinden daha açık daha seksi bir kıyafetle bile otursan, uzansan filan kocan anlar zaten durumu
Eşin utanılacak durumu yok ha utangaçlığını yenemiyorsan yan yana otururken mesaj çek belki zamanla geçer utangaçlığın
Davetkar bi kıyafetle
Basit el ve göz temaslarıyla
Utanıyorum
İllaki sözle söylemene gerek yok
Seksi iç çamaşırları giyip karşısına çık yanına otur zaten bu da bir davettir. Ve sözle söylenenden çok daha çekici. Erkekler daha çok sever bunu
Çok kolay ufak tefek dokunuslar yap devamı gelir zaten
Sana fırsat veriyor mu ki
Vermiyor ama
Ozaman takılma ☺️
Ama illa dersen söyleme bişi yaklaş sadece
Utaniyosn demi
Evet
Çok zor alisirsn isteğini soyleyemzsn
Öpüp, beni sev de.
Sözle söylemene gerek yok
Çok mu isteklisin bu gece 😄 yani cilve yap
Yapamam utanıyorum
Yani o zaman gecelik giy güzel bişey önden yataga git zaten o anlar. yaşınız kaç
Kocana oral vs yapmıyor musun hiç ya da komple çıplak değilmişin seks yaparken
Yapmıyorum değilim 25 yaşındayım
Nasıl komple soymuyor mu kocan seni? Üstünde neler kalıyor kıyafet?
Sütyen tişört
Bu adam seni soymadan niye yapıyor anlamadım hiç.. ne zaman eve gelcek esin
9 buçuk da
Hm onları niye çıkarmıyor hiç? Gofuslerinle ilgilenmiyor mu? On sevisme kısadır o zaman dimi
Ben öyle istiyorum
?
Anladım sizin orada hava şu an sıcak mi peki? Eğer sıcaksa ve gofuslerin dolgunsa catalini gosteren bir çamaşır giy zaman o anlar
Zaten o anlar
Soğuk
Peki evin içi sıcak mi? Gömlek giysen garip mi durur? Düğmeleri hafif açsan göğüs catalina kadar
Sıcak
TM göğüsler dolgun mu bu önemli çünkü tahrik olmasi için.. gömlek git giy hemen.. en çok yakışan sütyen rengini giy.. saat kaçta uyursunuz genelde
12 1
Baya geçmiş uykusu gelir insanın be 😄 e bu adam yeterince doyurmuyor mu seni haftada kaç defa yapıyorsunuz peki?
Doyuruyor ama sürekli o istediği için arada da ben istemek istiyorum
Haftada ortalama kaç gün yapıyorsunuz? O istediği zaman nasıl yaklasiyorki
3 4
Dokunuyor yaklaşıyor öpüyor açıyor
Sen uyuduysan uyandırıyor mu peki? Bide gomlek fikrini yapicak misin?
Uyandırmaz
Yapmıcam o saatte gömlek ne alaka
Kız gömleği şimdi giy kocan gelince yemek yerken vs görsün göğüs catalini diyorum.. bide on sevisme kaç dk suruyor ortalama?
Çok mu özel sordum? İstersn TKP at
Giymek istemiyorum
Ama İsteklisinde bunu yapman lazım. ya da şu an mastürbasyon yapicaksin sec birini? Neden dekolte vermek istemiyorsun ki sonuçta kocan
Bak utangaç olman çok güzel bişey ama yapman lazım bunu. normalde turbanlimisin
Geldimi kocan
İstekli olduğum için değil sürekli o istiyor ve bir süre sonra kendini çekiyor hep o istediği için o yüzden istemek belli etmek istiyorum
Ee sevişirken karşılık vermiyor musun ona mesela oral yapsan istekli şekilde? Bide onu yönlendirsen ilişki anında veya inlesen o anda?
Bunlar seks istediginin istekli olduğunun en basit kanıtıdır..
Bide iliski yaşarken hep misyoner pozisyonda misiniz sabit? Farklı pozisyonlar iste
Geldimi kocan?
Demen lazım
Diyemiyorum
Neden ki küçük hanım
Utanıyorum demeye
Utanma demeköe olmuuor
Yatakta ayip olmaz