Cinsel Yaşam İlişkide genital bölgenin kara olması sizin için kusur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler+1 yıl Kadın ve erkek içinde geçerli İlişkide genital bölgenin kara olması sizin için kusur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yapmyaninki pembeyaz ici pexpembe olur Cok yapaninki kararir morarir napmişki karacak kadar 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saçma yorumladin ne alaka Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl hayır tabıkıde tende ozellıkle kasık kenarlarında erkektede kadındada kararma olabılıyo onemlı olan temız olmaktır 0 0 Yorumla
MafyaQueen-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Knk açlıktan ölüyor hepsi birde "evet kusur" demişler. Karasını bulamiyorlar ki birde kalkmış beyaz istiyorlar amg açları. 0 0 Yorumla
Erkan0080 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kusur değildir yeterki zevk alıp zevk vermesini bilsin 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiçbir zaman kusur olmadı ben öyle daha çok seviyorum zaten 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bizim bahtımız kara ablacım orası kararmış çok mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence değil kara daha güzel arasını açtın mı derinlerde pembe daha iyi gözüküyor 2 7 Yorumla Kemalkaya27 +1 yıl Güzel yorumladin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aradakı fark bu Yorumla Kemalkaya27 +1 yıl Senin ki nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bembeyaz değil ama çok karada değil Yorumla Kemalkaya27 +1 yıl Çekici desene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence öyle Yorumla Kemalkaya27 +1 yıl Hiç bakıyormusun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim için bunlar önemli değil mesela, yani rengi şekli vs'den çok aşk tutku şehvet sevgi duygu romantizm bunlar önemli 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence bir tık siyah olması güzel çünkü orada bir püf nokta var içleri her zaman pembe olur ayırdığın zaman orası harika işte👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok bee buna takılma böyle bir şey çocukça beklentiler olur rengi değil önemli olan 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kokusuna vakarım. Temizliğine bakarım. Renk umurumda değil. Hiç bakmam. 0 0 Yorumla
onbirekim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Siyah olmasi degilde ben sadece yanakli olmasi libidomu yukseltiyor 0 0 Yorumla
Zevki-âlâ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sorun değil ama yalamam karaysa, sadece o işi yaparım 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. degıl ama bakımlı olsun 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnanılmaz kusur. Gitsin hemen beyazlatsin 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kusur değil bence :-) 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. hayır. temiz olmasına bakarım 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tek derdimiz bu olsa keşke😁 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Daha çekici 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. hayır değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yapmyaninki pembeyaz ici pexpembe olur Cok yapaninki kararir morarir napmişki karacak kadar 🤣
Saçma yorumladin ne alaka
hayır tabıkıde tende ozellıkle kasık kenarlarında erkektede kadındada kararma olabılıyo onemlı olan temız olmaktır
Knk açlıktan ölüyor hepsi birde "evet kusur" demişler. Karasını bulamiyorlar ki birde kalkmış beyaz istiyorlar amg açları.
Kusur değildir yeterki zevk alıp zevk vermesini bilsin
Hiçbir zaman kusur olmadı ben öyle daha çok seviyorum zaten
bizim bahtımız kara ablacım orası kararmış çok mu
Bence değil kara daha güzel arasını açtın mı derinlerde pembe daha iyi gözüküyor
Güzel yorumladin
Evet aradakı fark bu
Senin ki nasıl
Bembeyaz değil ama çok karada değil
Çekici desene
Bence öyle
Hiç bakıyormusun
Benim için bunlar önemli değil mesela, yani rengi şekli vs'den çok aşk tutku şehvet sevgi duygu romantizm bunlar önemli
Bence bir tık siyah olması güzel çünkü orada bir püf nokta var içleri her zaman pembe olur ayırdığın zaman orası harika işte👍
Yok bee buna takılma böyle bir şey çocukça beklentiler olur rengi değil önemli olan
Önemsiz bir detay. Bazen daha çekici olabiliyor
Kokusuna vakarım. Temizliğine bakarım. Renk umurumda değil. Hiç bakmam.
Siyah olmasi degilde ben sadece yanakli olmasi libidomu yukseltiyor
Bildiğim kadarıyla orası genelde kara oluyor
Sorun değil ama yalamam karaysa, sadece o işi yaparım
Gereksiz bi tartışma bnce
Cok takılmamak lazım
degıl ama bakımlı olsun
İnanılmaz kusur. Gitsin hemen beyazlatsin
Kusur değil bence :-)
hayır. temiz olmasına bakarım
Kusur değil de açık renk olsa iyi olur
Tek derdimiz bu olsa keşke😁
Temiz olsun bal gibi gelir bal