İlk bana kendini bi birakmasi sonra partnerimde olabilir cunku ilk once benim kivama getirmem lazimki sonra karsiliginda ne kadar iyi hissedersem demekki bende iyi hissettirmisim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kontrolün bende olmasını ve yerine göre tabiki değişmesini, sen ve partnerin peki?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ele almayı isterim. Kıvransın altımda, 3 posta sonra o kalksın ele alsın devam ettirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O yataktaki ateş durumuna ve o anki değişken fanteziye göre değişir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben kendimi teslim eder rahatıma bakarım, misss ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ikisi de yan i duruma göre değişir kontrol etmeyi seversin ama kontrol etmeyi seven bir partnere denk gelirsen ona da bırakmak lazım mesela
kontrol edebilen kadını bu gözler görmedi kızım burası türkiye genelde bitti mi off bitti mi bitti mi hadi bitsin diyorlar fkxlx
Kontrol hep bende olur. Hatta dokunulmaktan nefret ederim bir de ben o an kendimi kaybediyorum ve daha sert sevişiyorum (küfretme bağlama)
Günlük hayatta kendimi partnerime teslim ederim ama yatakta ipler benim elimde olur kaçarı yok.
bu nedir arabamı sürüyorsun bence önce ehliyeti olanlarlar seviş
İlk bana kendini bi birakmasi sonra partnerimde olabilir cunku ilk once benim kivama getirmem lazimki sonra karsiliginda ne kadar iyi hissedersem demekki bende iyi hissettirmisim
Kontrolün bende olmasını ve yerine göre tabiki değişmesini, sen ve partnerin peki?
Ele almayı isterim. Kıvransın altımda, 3 posta sonra o kalksın ele alsın devam ettirsin.
O yataktaki ateş durumuna ve o anki değişken fanteziye göre değişir
ben kendimi teslim eder rahatıma bakarım, misss ;)
En güzeli en sevdiğim tip 🤣
Misyoner mi seviyorsun peki?
Çok iyi
Değişimli olarak ikisini de severim.
Dimi zaman zaman değişmeli
Kesinlikle, hem çiftler arası karşılıklı zevk ve haz bakımından daha iyi hem de ilişki monotonluğa düşmez.
Ele alırım sazı tecrübe şart
Kontrolsüzlüğü seviyorum ben..
kontrol kımdeyse karsıyı bosaltır
Kontrol edilmeyi severim
Değişmeli hep rutin sıkar
kontrol bende olmalı
ben kontrolü hep elimde tutuyorum
Değişir bu durum
daha nasip olmadı :/
Sırayla
Kontrol edilmeyi
😊
Sana emir vermesi hoşuna gider miydi
Yanı evet
o an seni cezalandırması ve emirlerine uyman küfrtmesi?
Rahatıma bakarım işte miss
@_ceylintatbak rica etsm mesaj atman münkün mdür? daha detaylı sormak istiyorum
Pozisyondan pozisyona iki tarafada kontrol gecer
bilemedim şimdi :D
Ele almayı
Kontrol bende