Cinsel Yaşam Sevgilimden utanıyorum, utangaçlığı nasıl yenebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Gögüslerim kücük ama formunu begeniyorum. Ucuda aslinda kücük, kahvemsi gibi ama uçlari pembe. Sevgilim begenir mi? Güncellemeler+1 yıl Ya bu soru nasil süper soru olabilir jsjdjdkd Sevgilimden utanıyorum, utangaçlığı nasıl yenebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. zamanla yenersiniz 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Az daha detay verseydin shdh 6 3 Yorumla Soran +1 yıl Istiyosan verim djdjjd Yorumla HeartofFire +1 yıl Daha ötesi seks esnası sanırım ahsh olur olur Yorumla Soran +1 yıl Ben sadece fragmani vermisim desene jajdidkgs Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Yorumlara güldüm be 😂😂😂Beğenir korkma nefes al yeter 2 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sevgilim diyorsan niye beğenmesin? beğenmiyorsa sevgili deme. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Görmeden bilinmez güzelim değilmi ama sevgilin beğenirse dorun yok utanma tada çaktırmadan öğrenmeye çalış 0 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Meme mütehassısı olarak hayatımda hiç kahve halkalı, pembe uçlu meme görmediğime sizi temin ederim 0 0 Yorumla
bensuyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl beğenir mi beğenmez mi gibi düşünmektense özgüvenli bir duruş sergile ve beğenmeyip terk ederse bile zaten kaybın olmaz aksine iyi ki diceksin 2 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beğenilmeyecek bir detay göremiyorum Bence beğenir 0 0 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Kimyasal kullanmayın gençler yapmayın bak kafanız karışıyor böyle sonra 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Küçük göğüs iyidir kahve pembe renklerde hoş durur görseydik daha ney birsey derdik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İyi ki utangaçmışsın, utanmasan nerelerini tarif edicektin acaba 2 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çok çekicisin bence ama önce gösterme evlenince kıymetlı olmaz 0 0 Yorumla
VaybeFatih Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Ablacım biz ne bilelim adam yiyişir geçer 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gayet iyiler. Rahatlıkla emzirebilirsin.👍 1 1 Yorumla mrfatbee +1 yıl Sen de süpersin demekki...👍👍😀 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. ne kadar küçük ele gelir mi? 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gögüsğn formu ne nasıl oluyor 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani beğenir bence. Gormeden bilemem tabi. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. görmeden bir şey diyemeyiz :) 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pek dikkat etmez kimse 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. zamanla geçer merak etme :D 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. beğenir merak etme 0 0 Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Harikasın hemde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 75 b misin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl A ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohaaaa niye öyle la Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum 😭 kücük ama formu güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolon kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde vücut şeklin doktorken, kum saati, ters üçgen, armut, elma hangisi? Yorumla Soran +1 yıl 159, 45 kiloyum. Belim cok ince 58 cm oldugu icin vücutum kum saati gibi duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kum saati vücudu genelde iri göğüslü olunur ama Yorumla Soran +1 yıl Bi o eksik zaten😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
zamanla yenersiniz
Az daha detay verseydin shdh
Istiyosan verim djdjjd
Daha ötesi seks esnası sanırım ahsh olur olur
Ben sadece fragmani vermisim desene jajdidkgs
Yorumlara güldüm be 😂😂😂
Beğenir korkma nefes al yeter
Sevgilim diyorsan niye beğenmesin? beğenmiyorsa sevgili deme.
Görmeden bilinmez güzelim değilmi ama sevgilin beğenirse dorun yok utanma tada çaktırmadan öğrenmeye çalış
Meme mütehassısı olarak hayatımda hiç kahve halkalı, pembe uçlu meme görmediğime sizi temin ederim
beğenir mi beğenmez mi gibi düşünmektense özgüvenli bir duruş sergile ve beğenmeyip terk ederse bile zaten kaybın olmaz aksine iyi ki diceksin
Beğenilmeyecek bir detay göremiyorum
Bence beğenir
Kimyasal kullanmayın gençler yapmayın bak kafanız karışıyor böyle sonra
Küçük göğüs iyidir kahve pembe renklerde hoş durur görseydik daha ney birsey derdik
İyi ki utangaçmışsın, utanmasan nerelerini tarif edicektin acaba
çok çekicisin bence ama önce gösterme evlenince kıymetlı olmaz
Umarım beğenir🙂
Kafayı yemiş bunlar
Ablacım biz ne bilelim adam yiyişir geçer
Gayet iyiler. Rahatlıkla emzirebilirsin.👍
Sen de süpersin demekki...👍👍😀
ne kadar küçük ele gelir mi?
Gögüsğn formu ne nasıl oluyor
Yani şanslıymış bence
Yani beğenir bence. Gormeden bilemem tabi.
görmeden bir şey diyemeyiz :)
Pek dikkat etmez kimse
Bence çok düsünüyorsun
Neden begenmesin taş gibi işte
beğenmezmi. hemde nasıl saldırır çocuk gibi
ılk askınmı ve asık mısın ona?
Cup nee kullanıyorsun
Vay aw derde bak.
zamanla geçer merak etme :D
Yazık çok utangaçsın
Sen tam ……
beğenir merak etme
Daha ne çok iyisin harika
Çok iyi aslında
Onu op sapursipur
Güzelmiş
Harbi
Beğenir beğenir
Evet
Harikasın hemde
Cok abartin
Bayılır bence
Sıkıntı Yok
Pembeyse beğenir 😃
75 b misin
A ☹️
Ohaaaa niye öyle la
Bilmiyorum 😭 kücük ama formu güzel
Boyun kaç kanka
Kolon kaç
Kilon
Birde vücut şeklin doktorken, kum saati, ters üçgen, armut, elma hangisi?
159, 45 kiloyum. Belim cok ince 58 cm oldugu icin vücutum kum saati gibi duruyor
Kum saati vücudu genelde iri göğüslü olunur ama
Bi o eksik zaten😅
Ben beğenirim
Pembeyse emilir