Abimin arkadaşıyla sevişiyoruz ama abimin haberi yok, ne yapmalıyım?

Ben 19 abım 25 arkadaşı 26 yaşında haftada 3 kez sevişiyoruz hergun olmuyor evden çıkamıyorum. Abim çok sinirli arıza biri babam 5 yıl önce öldü

Evi abim gecindirdi baba rolünde şu an evde otoritesi var annem bile sözünden çıkamıyor. Arkadaşıyla da 2 seneden beri ilişkimiz var arada abim çağırır içerler falan öyle tanıştık Çok mutavezi biri Benj çok seviyor abimden çekindiği için bu durumu aciklayamadik ne yapmalıyım? Sevgilim, sakın bir şey söyleme abine sen daha küçüksün bı 23 falan ol o zaman nikah yaparız şimdi hazır değiliz ikimizde diyor. Ne yapmalıyım sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Yine beni evine çağırdı. Dün gelmedin abim dedin dedi gelmicem bugünde dedim neden vs dedi sen beni oyalıyorsun dedim.. ne alakası var gel hadi gelince konuşuruz özledim seni dedi ne yapmalıyım Benj kullanıyor gibime geliyor çokta seviyorum ne yapmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Abimle konuşacak söz verdi bana işlerini yoluna koysun isteyecekmis söz verdi. Eve gidiyorum ben şimdi abim eve gelmiş neredesin sen diyor zaten korkuyorum teşekkürler her şey için beni kıskananlar var aramızda kudurmayin by
Abimin arkadaşıyla sevişiyoruz ama abimin haberi yok, ne yapmalıyım?