Erkek arkadaşımla 1.5 ay önce beraber yaşamaya başladık. Evlenmeyi düşünüyoruz. Onun için ülke değiştirdim. Aramızda 15 yaş var ama bu sorun olmuyor. Sorun onun aşırı derecede baskın olması. Çoğu zaman alttan alırım. Her şeye de sinirlenmem. Giyimime ya da erkeklerle konuşmama karışmasına bir şey demem. Üniversiteyi bırakmamı istediğinde bile kabul ettim, oysa mezun olduktan sonra müfettiş ya da idari hakim olabiliyorum. Bunlara yine de kızmıyorum. Fakat sürekli beni yönetmeye çalışması ve bana asla saygı duymamasına kızıyordum. Yorgun olup olmamamı bile önemsemiyor. O bir şey istiyorsa mutlaka olmalı, aksini söylemem mümkün değil. Çünkü tartışma başlayınca sonu asla iyi yerlere gitmiyor. Kendi hatası yüzünden bana sinirlense bile sonrasında ben bu duruma tepki gösterince yine hatalı ben olurum. O sinirlenince, o haksız bilse olsa benim yapmam gereken tek şey onun gönlünü alıp onu sakinleştirmek. Yoksa ya vurur ya hakaret eder ya da tehdit edip istemesem bile benimle ilişkiye girer. Ve benim o anlarda kaçmam neredeyse imkansız. Defalarca kez cinsellik yüzünden de tartıştık. Normalde ona pek fazla hayır diyen birisi değilim. Fakat aşırı derecede isteği var ve bazen çok yoruluyorum. Bunu söylediğimde bile problem çıkıyor, o zaman da tehdit edip ya da korkutup ilişkiye girdi benimle. En son olayda korkudan kendimi banyoya kilitledim, beni öldürmekle tehdit etti fakat kapıyı bir makineyle açacağını fark edince kapıyı açtım ve açmamla birlikte elindeki makineyi kafama indirmesi bir oldu. Başımı evdeki eşyalara vurdu. Kolumda o gün büyük bir morluk oluştu, nasıl oluştuğunu fark edemedim bile. Sonrasında boğazımı sıktı ve küfür etti. Ona hiç direnmememe ve sadece ağlamama rağmen bana vurmaya devam etti. Ses çıkarırsam eğer dolaptaki feneri çıkarıp onunla yüzümü parçalayacağını söyledi. O andan sonra ağlamaya bile korktum. Bunların bazılarını annem duyunca polise haber vermiş. Ben normalde polise de gitmeyecektim fakat kamu davası açıldı. Bunları polise anlatınca 3 farklı suçtan gözaltına alındı. 5 seneye kadar ceza alacaktı. Ben ona yine kıyamadım ve hakime şikayetçi olmadığımı söyledim. Ama çok para kaybetti avukatlar için ve 6 ay boyunca gözetim altında. Bilgisayarına ve telefonuna el konuldu. Belki farklı bir firmada iş bulması gerekecek. Bunlara rağmen bana hiç kızmadığını ve benimle bir ömür geçirmek istediğini söyledi. Bir süreliğine gideceğim için sürekli ağlıyor. Onu ne zaman görsem gözleri dolu. Tekrar gelmememden korkuyor. Daha önce de sevdiği insanlar olmuş ama ilk kez birini böyle sevmiş. Kendisi de şaşırıyor. Çünkü kolay kolay ağlayan birisi de değil. Gözetim altında olmasına rağmen bana yiyecek bir şeyler getiriyor, ilaç alıyor, bazen yemeğe götürüyor. Sevgisine inansam da sinir hastası olması beni çok korkutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce ben kimseyi bu kadar sevmedim, kimse de beni onun sevdiği kadar sevmedi. Aramızda büyük bir aşk olmasına rağmen onun bazen bazı huylarını ve öfke sorununu sevmiyorum. Bunu nasıl çözebiliriz?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler