+1 yılinsan ne yaşarsa içerisinde yaşar. içine çektiği her nefes, içine aldığı her erkek, içine girdiği her kadın, içine gömdüğü her an.. içine batar bir süre sonra. o batanları çıkarmanın yollarından biri de sert bir sevişmenin içinde iç içe geçen iki insanın yaşadıkları unutma ayinleriyle mümkündür.
birinin içine dalıp çıktıkça, içini yaka yaka, kavura kavura, yırta yırta seviştikçe onunla unutursun içine batanları. dünyanın en eski takası başladığında hazları alırsın acıları verirsin. taze duyguları alırsın bayat sızıları verirsin. unutursun ateş gibi sıcak bir rahmin içinde her şeyi. unutursun gözyaşının, spermin, terdeki ve tendeki tuzun karıştığı bir kokteylin sarhoşluğunda.
tabiri caizse döve döve, örseleyerek, yorarak, hoyratça* sevişmek. insan denen hayvanın sadece içgüdülerini dinleyip, acıma duygusunu bir kenara bırakarak yaşayabileceği bir şey bu. mesela o an içinden tokat atmak geliyorsa o tokadı atacaksın ve tokadı yiyenin gözlerindeki korkuyla karışık zevki gördükten sonra ikinci tokadı daha sert atabileceksin. hep daha sert, hep daha hayvanca.
ha bir de
incelik ister.
kaba davranmakla, sert olmayı karıştırtırmamak gerek.tabiat işte böyle garipliklerle halk edilmiş. en çetin bir dağ yamacında, en umulmadık bir zamanda önünüze fırlayan bir tavşana bakakalırsınız. o narin tüyleri, güzelim kulakları, sürekli birşeyler kokluyormuş gibi hareket eden burnu ve daha nice narin hallerini gördüğünüzde bu vahşi ortamla bu naif varlık bir arada nasıl olur diye hayretler edersiniz.
işte kadın denilen nazenin varlığın ağzı fındık, burnu kahve fincanı, şeker mi şeker minnoş güzelliğine ve naifliğine bakarak tamamen bu hallerine mübayin “aşkım beni hunharca acımadan *ik” diyebilmesini tahayyül bile edemezsiniz değil mi.
sanki çölde susuzluktan kurumuş bir bedevinin suya kavuşması gibi büyük bir açlıkla dudakların yapışması, bütün şehveti nehir olmuş ağzından akarcasına şehvetin dudaklarda görünmesi.
ya o avcı bakışlara ne demeli, birazdan kopacak tufanın sessiz belirtileridir.
fırtına bir anda başladığında ellerin, bacakların, dudakların ve cümle uzuvların birden şuurlanarak her biri orkestra ahenginde acelesi varmış gibi oraya buraya koşuşturması ve ahenk ile ve tam itaatla görevine vakıf olarak ustaca hareketleri tabiatın gördüğü en haşmetli bir cuşuhuruştur.
daha sert *ik beni aşkım nidaları her daim o nazenin varlıktan gelmeli ve talep doğrultusunda ritim artırılmalıdır. çünkü erkek cismi etken olduğundan edilgen varlığın yüzdüğü haz denizinde ki mertebelere vakıf olamayabilir. gözlem ve hissiyat her zaman zevkin aşamalarını anlamayabilir. hedonist ruhlarımızın tam tatmini işte böyle bir uyuma ve anlayışa muhtaçtır.
terler ve tenler birbirine karışmaya başladığında işte yaşamın en cazibeli en zevkli doruğuna ulaşmaya yakınızdır.
ahlar ohlar duvarlara çarpıp kulaklarımıza değdiğinde sertleşen zeker bütün gücüyle hücuma geçer. aslanın ceylanı kovaladığı o korkulu, heyacanlı tempoyu gözünüz önüne getirin. adeta hayat memat meselesi gibi daha sert daha sert nidalarıyla göz göze gelinen an ceylanın geriye dönüp aslana bakıştığı sahnedeki gibi değil midir.
sertciler kulubu sekreteri...04 Yorumla
Soran+1 yılHayda okurken ne oluyor dedim
- +1 yıl
ben hep diyorum.
Soran+1 yılHep böyle mi yapın diyorsun😅
- +1 yıl
boyle yap tabe :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılArgo sevişmek değil, istediğin insanla sevişmek zevkli olan..
20 Yorumla
+1 yıl
Argo iyidir ama kelimeleri yinede özenle seçmek lazım
00 Yorumla
+1 yılEvet. Dirty talk ve hard seks çok zevkli. Dayanabiliyorsan seni tanımak isterdim 😈
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sert
+1 yılEvet zevkli ama bazı şeyler söylenmemeli bence. Çoğu şey söylenebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen tam benliksin dedihin gibiyse sert küfürlü tempolu acimasizca
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesinlikle en tatmin edici şey hırslanmak ve argo konuşmak harika bir his
00 Yorumla
+1 yılEvet sacimi cekip got. me saplak atip becermesi hosuma gidiyo
31 Yorumla- +1 yıl
Hmm güzel 😈
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bazı kadınlar asagilama olarak algılıyor ana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Argo sert degilki yatakdaki sertlik bu degil
00 YorumlaKesinlikle katılıyorum sana çok guzel
00 Yorumla
+1 yılKulagina ayip seyler fısıldamak isterdimm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunuz sert sevişme seviyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılseks sert yapılırsa sekstir zaten
00 Yorumla
+1 yılBenle aynı görüşte olan birini görmek güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yumuşak erkeğim :) olmaz mı
00 Yorumla
+1 yılZevk mesela
01 Yorumla- +1 yıl
Zevk meselesi
+1 yılUmarım bir gün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇooook
00 Yorumla Senin ben taaa 😂
00 Yorumla
+1 yılSert seviyorsan ben öyleyim çok hem de
00 YorumlaOyledir
00 Yorumla
+1 yılEveeet çatır çatır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Ne güzel işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılsert sevilmez mi ya
00 Yorumla Zevkli evet
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParçala beni Necati tarzimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet oyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılMesala?
05 Yorumla
Soran+1 yılA z *g ı n or*** o*pum, a*mını dele dele acarım alatima zorla alır s*** k er imm gibi
- +1 yıl
Ağır küfür ederken abartmadan sert davranmak seni mutlu edermi
- +1 yıl
20 yaşında bi erkek
Soran+1 yılEder bence
- +1 yıl
Dm mümkünmu?
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet öyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026