Online den düşünüyorum. Fiyatlara baktım aşırı uçmuş. Daha önce online alıp faydasını gören oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapi, online terapide kesinlikle daha verimlidir. Bunu kanıtlayan pek çok araştırma var. Bunun en önemli nedenlerinden biri de kişinin kendisini online ifade erken, fiziksel bir ortamda ifade ederken olduğundan çok daha rahat olması. Bu sayede kendisini terapiste daha rahat açabilmektedir. Cinsel terapinin sonuca ulaşmasını sağlayan en önemli faktör de budur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Koçluk yapabilirim dilerseniz. Bir ücret karşılığı değil yardim amaçlı tamamen.
16 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog musunuz ya da herhangi bir eğitim aldınız mı?
- +1 yıl
Psikolog değilim terapi yapma yetkisinde ve haddinde degilim. Parali bir hizmet vermiyorum. Aldığım eğitimler var. Fakat ben esas olarak uygulamasindan geliyorum tecrubelerime, deneyimlerime yaşadiklarima göre tavsiye veriyorum. Misla vajinismus un oldugundan şuphe ediyorsun elbette psikoloğa gidiceksin yetmedigi yerde psikyateistle gorusceksin bunu soylerim ama olay o kadar ileri degilse sahsi bilgi tecrubeme başvururum.
Soran+1 yılEşim mastürbasyon bağımlısı ve mastürbasyon yaptıktan sonra pek tatmin olamıyor sertleşme sorunu yaşıyor. Mastürbasyon yapmadığı da uzun süre düzeliyor ama yaptığında yine aynısı oluyor
Soran+1 yılYani yardımcı olamazsınız öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
gerek yok onlara para vermene ben sana bedava bir yöntem söylerim derdinide kesin çözer...
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? Daha önce burada sordum onerileri de denedim kesin çözüm olmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapıyorum zaten bu işi
513 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog musunuz?
Cevap sahibi+1 yılAslında hemşireyim ama bunun da sertifikasını aldım
Soran+1 yılNe güzel peki daha önce hiç terapi alıp düzelen hastaniz oldu mu kaç seans sürüyor ortalama?
Cevap sahibi+1 yılTerapi gören çok oldu ama bunu ben seans olarak yapmıyorum arkadaşı gii konuşuyorum müsait oldugumda konuşuyoruz yardımcı oluyorum
Soran+1 yılHimm hiç daha önce mastürbasyon bağımlısı olup normal sexe yönelen oldu mu? Bu bağımlılığı bırakıp
Cevap sahibi+1 yılEvet daha geçen buna benzer birini düzelttim
Soran+1 yılPeki sorun zihinsel mi kaynaklanıyor çözüm aşaması nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılÖnce test yapıyorum ona göre çıkıyor çözüm aşaması
Soran+1 yılHimm anladım peki zihinsel olarak kendini kodlamalarla mi alakalı çıkıyor genelde terapiste gitmeden çözümü çok zor sanırım. Bir çok evli erkeğin mastürbasyon yapıp eşini ihmal ettiğini duydum. Bu alışkanlık yüzünden
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum çoğunluğu anlık düşünce ile yapıyor bunu sigara bağımlılığı gibi düşün istersen bir teste sokayım seni sonuçlarına göre Yol haritanı cizeyim
Soran+1 yılİyi olur
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılBuradan sorsam olmaz mı Instagram hesabım yok ve tekrar açmaya çalıştım. Hata verdi kaç kere neden bilmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle işlerle para kazanıyorlar ya helal olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana terapi yaparız ya sen kendini hiç uzme
00 Yorumla
+1 yılAz sonra indirim başlar :)))
00 YorumlaSorumun aynısı aha gdin etkisi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon bagimlisi misin
09 Yorumla
Soran+1 yılEşim de var aynı durum 1 yıl olacak neredeyse evet ilk zamanlara göre baya azaldi bu durum ama. Hala arada devam ediyor ve ben ne yapsam da olmuyor bu canımı cok sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılsikinti bi durum seksten zevk alamicak hale geliyosun alin evet terapi bi yola koyucaktir..
bos kaldikca elin oraya gitmesi
Soran+1 yılEvet ve bu bazen seks kalitesini de düşürüyor. Bir gün önce Cok iyydi dedi ertesi gün denedik yapamadı seksten sonra mastürbasyon yapmış. Ve bugün yeterince zevk alamıyorum dedi.
Cevap sahibi+1 yılbildigim seyler aynen dogal akisinda sekste gitmeli hersey acaba zihinde bagajda neler var eselemek lazim yani konusmak lazim..
Soran+1 yılKonuştuk kaç kere
Cevap sahibi+1 yıldedigim gibi bos kalmamasi lazim bos yalniz kalinda el oraya gider.. cocuk var mi?
Soran+1 yılBazen yerlerince sertleşmiyor. o zamanda çok fazla hissedemiyor.
Soran+1 yılHenüz yok
Cevap sahibi+1 yılanladim yani evet terapist lazim.. detaylamak istersen gel konusalim..
+1 yılNeden ihtiyaç duyuyor sunuz, sıkıntınız ne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sorunun var ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe için gideceksin? Her soruna çözüm değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Beni uçurtuyor ama sana uymayabilir.
00 Yorumla
+1 yılTam olarak hangi konu için danışmak istiyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYouTube da bedava
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bedava?
+1 yılMerhaba, terapi konumda yardımcı olabilir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılGitme nedenin nedir?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sorununuz nedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Faydalı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçokkkkkkkkklkkk
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce aldınız mı cinsel terapi
Cevap sahibi+1 yıl1 senedir bekar dolaşıyorum almadım hajaja
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce de burada da sordum. Çift olarak gitmek gerek en sağlıklısi bu net bir çözüm için. O yüzden gidip faydasını gören oldu mu diye sordum.
Cevap sahibi+1 yılSorun ne ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden istiyorsun sorunun ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu ne
00 Yorumla
+1 yılBağımlımısın
00 YorumlaNe için gideceksin
00 Yorumla
+1 yılgit derim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel terapiste gitmek istiyorum. Daha önce giden ve faydasını gören oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat