1 yıl içinde 2 3 kişiyle denedim ağladım yapamadım ama ne kadar böyle gidicek bilmiyorum seksede sevgi varsa değer veriyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence aşık olacağın kişi hariç hiç kimseyle yapma ruhun tatmin olmuyor çünkü kimse sevgisiyle dokunmuyor sana bu da bedenine zarar verir hatta gider onların negatif ve karmasını alırsın bu da seni huzursuz yapar iğrenç hissedersin ben hiç zina yapmadım mesela ruhuma zarar çünkü gerçekten aşık olursam erkeğim de bana aşık olursa yapacağım o kadar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Onu affedebilmen lazım artık benden çıktın diyebilmen lazım bu senin kendinle barışman olur bu dediğini herkes yaşadı emin olabilirsin ama sadece kendiyle barışabilenler mutlulugu buldu yeni bir hayata başladı birinin suçunu karşına çıkan herkese yükleme o insanlar da belki seni çok seviyordu ama bitti sençn yüzünden hayatı kaçırıyorsun sadece kabul edeceksin yaşananları ve kendine değer vereceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılAffedemiyoruz yaptığı çok ağrıma gidiyor…
Soran+1 yılYüzleşmem gerek yapamıyorum çünkü ve üstüme yük kaldı
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevgi olmalı. sevişmek sevginin vücut dil il ifadesidir. cinselliğin temeli sevişmektir.
ilişki ise üremek içindir. ilişki sonuç odaklı insanlarda sevgi yoktur. bencillik vardır.
sen partner seiminde hata yapıyorsun nerede öküz var onu seçiyorsun.
görsele değil akla önem ver00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence hayat devam ediyor sende enerjini boşaltıp rahatlama amacıyla yap ilişkiyi keyif almaya bak boş geçen yılların keyfimi yaşamaya çalış. Seni yapacak olanda tecrübeli olup seni çok iyi yükseltip geçmişin acısını çıkaracak özellikte seni hazirlamali
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHevesin kırılıyor bir yerden sonra
21 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence geçer zamanla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSize yaşatılan şeyler ne olursa olsun hayattan zevk almanıza mani olmasın.
Herkes aynı değildir.
Her parmak izinin aynı olmadığı gibi.
Evet kötü tecrübeler bu hayatın gerçeği maalesef.
Kimse kötü ile karşılaşmak istemez doğru.
Ama o zaman iyinin değerini kıymetini bilemez ki insanoğlu.
Tabi birazda kişinin tercih ve istekleri bunları yaşamasına sebep ve neden olmuştur.
Çoğu zaman kabul etmese bile.
Yaptığımız hataları kabul etmemek bir alışkanlık haline gelmiş ise yanlış yapmak kaçınılmaz son.
Bu sadece şahsınıza söylediğim bir şey değil.
Herkes için kendim için bile.
İğneyi birazda kendimize batirmamiz maalesef ki şart.12 Yorumla
Soran+1 yılOnunla yüzleşmeden bunu yenemeyeceğim sanırım…
- +1 yıl
Yani biraz oyle
Özel hayatın ama evlenmeden öyle bir şey yaşamanı tavsiye etmem, o çocuğu unutmak için keyif alıp önemsememeye çalışacaksın yani başka çaresi yok bunun zaman ve şu an o aklında olan kişi hayatını sürdürürken sen neden önemsiyorsunki hayattan soğuyup her şeyden hevesini koparınca kendini ve çevreni kötü hissettirmekten başka bir şey yapamazsın onun umrunda değil bilmiyor bile yani herkes hayatına bakmalı evet ayrılıklar zor olsada 2-3 sene içinde birazda olsa unutuluyor bundan 1 sene önce onun yüzünden ağlayıp her şeyden soğuduğum günleri hatırladıkça neden yaptım diyorum, sende çevrene arkadaş ekle iyi bir ilişki kur işine gücüne bak hobilerinle ilgilen bir süre içinde unutuyorsun ben geçen sene her gün ağladım şu an aklımda işim çevrem vs var lütfen sıkma canını
11 Yorumla
+1 yılŞimdi sevdiğin erkek aldatınca değerini kaybettiğini kullanıldığını düşündün. Değersiz hissetmek denir buna.
Zeki kadınlar bu durumda içgüdüsel olarak cinselliğe kapanır. Yaşadığın şey aslında seksten uzaklaşıp yenilenmen gereken süreç22 Yorumla
Soran+1 yılBana tam bundan oldu
- +1 yıl
Biliyorum. Çok güzel anlatmışsın durumu. Devamı da var tabi…
+1 yılKendini suclamana ve neden böyle oluyor diyerek yüklenmene hiç gerek yok. Aldatılmanda senin hatan değildi şu an bu keyifli aktiviteyi yapmaktan uzak duruyor olusun da senin hatan değil. Kendine zaman tanı, baskı yapma ve akısına bırak. Degerli oldugunu hatırla
00 Yorumlaİyileşmen gerekiyordur belki de. Biraz zaman ver kendine.
15 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kadar vereceğim ki 7 ay oldu
Soran+1 yılOnların hakettiğini düşünmüyorum… keşke sürmese ama elimden bişey gelmiypr
Soran+1 yılAma buna kendimi hazırlamadan birisine yükselmeden duygu da besleyemiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kolay kolay bitmez, geçmez bu. Psikolojin. Aynısını ben de yaşadım. Unutmak için onlarca kadınla birlikte oldum, unutamadım.. Tek ilaç klasik olacak ama gerçekten zamanmış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklinda ruhunda bedenin de hala o var gibi sanki tam konsantre olamiyorsun aklından onu çıkaramıyorsun yanlis yapıyorsun cunku seni aldatmış önüne bakmalisin keyif almaya calismalisin odaklanmalisin sanki birazda seçimlerin sana yeteri kadar ilgi sevgi saygı duymuyor gibi geldi dogru guvenilir secimler yapabilirsen bir dakika bile aklina gelmez unutursun yeter ki doğru secimler yap aceleci davranma unutma ki o hic bir sey olmamis gibi hayatına devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi hayatnı yaşamak için ne bekliyorsun acaba! O hayatını yaşıyor bunu fark et artık. Kendine gel ve bu hayata bi daha gelmeyeceksin bunun farkında olarak yaşamaya devam et. Bir şeyleri anlaman için yılların geçip geçen yıllarına pişmanlıkla bakman mı gerek. Unutma hayat bir gün o da bugün. Anı yaşa..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aldatıldım ama şu an olsa deli gibi isterim. Bende tam tersi etki yaptı
818 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyler yazma hesabını askıya alırlar tatlış. İstemeyiz dimi
Cevap sahibi+1 yılOwww çok sert
Cevap sahibi+1 yılNeler diyosun sen yavrusu sakin
Cevap sahibi+1 yılcanım değilim anladım tabiki
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum canım ilk diyen sen değilsin
Cevap sahibi+1 yılO ne özgüven o yaaa. Ego tavaaann
Cevap sahibi+1 yılİyi benzetme. Sevdim
Cevap sahibi+1 yılEtmeyelim o zaman. İyi geceler diliyelim beyefendi size.
Cevap sahibi+1 yıl👋 Hadi bye
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence yaptığın çok yanlış sana yapılan bir hata için bütün nefretini kini ve öfkeyi içinde tutmak sadece sana zarar verir ama karşı taraf mutluluk içinde senden habersiz gününü gün eder
00 Yorumla
+1 yılAldatılınca niye başkalarıyla birlikte oluyorsun onu anlayamadım.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel ya böyle millete bak veren razı sk*en razı al gülüm ver gülüm ticarethane haline gelmiş evlliler ayrılmak bekarlar ise yolunda aş
10 Yorumla
+1 yılTopla kendini hayat böyledir tokat yemeden yaşayamazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ne zaman biter
- +1 yıl
Biter bigun uzulme ama birileriyle birlikte olmayı bırak ilk once bi ruhunu iyileştir ya nedir bu birlikte olma çabası gec bunlari bacim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama lütfen bi kendini bilmez için bu güzellikten mahrum kalma bence😂
427 Yorumla- +1 yıl
Sevdigin ile olmadiktan sonra ne fark eder ki...
Cevap sahibi+1 yılYa bırak ne sevgisi başka erkek yok mu ondan daha iyisini bulursun😂
- +1 yıl
Sevda kalbe bir kez duser sadece bi kez
Soran+1 yıl@ezcanrojan sabah akşam yattığın adam başkasıyla yatınca anlıyorsun dünya kaç bucakmış…
- +1 yıl
Bilmez miyim...
Cevap sahibi+1 yılTakılmayın kızlar bu kadar valla değmiyor anladım ben bunu sizde anlayacaksınız
- +1 yıl
Insan ihanete ugrayinca hele hele gozunden bile sakindigi biri olunca unutmasi zor oluyor biraz
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyleri yaşadım emin olun
Cevap sahibi+1 yılNefret bile etmiyorum artık o dereceyim
- +1 yıl
Ben ilk zamanlar cok ofkeliydim kizgindim ona simdi ise artik sadece kirginim
Cevap sahibi+1 yılOda geçecek merak etme
Cevap sahibi+1 yılHem aldatıldım hem her yaşadığımız başkasına anlatıldı hem tehdit edildim
- +1 yıl
3 yil oldu hala ayni kirginligim
- +1 yıl
Bu cok zor olmali senin icin...
Cevap sahibi+1 yılTabikide ama hiç umrumda değil artık unuttum gittim nefret bile etmiyorum ☺️
- +1 yıl
Nasil unuttun peki baskasi sayesinde mi yoksa kendiloginden mi
Cevap sahibi+1 yılBaşkası
- +1 yıl
Tekrar birini sevmek zor olmadi mi senin icin
Cevap sahibi+1 yılO başkasını seviyor başkasıyla oluyorsa benimleyken benim içinde zor olmadı o gidince
- +1 yıl
Simdiki peki nasil umarim seni hakkeden biridie
- +1 yıl
Biridir
Cevap sahibi+1 yılHaketmiyor
- +1 yıl
Yine mi aynisi
Cevap sahibi+1 yılYok buda bi farklı tür bunada bay bay dedim 😂
Cevap sahibi+1 yılTakmıyorum artık
- +1 yıl
Sadece kendine odaklan o zaman
- +1 yıl
Belki bu sekilde atlatirsin
+1 yılMaşallah herkes yolunda a. ş bu nasıl kafa ya aldatılıyorsun gidiyosun başkalarıyla yapıyosun hadi aldatan kişi onur haysiyet yok sende de mi yok
00 YorumlaKadınlar için duygu olmadan seks pek istenilen bir şey değildir, ama gecmisine bu kadar takilmaman gerek
00 YorumlaPeki birlikte olduğun kişilerden neden zevk alamıyorsun seni mi tatmin etmiyorlar yani
05 Yorumla
Soran+1 yılOna sevgim bitmedi ki tatmin olayın
Soran+1 yılSosyal medya, hayır
Seni çok seven güven veren herşeyi doruklarına kadar yaşatan biri çıkınca her şey geçicekk
11 YorumlaDogru kişi gelene kadar bekle şu an hem öfke hem duygu karmaşası yaşaman normal
00 YorumlaOndan daha çok sevebileceğin bir adam çıktığı zaman.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni öldürmeyen acı seni güçlendirir Sevdiğin kişiyle ol Yapmak zorunda diilsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılSevginin oldugu yerde seks ikinci planda olmalı gerek yok bence sekse
00 Yorumla
+1 yılHalledilir o benle olupta zevk almayan olmadı çok şükür sdşgjdlsş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik destek al geçmişin yüzünden geleceğini mahf etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz kendini toparlaman gerek, duygusal olarak zor bir süreçtesin
00 YorumlaUlan Köpek gibi aşık olduğum kızın soğuk yapması yüzünden neden soğuksun falan dedim konuyu açtım uzattım ve ayrıldık demek ki çok sevince de böyle oluyormuş bi sigara daha yaktım şimdi
00 YorumlaKendine zaman ver. Normal bu
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılDuygu olmadan olmazcı mısın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman direkt cinsellik değil flört et baktın biseler hissediyorsun o zaman cinsellik olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıldın ama sevgilinle berabersin yoksa eşin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim aldattı çok aşıktım
- +1 yıl
Şimdi aldatmayan erkek kalmadı maalesef evliler ama bizden küçükler
- +1 yıl
Aşık olmak yetmez aynısını sen yapsan seni direk bırakır acımaz bile
Soran+1 yılNefret ettim ona dair herşeyden
- +1 yıl
Nefret etmeniz yetmezki maalesef
+1 yılDaha önce duygusal hazirlanmalis8n
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım
Deveye diken insanı s… demişler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılzor bi durummm Şu an kı durum senın ıcın
00 Yorumla
+1 yılGüvenemiyor musun acaba
00 YorumlaSen ihtiyaç gidermissin sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. yapmak zorunda misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl aldatıldın Kaç yıllık ilişkide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi sure daha devam eder ama tiksindiysen zevk alamazsin bir daha
00 Yorumla
+1 yılSaglam yapanı buluncaya kadar
00 YorumlaAldatacak erkekleri tercih ediyorsun demek ki
00 Yorumla
+1 yılİyi beceren biriyle takilman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma çok kişi değiştirmişsin
11 Yorumla
+1 yılAsik oluver sende
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigini unutmak zor dimi kendimden biliyorum
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCok agrina gidiyor cok ofkelisin ama ofkeni de kusamiyorsun
Soran+1 yılEvet ve onunla yüzleşmeden atamıycam içimden sanırım… ve daha da zoruma giden aldattığı kadınla aylardır beraber oldu
Cevap sahibi+1 yılSevgilin miydi
Cevap sahibi+1 yılBenimkisi aldattigindan cocuk bile yapti...
Soran+1 yılEvet sevgilimdi aylarca, inanmıyorum ya benimki bi onu yapmadı yakında onuda yapar, nasıl düzeldin peki…
Cevap sahibi+1 yılDuzelemedim duzelemiyorum...
Cevap sahibi+1 yılBenimkisi esimdi 6 yillik esim...
Soran+1 yılOf be yazıklar olsun gerçekten çok kötü 🥺
Cevap sahibi+1 yılKotu gercektende
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu senin ayrilali
Soran+1 yıl7 ay çok özledim
Cevap sahibi+1 yılBen 3 yil oldu bosanali
Cevap sahibi+1 yılBen hala daha ondan sonra kimseyi alamadim ve almadim da hayatima
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılalısırsın devam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgecici bir süreç bu
00 Yorumla
+1 yılAldatılman normal
00 YorumlaYazık lan sana
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçer
00 YorumlaSeviyorsundur
00 Yorumla
+1 yılbnde
00 Yorumla
+1 yılKac yaşında sın sevgi olmadan mi denedin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok duygusal birisin kendini sevmeyi dene önce
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum kendimi maneviyattan vuruldum
Cevap sahibi+1 yılyok mu seni değerli hissettiren adam gibi sahip çıkan duygusal olarak yükseltip koynuna aldımı duygusallığın zirvesine çıkartıp rahatlatan biri
Cevap sahibi+1 yılŞimdi nasılsın ne düşünüyorsun
Soran+1 yılÇok görüşmek isteyen var melez gibi birşeyim buğdayımsı esmerim saçlarım küllü beyazımsı sarı kafanda oluştur diye dedim😂 ama ben kimseye bişey hissedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin belki bana vurulursun ben duygusalım uzun boylu sakin biriyim
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm
+1 yıl3yil
10 Yorumla
+1 yılHaklisin
00 Yorumla
+1 yılYap tadını çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yıllık evlisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aldatıldığımdan beri cinsellikten keyif almıyorum, ne kadar böyle devam eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat