3 aylık evliyim severek evlendim bu yaşıma kadar hep istekli bir kadındım evlenmeyi bekledim (bu tercih meselesi muhafazakar biriyim) ama gel gelelim ki şu an bekar gibiyim ilk zamanlar eşimde sertleşme sorunu vs olduğu için ilişki yaşayamadık ilk zamanlar beni ön sevişmede mutlu ediyor gibiydi şu an tam tersi öpmesi oral yapması bana hiç zevk vermiyor daha doğrusu bi cinsel uyarılma hissetmiyorum onunlada konuştum tamam ben senin hoşuna gidecek şekilde yaparım diyor ama hiç bişey değişmiyor o tatmin olmak istediğinde ben onu bi şekilde tatmin edip boşaltıyorum ama ben öyle değilim evlendikten sonra yaşadığım en fazla şey ön sevişme oldu ondanda ne orgazm yaşadım ne bişey aynı bekarkenki halim gibiyim hayatımda cinsellik yok gibi çok üzülüyorum artık psikolojime yansıdı tatmin olamıyorum oturup ağlıyorum sinirden ne yapacağımı bilmiyorum yok aldat et gibi yorumlar yapmayın öyle olsaydı buraya bunu yazmazdım zaten
Bunu bir cinsel psikiyatriste gidip konuşabilirsiniz mesela eşin gurur yapacaktır yok mok diyecektir ama ikna et götür ve Hani yatak Odanızı renklendirecek şeyler dene biraz da mesela Tamam Hani sen haklısın eşin kendini düşünüyor bencilce ama sen bir tık daha fedakarlık yapsana
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılama normal olabilir, biz çoğu müslüman erkeklere körelmeden evlilik nasip olmuyor, enişte de büyük ihtimal yıllarca mastürbasyonla idare etmiş veya onu bile yapmamış, sıfır cinsellikle geçen gençlikten sonra evlenince böyle olması mantıken normal maalesef. Muhafazakar bir toplum olmasaydık veya erken yaşta evlilik mümkün olsaydı böyle sorunlar yaşanmazdı. Evlilik yaşı 30+ olmuş , herif 30 una kadar seks yapmasa körelir belki, bu da erkeğin kabahati değil, kadın olsaydınız erkeklere kadınlık yapsaydınız, evliliği zorlaştırmasaydınız. Evlilikten sonra vay niye iyi beceremiyor diye üzülmen rahatsız olman bencilce ve çoğu kızın kaçınılmaz sonu, geçmiş olsunn cümlemize, biz de isterdik aktif enerji dolu yaşlarımızda partnerimizle dolu dolu seks yapmak ama nasip olmadı
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aldat demek edepsizlik
eşin bir şeyleri beceremiyor
bakın
orgazm olamayan kadın yoktur
orgazm edemeyen cahil öküz erkek vardır
kadını hem anatomik hem ruh yapısı olarak adam gibi bilimsel öğrensin. hurafe saçma efsane bilgiler değil. öyle saçma sapan g noktası arayışı olmaz onlar efsane saçmalıklar
klitorise odaklansın. oral yaparken klitorisin glansına odaklansın00 Yorumla
+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler
Bu aşamada çocuk yapmayi asla düşünmeyin. Hoş o da bencil birisi değişecegini sanmam. Geçmiş olsun.02 Yorumla
Soran+1 yılşu an öyleyim sinirli gergin hatta bayadır keyif aldığım bi cinsel hayatım yok kaldı ki bugüne kadar hep istekli bir kadındım isteğim köreldi resmen yaşayamadan söndüm
- +1 yıl
Öyle oluyor. Bir süre mücadele ediyorsun. Düzelir diye umud ediyorsun. Sonra bakıyorsun değişen bir şey yok. artik susmaya başlıyorsun. Sonraki en tehlikeli aşama ise bu eksikliği dışarıda aramaya başlamak oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılZor bir durum. Dedigin gibi burada esini kotuleyip kendine cikarim saglamaya calisanlar olacaktir. Onlari bos ver. Peki evlenmeden once ufakta olsa bir seyler yasamadiniz mi? Yani en azindan bugunlere gelmeden aklinda bir seyler yer ederdi ve onlemini alirdin. Birde yaslar kac ki esinde boyle sorunlar oluyor? Belki gecici bir seydir? İnsanlarin bazi zamanlar psikolojik olarak zor anlari olabilir ve bu durumlarda kendini bazi seylere odaklayamayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumunuza üzüldüm sorun sertleşme ve erken boşalma ise internet üzerinde penise sıkılıp ( fıs fıs olarak) uyuşturuyor ve uzun bir süre sertlik devam ediyor erkek biraz hissetmeye bilir zevki ama o sonlara doğru hisseder zaten o hissedene kadar sizi tatmin etmiş olacaktır ürünün YORUMLARINA bakıp ARAŞTIRMA yaparak alabilirsiniz sorunu çözecektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİmkanınız varsa seks terapistine gidin Eşiniz muhtemelen seks konusunda bilgisiz ve tecrübesiz olmalı Bunu beraber asabilirsiniz YouTube da Dr selcen bahadır var onu takip edin faydalı olacaktır
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun Çok haklı bi isyan… ama gerçek şu ki burada değişmesi çabalaması gereken eşin. Sen elinde olanı yapmışsın zaten en fazla olsa kışkırtırsın onu da şimdiden böyleyse yapması gereken kabullenip tedavi görmesi
00 Yorumlabeden soğumuş sanırım beyinle beraber. bence beklemeyi dene. araya mesafe koy. cinselliği durdur
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi artır biraz sonra güzel giyin karşıla mutlaka karşılık verecektir birde sen onu yönet biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yaptım
- +1 yıl
Böyle olmaması lazım. Acaba bişeymi gördü beğenmedi mi ten uyumunumu sağlayamadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzellikle size şunu soracağım; tüm bunları bile bile evlenmeden önce cinsellik yaşayıp öyle mi evlenirdiniz yoksa yine bile bile evlenip ardından cinsellik deneyimi yaşamak isterdiniz?
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmek gerekiyor maalesef evde hallolmaz bu üzgünüm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yeterli uyanamıyorum yoksa onunkini uyanmakta nazlimi
00 Yorumla
+1 yılŞimdi kocanın seni en ufak komedi vs dokunması hiç mutlu etmiyormu
00 Yorumla
+1 yılTedavi olsun oda olmuyor. cozum değilse bosan yol yakınken
00 YorumlaEşinin sertleşme sorunu için tedavi girişimi oldumu
00 YorumlaÇok üzücü ama kendini ihmal etme arada mastürbasyon yap
00 Yorumla
+1 yılEvliliğini kurtaracak bir erkekle ilişkine onay verebilir anlayışlı biriyse, değilse boşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğişik mastürbasyon taktikleri dene. Mesela vibratör al. p. orno seyret. kendini Seksi hissettiğin kıyafetlerle dışarda dolaş ve mastürbasyon yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloyuncaklar edin.. aldat ya da boşan demiceez🤷♂️yada sxting yap birileriyle.
00 Yorumla
+1 yılHayata bir kere geliyoruz mutlu degilsin mutlu olmak için bu yuvayı yikacaksin yeni bir yuva yapacaksın ya da bir ömür katlanakcaksin
00 Yorumla
+1 yılne diyeyim şunu demeyin bunu demeyin demişsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsel terapistlere gidebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBu cevabı burada değil psikolog ta ara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Adamın arkayı yokla sonra normale döner
00 Yorumla
+1 yılYapacağın en doğru şey boşanmak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbence kocanın maskulenliği az
00 Yorumla
+1 yılO yuzden evlilik oncesi seks onemli.
00 Yorumla
+1 yılilaç kullandır böyle olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZormuş be kalksa dert kalkmasa dert
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ten uyumu yok sanırım sizin
00 YorumlaBaşkasına ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tedavi olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana o lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDr gidin birlikte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kadar önemli bişey değil ki araniz iyiyse
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değil bu sevgililik değil ki evlilik
+1 yılBakiremiydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSertleşme yokmu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026