https://youtu.be/p2EqrSp0EjY?si=HU9mN3b88_aI2YXe
Beni gören yıldızlar anlar ışık nedir 😌
Yoksa minnak mı , Yoksa fındık mı?
Elbette, büyük memeli ve küçük memeli olmanın her ikisinin de faydaları vardır. İşte bu faydaların bazıları:
**Büyük Memeli Olmanın Faydaları:**
- Daha Belirgin Göğüsler: Büyük memeler, bazı insanlar için daha çekici bir vücut şekli oluşturabilir ve kıyafetlerin daha dolgun görünmesine yardımcı olabilir.
- Emzirme Kolaylığı: Büyük memeler, emzirme sürecinde daha fazla süt üretme kapasitesine sahip olabilirler, bu da bebekleri beslemeyi kolaylaştırabilir.
- Estetik Seçenekler: Bazı insanlar büyük memelere sahip olmanın estetik tercihlerine uygun olduğunu düşünebilirler ve bu nedenle cerrahi estetik prosedürler düşünmeden önce avantaj sağlayabilir.
- Sıcak Tutma: Daha büyük memeler, soğuk hava koşullarında vücudu daha iyi sıcak tutabilir.
**Küçük Memeli Olmanın Faydaları:**
- Fiziksel Rahatlık: Küçük memeler, bazı insanlar için daha fazla fiziksel rahatlık sağlayabilir. Daha küçük memeler, sırt ağrıları ve fiziksel rahatsızlıklarla ilgili sorunları azaltabilir.
- Daha Fiziksel Aktivite: Küçük memeler, spor ve fiziksel aktiviteleri rahatça yapmayı kolaylaştırabilir. Spor sutyeni seçiminde daha fazla esneklik sunabilirler.
- Kıyafet Seçenekleri: Küçük memeler, bazı kıyafetlerin daha rahat ve estetik bir şekilde giyilmesini kolaylaştırabilir.
- Daha Az Dikkat: Küçük memelere sahip olanlar, göğüslerinin dikkat çekmemesi durumunda daha fazla gizlilik ve anonimlik hissedebilirler.
Her iki durumda da, kişisel tercihler ve beden tipi farklılıkları göz önüne alınmalıdır. Memeler, kişinin vücut imajı ve kendine olan güven üzerinde etkili olabilir, bu nedenle herkesin kendisi için en iyi hissettiği beden tipini benimsemesi önemlidir.
Öncelikle konudan bağımsız bir şekilde söylemek isterim ki popo ve meme kıyısı yapılacak olursa sıfır memeyi güzel bir popoya tercih ederim yani meme hiç olmasa da olur fakat tercih edecek olursam vücuda oranla biraz dolgun meme çok daha çekici
Cevap
48Cevap
Fark etmez.. sabahları meme ile uyanmıyorum ya da gece meme ile uyumuyorum. aşk olsun yeter benim için.
Orta olsun, ne devasa ne fındık.
Ha diri ve farlar açık gibi uçları karşıyı gösteriyorsa büyüklüğü farketmez
Orta meme. yormayan, ele oturan, ağızda acı tat bırakmayan :D
Ne büyük ne küçük orta halli iyi olur güzel olur çok tatlı olur
Büyük meme aşk aşk. Sen şanslı olduğunun haliyle farkındaki kızlardansın
kucuk ve orta buyuk deneyımım olmadı bısey dıyemem
Büyük ama aşırı büyük olmasın avuçlarımı doldursun yeterli
Önemli olan güzel olması. Küçük de güzel olabilir, büyük de. Ayrıca göğüs uçlarının şekli ve büyüklüğü de önemli.
büyük sevmem hiç... orta ve küçükler daha tatliş, öpüp okşaması daha zevkli ;)
Banane bundan
Fındık olur minnak olur. Büyük olmasın ama nefret ederim
Ya ne onemi var? Tutkulu sevissin yeter arzu tutki cok daha onemli
illa büyük veya küçük mü olması gerekiyor normal meme olsun
Sninkiler kocaman atta görelim korkuyorsun atmaya
küçük ve dik tabiki
Uclari pempe emerken agza gelen
Tabiki de büyük olmalı..
Biraz ele avuca gelecek ne öyle minnacik
Büyük meme vurduğumda sallanmalı
Böööükkk seviyorum
Ortası iyi bana hiç bakqn olmadığı için