Güzel kız olduğumu söylerler inanmamaya başladım artık gerçekten yani burdan 2 3 kişi bana çok güzelsin falan der ama inanmıyorum mesela erkekler yani tipi düzgün olanlar bakıyor ama teklif etmiyorlar anlamadım gitti gerçekten flört ettiğim çocuklarda cinsellik için yaklastilar benimle neden sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılKısmet işi kanks. Öyle güzelsin diyenlere çok takılma. Güvendiğin kişilere sor. BUrada kız maymun gibiyim diyor foto atıyor cidden fiziksel görünüş olarak zerre gideri yok bakıyorsun altına yazmıslar gönderirnin iyisin bence çok iyisin canım falan :D Arkadaş ortamında da böyle kalbini kırmaktansa güzelsin de geç diyorlar. Anladığım kadarıyla ilgilenenler olmuş ama cinsel anlamda diyorsun. Bunun için güzel ya da çirkin olmana gerek yok :D Fakat biraz daha atak olmalısın sanki madem malzemen iyi hoşlandığın insanlara belli etmen gerekiyorsa baş başa kalacağınız davetler yapman gerekir diye düşünüyorum. Kabuğuna falan çekiliyorsan bulamaman normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılMalzemen iyi derken ne demek o
- +1 yıl
Güzelim dedin ya elin yüzün düzgünse anlamında. Cinsel bir şey anlama sakın.
En İyi Cevaplar
Sevgili kavramını çok büyütme içinde. Çok önemli değil. Sevgili olmadan yaşamak daha güzel aslında. Sadece toplumun sevgili baskısı yüzünden sevgilinyapmak saçms
04 Yorumla
Soran+1 yılYok tuhafıma gitti yani arkadaslarimin hepsinin sevgilisi oldu anlatırken ben dinliyorum djjdbsh
Soran+1 yılHayır tuhafıma gitti mesela bir arkadaşım var kendi halinde utanga c ama onun bile sevgilisi olmuş benden küçükler sevgilisi ile nişanlanmayi düşünüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılBunun bir çok nedeni olabilir güzel ol ya da olma bunu düşünme özgüvenli ol olumsuz düşünüp olumsuzlukları çekme kendine güven sosyal ol gerisi gelir diye düşünüyorum canını sıkma
00 Yorumla
+1 yılBir benzerini yaşadım kısa süre önce. Kızın g*tü başı çok ayrı oynuyordu. istemsizce soğudum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kısmet işi işte benimde flört ettiğim çocuklar benimle cinsellik konuşmak istedi baya önce birini platonik sevdim
- +1 yıl
Daha ileri gidip sabır etsem belki olurdu konuşmak değil yani iş olurduda. böyle sebeplerden dolayı kaçıyor insan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana özgü değil canım, birçoğumuza karşı öyleler. verici kız çok artık çoğunluk sadece yatmak için ilişki istiyor. Ciddi olan nadir. Onları da sen beğenmezsin vs vs.
00 YorumlaBana yakisikli diyolar bende inanmam talihin yokmus demekki senin
00 Yorumla
+1 yılGüzel misin onu görmem gerek sonra sebebi ortaya çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam mesaj atıyorum
Şahsen seni merak ettim keşke gizli olmasaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılYazayım sana istiyorsan
Artık flört etmek de pahalı 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer isterseniz sizi tanımak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bir kadınsın güzelmi
00 YorumlaTuhaf 😒
02 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçekten ne günah işlediysem Tanrı vermiyor
Etmiyorsa yanaşmaya çekiniyorlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş kaç?
06 Yorumla
Soran+1 yılYeni 20 oldum
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo? Burcun?
Soran+1 yıl161 49 50 terazi burcuyum
Cevap sahibi+1 yılBence güzelsin. Ama cinselliğe böyle bakma. Yoksa anlamazsın erkekleri.
Soran+1 yılGizliden çıkar mısın konuşalım mi
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok güzelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni gördün mü ki böyle birsey söylüyorsun djshhsbssb
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026