Öncelikle o ilişkiye bir daha taviz verme ve seni kullanmasına izin verme tehdit ederse oralı olma. Hiçbir şey yapamaz. Bir şikayet etsen canını yakarlar. Bundan sonraki süreçte önce iyileş sağlam adımlar ile yere bas. Yavaş yavaş toparla ve sonraki süreçte kendine ne dersen de ama bir süre sonra bunları söyleme, bak benim bie ilişkimde bunları yaşamış bir kadın ile görüştüm ve anlattı ve yapmayacağını söyledi. Onun hayat tecrübesi bile birçok şeyde daha iyi yol almaya sebep oldu ama asla onunla birlikte olalım düşüncemiz olmadı. Sadece başka konulardan anlaşamadık ama hala arada hal hatır sorarız. Yani hayatın bitmedi. Acını çek ama sağlam basarak ayağa kalk
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni gerçekten de anlıyorum çünkü hikayelerimiz biraz da olsa bi nokta da benziyor. Ben de sevilmemekten dolayı yanlış şeyler yaptım ve 2 defa yaptım aptal gibi. Çok pişmanım şimdi. O anda duygusal düşünüyorsun ve kalbinde ki o bosluk dolmak istiyor ve bu yüzden de hatalar yapabiliyorsun. Yani bence bundan dolayı duygusal düşünmemek gerekiyor çünkü sonrasında pişmanlık veriyor tamamıyla. Umarım hayatını kaliteli ve tamamıyla kendin odaklı yaşarsın. Zamanı gelince illa ki doğru kişi ile hayatını birleştireceksin o yüzden de hayatını bu tür hatalardan uzak ve mutlu yaşa.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığını düşünüyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben de yaşamadım da ayrıldık. Gitti, eski sevgilim geçmişte cinsel ilişki yaşamış biriyle sevgili oldu. İmkanı olsa nişan yaparmış. İlk kez birine âşık olmuş. Bir de bana öyle söylemişti. Benden önceki sevgilisiyle de yaşamış. Onunla da ciddiydim diyordu ama onu hiç sevmedim dedi. Onunla maksimum üç ay ayrı kaldık. Her sadığım an ona geri döndüm diyordu. Umarım bir gün şu anki sevgilisi için de demez. Yoksa çok pis dalga geçerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılMidesizmiş ama bence tek derdi asığım ayağına kızlarla seks yapmak
Cevap sahibi+1 yıl
Benden önceki için dediği şeylere bakınca ben de öyle düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılSadığım yazmışım azdığımda yazacaktım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle ben birebir konuşsam seni kendine cidden getiririm. Ve bu hayattaki en çok kendini seven insanların başında gelirsin. Senin durumunu yaşamadım ama önceden bende çok hata yaptım anlarım yine de seni. Seni kimse yadırgayamaz onlar kimbilir neler neler yaptılar. Kendi değerini hep yüksek tut. Sen bakirelikten ibaret değilsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin konusma tarzını sevdim ama doğrusu ben dinlemeye hazırım 🙃) ve söylediklerinizde de haklısınız. Üzülüyorum bu konu hakkında fakat duygularım değişiyor sadece geriye her geçen gün üzüntüden bir parça eksilip içinde açılan yaranın bosluğu kalıyor nasıl kapanıcak diye endişe duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılİstersen özlden konuşalım. Daha rahat anlatırsın ve bende onla ilgili tavsiyeler veririm sana. Gizliliğimi açayım mı?
Soran+1 yılOlur..
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Olan olmuş şu an degistiremeyeceksin bu durumu..
Kimsenin cenneti ve cehennemi yok..
Bundan sonra daha dikkatli ve temkinli olursun gercekten dert ettiğin şey sevilmemek ya da evlenememek olmasin.. neden sevilmeyesin neden evlenemeyesin.. insanlar kac yil evli kalip bosanip tekrar evlenebiliyor..
Su an en çok sevilmekten evlenmekten daha önemli bir şey inançlı bir insansan günah boyutu bak pismansin üzgünsün Allah affedicem diyor onun vaadi var..
Birgun seni seven sana değer veren bir insan olursa ve sana geçmişini sorarsa ve bunun kendi için önemli olduğunu söylerse durumu ona anlatırsın
Üzme kendini lütfen değiştiremezsin kontrol edemezsin şu aşamada.
117 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak yerine hiçbir söylemeden uzaklasmak tercih ederim. Şu an en zoru yalnızlıkla çabamla kendimi iyileştirmekken terk etmek o zaman o anda zor olmamalı
- +1 yıl
Bu hayata bakış psikolojik bir durumla alakali uzaklaşmakta bir seçenek tabii ki su akar yolunu bulur.
Soran+1 yılEvet bana ayrılırken yarattığı psikoloji çok ağırdı birdaha yüzlesemem baska bir travmayla
- +1 yıl
Su an çok yeni o karşına çıkan adam değilmiş.. Bakire ile böyle bir şeyin travma ve psikolojik olarak ileride ne olacağını düşünmeden hareket etmiş.
Ama her erkek böyle değil iyi insanlar var ve bu iyi insan karşına çıkar ve sen söylemezsen ve bu onun için önemli ise onu kandır ve aldatmış olursun..
Uzaklaşmakta bir çözüm ama neden söylemiyorsun ki..
İnsan bir anlık boşluk anında her hatayı yapabilir tövbenin et bir daha yapmama dikkat et.. karşına çıkan insan için önemli ise söyle ve sifirdan başlayın geçmişi unut.. kalptem tovbe eden ve pişman olan insan annesinden doğduğu gün gibi olur derler. Uzmandan yardımı ne kadar kış surede alırsan o kadar iyi olur. - +1 yıl
Kandirmis*
Soran+1 yılGelip benle ilişkiye giriyor sonra 10-15 den sonra ben patlak istemiyorum diyor daha önce zorbalık yasadım bekaretimi kaybetme durumum olabiliceğini düşündüm ilişkiden sonra kan gelmedi ama bu olayı cinsel ilişkiden 1 hafta önce öğrendi kavga ettik barıştık her zaman yanındayım dedi ayrılırken de bunları söyledi ben 2 gece ağladım gözümde yas kalmadı ağlamaktan evden çıkamıyorum kaç gündür
Soran+1 yılBunu ona güvenip anlattığım için asıl kendimi suçluyorum. Benim zayıflığımdan hep erkekler faydalanmak istedi. Evet tecavüzün eşiğinden döndüm sırf bekaretim gitti diye bana bacım gibi davrandı
Soran+1 yılHer erkekle yatan nasıl olsa bulursun diyen adamdan sonra ne yasadığımı ben çok iyi biliyorum. Bugün kendimden vazgeçsem yine çok büyük bir nedeni var uada hiçmi vicdanı sızlamadı yanındayım diyip böyle davrandıktan sonra ya kendime zarar verseydim hiçmi aklına gelmedi ben insan olarak yapamazsın bunu ama simdi birşeyin farkındayım herkes yalancı kimsenin kimseyi gerçekten sevdiğine inanmıyorum
- +1 yıl
Su an iyi değilsin böyle düşünmen normal..
Ama gercekten iyi ve guzel seven sadece sen olduğun için değer veren adamlar var sadece sen adam olmayan birisi ile karsilasmissin.. lütfen kendini suçlama olan oldu.. tövbeni et.. ağla rahatla.. uzman yardımı al.. besmeleni çek ve yeniden başla..
Soran+1 yılTamda böyle düşünüyorum suanda biliyormusunuz. Tövbe ettim aklıma geldikçe gusül alıyorum dua ediyorum iş görüşmesi var yakın zamanda. Ve ilk Maasa doğru uzman yardımı alıcam kendime. Çünkü benim gerçekten bir ailemde yok. Kalabalık içinde yapayalnız hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Bak en önemli olanı gerçekleştirmiş.. Umarım her şey gönlünce guzel olur...
Evet kainatta yaradılış olarak yalnızız ama bizi seven bize değer veren insanlar var.. yok mu öyle mi düşünüyorsun muhakkak karşına çıkacak.. insanlara çift yaratılmış sözü çok şey anlatıyor..
Yeni işinde simdiden başarılar ve hep iyi ki tanımışım dediğin insanlar çıksın yollarına.. - +1 yıl
Gerceklestirmissin*
Sana dua edeceğim..
Su an kafani bulandıran ses görüntü konusma duygu vs. varsa zihninden silinip gitsin diye.
Soran+1 yılUmarım.. tesekkur ederim 💗
- +1 yıl
Rica ederim 💜
Soran+1 yılAllah sizden razı olsun..
- +1 yıl
Sendende razı olsun
Amin ecmain - +1 yıl
Senden de*
İnsanlar ne yaşarsa yaşasın sonunu düşünmeden karar vermemeli şimdiye kadar vermedim o konuda çok kullanmak isteyen oldu hiçbirisine izin vermedim şu an evliyim çok güzel bir evliliğim var kocamla her şeyi yapıyorum rahat rahat nikahlı kocam deyip misss.:))
20 YorumlaBen de ilk sevgilimden ayrildiktan sonra seninle aynı şeyi düşünüyordum, sonra bir adamla tanıştım o benim her şeyim oldu. Sıkma canını üzme, seni çok iyi anlıyorum. Her zaman da sana destek olurum, elimden ne gelirse de yaparım
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim.. iyi ki varsınız 🙃💗💗
- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, sanmıyorum eğer isteyerek yaptıysan pişman olmamalısın ya yaptığının arkasında duracaksın ya da yapmayacaktın kimsenin seni yarğılamaya hakkı yok kimsenin senin hayatında söz hakkı yoktur. bu senin hayatın istediğini yaparsın.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bekaret falan artık aşırı önemli şeyler değil ya. Eski kafalı insanlar aşırı önemsiyor bunu. Sen de eski kafalı olmayan bir erkek bulursan sorun olmaz bence
111 Yorumla
Soran+1 yıl@conquer zinayı kimse savunmuyor. Dar düşünce dediği sey evet Müslümanlık gerekçesi olarak yanlız gösteriliyor. Dar düşünce demekte etrafa düşünceye dar demesi. Kimsenin zinayı savunduğu falan yok yoksa. Bunun yanlıs olduğunu biliyorum
Soran+1 yıl@conquer soranım ben. Bunu yazan baska biri
- +1 yıl
Söylediklerinin Hepsi de bahane yok bırakmayacaktı falan filan çocuk zaten başta kabul etmemiş Sen de bakire olduğunu bildiğin için kimsenin kolay kolay Kabul etmeyeceğini bildiğin için bir şansımı deneyeyim demişsin Ayrıca bile bile işlenen hata olmaz o hatayı yapmayan nasıl yapılıyor seks yapmadan önce de biliyordum Onun bir hata olduğunu ama kendine hakim olamadım canım çektiği biriyle defalarca kez birlikte oldun Şimdi de nasıl evleneceğim krizlerine girmişsin bekaretini kaybetmeden önce nasıl evlenirim diye düşünüp öyle bir ilişkiye başlasaydın şimdiye çoktan evlenirdin Ayrıca zaten Bir dediğin bir dediğini tutmuyor bekaretini kime verdin o bile belli değil şimdiden sırf evlenebilmek için bir erkeğe aşık numarası yapıp kapak atmaya çalışacaksın bu yüzden isterse 100 tane kadınla yatmış olsun hiçbir erkek seni kabul etmeyi istemeyecek çünkü onu gerçekten sevdiğine ikna
Olan olmuş, hatanı anlamışsın, bir daha yapmamak üzere tövbe edip Allaha sığın.
Allah samimi tövbe edenleri sever.
İmşaşah hayırlı bir kısmetin de çıkar, geçmişteki kötü günlerini unutursun.14 Yorumla
Soran+1 yılTövbe ettim zaten aklım basıma geldi fakat birdaha seviliceğime olan inancım bitti
Soran+1 yılHaklısınız.. tesekkur ederim yorumunuz için
Olan olmuş her insan hata yapar önemli olan bundan sonrası. Kendini hayattan soyutlama. Evet bekaret önemli ama dünyadaki olmazsa olmaz şeylerden de değil
113 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunu en çok hangi taraflar yargılamaz? Taşınmayı düşünüyorum
Soran+1 yılEvet. Bir ayağım Şu an İzmir'de ve kalıcı yerlesmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılAma İzmir erkekleri nasıl bilmiyorum. Onlar bekareti takmaz ama ayyas adamda istemiyorum düzgün olanda ben bakirim dese yine kaçarım. Benim gibi ortası acaba yokmu? Hem dar görüşlü olmayıp hemde karakteri düzgün bakir olmayan evlilik düşünen
- +1 yıl
Ya illa ki vardır bu zamanla olacak bir şey her şey hemen olmaz. İzmir'de herkes rahat bekareti çok takmazlar. Orada birisini seversin o seni sever ciddi bir ilişki olabilir yine. Ama cinsellik olmayacak diye düşünme çünkü bazı erkekler cinsellik yaşayınca daha çok bağlanıyor
Soran+1 yılSanmıyorum bunu istemiyorum artık
Soran+1 yılUzun bir süre profesyonel yardım alacağım zaten. İleride ne olur bilmiyorum. Ben artık kendimi sevmiyorum
Soran+1 yılBana çok ağır seyler söyledi o artık benim sevdiğim insan değil
Soran+1 yılSeven insan ağlatmaz bırakmaz yarı yolda
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle gecmiş olsun her insanın basına gelen bişey bu ibretlik olaydan ders aldıysan sıkıntı yok evlenirsinde evde kurarsın bu konuda bitek yanliz kalan sen degilsin cooo kişide var bakire olmayan dert etme derim
00 Yorumla Bende Kürt erkegiyim geçmiş olsun evlenmeden olmaması gereken bir şeyi yapmışsın. Ama üzülme illa ki seni seven bunu umursamayan biriyle karşılaşırsın. Yeter ki tövbe edip yapma bir daha.
021 Yorumla
Soran+1 yılTövbe ettim çok fazla hatta aklıma geldikçe gusül alıp yıkıyorum bedenimi ama temizlenmiyo hep kirli olduğumu hissediyorum
Soran+1 yılAilesi sorunlu insanlar ve daha fazla beni sevmeyen istemeyen adamla havayı solmak istemiyorum. Ayrılırken hak etmediğim seyler söyledi 2 gün boyunca gözümde ağlamaktan yas kalmadı. Ben şimdi onu istemiyorum
Soran+1 yılBen söylemem.. çok ağır seyler yasadım bir kötü bişey daha işitirsem kendimden zaten nefret ediyorum bunu kaldıramamki biliyorum..
Soran+1 yılBiliyorum. Zaten bakir bir erkek istemiyorum doğrusu ama kalkıpta sürekli her kadını altına alan erkekte istemiyorum ben bunu bir kez yasadım diye eskort olmadım. Hata yaptım ve hatamın bedelini birdaha evlenmeden yapmamakla ödeyeceğim. Evlilik olmadığı ilişkiye artık olumlu yaklasmıyorum
Soran+1 yılO nesil hâlâ kaldımı bilmiyorum ama artık hastaneye götürmeden evlenmiyormus bazıları. Dikmişmi diye baktıranlar varmıs
- +1 yıl
Erkeklerde zar olmadığı için kaç kişiyle birlikte olduğunu bilemezsin onlarca kızla yatıp sana bir kişiyle oldu da diyebilir yani kaç kişiyle yaptığına takılma. Dediğim gibi seni olduğun gibi sevecek biriyle evlenirsin inşallah. Çünkü erkekler bakire olmayan kıza hoş bakmıyor. 3-5 tanesi dışında.
Soran+1 yılBirde korkuyorum mikrop kaparmıyım diye. Adam ya hastaysa bunu ona nasıl hastaneye gitmeyi ikna ettiririm bilmiyorum orasıda sorun şimdi. Ya eskorta falan gittiyse. Erkek seks olmadan yapamıyor çoğu bide bakir değilse
Soran+1 yıl23 yasındayım..
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılVicdan azabı çekerim her türlü ama orası şöyleykende bunu kabul edemiyorum bunu şimdi hangi erkeğe söylesem diceği şey belli. O söyleyeceği seyleri duymaktan ve bunun bozulduğunu bildiğim için düşünmek daha ağır geliyor
Soran+1 yılErkeklerin söylediği yalanlar yanında bence bu hiç bile kalır. Yanlıs anlamayın ama ben gördüm biliyorum artık
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kimse seni kullanamaz ya da sen herşeyini kaybetmedin... iyi erkek her haltı yesin sonra hiç bir şey yaşamamış kız istesin
16 Yorumla
Soran+1 yılOnlar her haltı yapıp temiz istiyorlar
- +1 yıl
İşte boylesi erkek ya da delikanlı değil ve seninde öylesine ihtiyacın yok cidden biri karşına çıkınca anlarsin o an sen istemesen de dokunmak öpmek sevişmek gelir içinden duyguların bedenin o erkeğe akar
Soran+1 yılZannetmiyorum. Elimi tutmasına bile izin vermem artık bir erkeğin
- +1 yıl
Böyle de kaybedeceksin ki emin ol bu hata değil ben anlatamıyorum bunu kadınlara
Soran+1 yılKarşıma çıkana kadar o doğru insanı bulana kadar yemediğim haltmı kalmasın? Elememi yapayım hangisi doğru diye ya da alnında falan mı yazıyor? Ne yapayım sen söyle
- +1 yıl
Sence ben git oh rahat rahat takıl mi dedim? Elbette böyle değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun 👍
Artık hep seni kullanmak için yanaşacaklar. Bir erkek seni sevse bile bakire olmadığını bir süre sonra yüzüne vuracak evlenmiş olsan dahi zaten bakire değildin diye başına kakacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden dürüst olmayı düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılYalan üzerine bir hayat mı?
Vicdanını rahatlatmak için ne yapacaksın?
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok tuhaf. bu bu ülkede bu kadar önemseniyor. kızlar kendini harap ediyor. evleneceğin kişi dindarsa kendi de bakirse ancak bunu senden bekleyebilirdi. erkekler kafalarına göre yontuyor diye kadınlar da onların lafına göre hareket ediyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yargılamıyoruz. Sadece bundan sonranı bu kadar kolay ve sıradan yaşama istiyoruz. Geçmiş geçti bitti artık. Aslolan bundan sonra ne olacaklar...
10 Yorumla
+1 yılKarakterin iyi ise sevilirsin ben takilmam böyle şeylere benden önceki değil benleyken geçen zamana bakarım
18 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm bunca zaman ama sevgilimin Muzafakar olduğunu biliyordum ona söyledim bazı seyleri basında ama ayrılana kadar kullanıp sonradan gerçek yüzünü gösterdi
- +1 yıl
Baştan bitmesi iyi olmuş. Öyle karaktersiz kişiler ile hayat geçmez zaten. İyi birine benziyorsun yaz bana sohbet edelim konuştukça rahatlar için
Soran+1 yılİyi değilim fazla safım . Bu da aptallığa giriyor iyi bişi değil
- +1 yıl
Saf olmak üç kağıtçı şeytan olmaktan iyidir saf değil kalbin temizdir belki. Kendini suçlama insanlar kötü
Soran+1 yılÇok kötüler hemde
- +1 yıl
İstek atarsan bana sevinirim bana iyiler lazım kötü insanları sevmiyorum
- +1 yıl
Kötü biri değilim minicik bir yanlışımı görürsen engelle beni anında 🙂
- +1 yıl
Bi yazmadın bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bu karamsarlık sen bunu yaşayan ilk kisi misin son kisi misin o şerefsizlik yaptı diye herkes şerefsizlik yapacak degil dimi bedenin onemli degil ruhun bakire olsun sadık ol yeter
015 Yorumla
Soran+1 yılYapayalnız hissediyorum kendimi ve tek basıma bu enkazdan çıkıp iyileşyiricem bu kafayı ama ondan sonra ne olur bilmiyorum beni kabul ederler mi emin değilim kimseye güvenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bir eksiklik ayıpmis gibi dusunme davranma kabul ederler mi ne demek sen sıginti misin kafandan at bunlari yaşanması gerekiyormuş yasanmis iyi rol yapiyormus farkedememissin senin suçun yok güçlü birisi gibi duruyorsun guven zaten bir ajda olmaz ki hem huven bazen aşktan bile önemlidir izin verirsen dinlemek isterim seni elimden geldiğince aklim yettiğince yardimci olabilirim yalnızlığını bir nebze de olsa paylaşmak dinlemek isterim seni
Soran+1 yılTesekkur ederim ama benim anlatmaktan çok artık düzelmeye ihtiyacım var. Toparlanıp yarın çalısmaya baslıcam artık. Belki zamanla geçer değişir düşüncelerim bilmiyorum. Evdende çıkmıyorum zaten yoksa kafayı yicem böyle. Sürekli yataktayım ve ağlıyorum geçmiyor
Cevap sahibi+1 yılZamanla gececeginden suphen olmasin yeter mi kafana takma devamli dusunme kendini daraltma bunaltma tekrar yanlis secimler yapıp yanlis insanlara şans verme sen kendi kendini depresyona sokuyorsun evden çıkmayarak yatakta sürekli aglayarak o ise hic bir sey olmamis gibi hayatina devam ediyor sen hala kendi kendine yapiyorsun düzelmez için belki elimden bir seyler gelir aglamanin dinmesi hayata donmen icin bir yol buluruz belki izin verirsen ben acabilirim kendimi sen gizli kalırsın
Soran+1 yılO mutlu olabilir ama ben onun ne düşündüğünü umursamıyorum artık gözümde o diye bişey kalmadı sıfatı hiçbir sey umurumda değil onun olarak. Ben yaptıklarına kırılan güvenime ortada kalmama üzülüyorum ona üzülmüyorum. Bana çok ağır seyler söyledi en sevdiğim insandan şimdi en nefret ettiğim insana dönüştü gerçekten umurumda değil o ben kendime ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılIste sorun da bu aglamamalisin gülmelisin hayat devam ediyor önüne bakmalisin bu psikolojiden kurtulmalisin keske elimden bir şey gelse bana izin versen
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adina kendine de gelmissin biraz sanki
Soran+1 yılBende evet birseyler değişti
Cevap sahibi+1 yılOlmasi gereken bu güçlü birisisin sen
Soran+1 yılDua etmeye basladım aklıma geldikçe abdest alıyorum dua ediyorum türbeye dün gittim ve Allah'a sey dedim bana bunu yapanlara ne öteki tarafta nede bu dünyada huzur verme dedim. Namaz Şu an kılamıyorum ama hazır hissettiğimde insallah onada baslıcam. Beni bazı seylere bazı nedenlerden soğuttular
Cevap sahibi+1 yılALLAH kabul etsin dualarini her başlangıcın bir sonu olabiliyor her son yeni bir başlangıç olabiliyor
Soran+1 yılUmarım.. güçlü değilim aslında sadece biraz dısarı çıkıp hava aldım 3-4 gündür yataktan çıkmıyordum ağlıyordum
Cevap sahibi+1 yılKendine yapma bunu hayat devam ediyor disari cik hava al gez dolaş stres at eglen alışveriş yap bunalıma sokma kendini evde bunalıma girersin devamli düşünürsün kafaya takmaman aklina getirmemen gerek
Soran+1 yılİşte bunu yapıcam hatta spora gidicem bana sevgiliyken istediği saç rengi vardı mesela yakıştırıyordu o zaman param yoktu kendime güzel kıyafetler alıp bakımlı olup güçlü bir kadın olucam. Güleryüzlü kızı ruh gibi yaptı simdi ellerimle o kızı yine mutlu edicem
Cevap sahibi+1 yılIste bu kendine zaman ayir kendini mutlu et hayat ondan ibaret değil onun üzerine kurulu değil oldugun gibi ol guleryuzlu eğlenceli keske elimden bir şey gelse mutlu olman icin kucucuk bir tebessüm etmen icin izin versen bende elimden geleni yapsam
Şimdiden geçmiş olsun senin kızın bozulduğunu ne zaman fark ettin peki
02 Yorumla
Soran+1 yılO insanla defalarca birlikte oldum anlamamak mümkün değil
+1 yılBişey olmaz kim Bakire ki bu devirde sonuçta 1 hata yapmışsın
024 Yorumla
Soran+1 yılBeni isterlerdi yani 🥺doğuda zaten olmaz biliyorum ama daha batıya yerleşicem zamanla. Ben türk erkeği istiyorum zaten hiçbir zaman bir kürtle düşünmedim
- +1 yıl
Kürt Türk ayırma insan olsun yeter illaki bir kısmetin çıkar mühim olan evlendikten sonra sadık kalmak
Soran+1 yılKürt erkekler geleneklerine bağlıdır kan onlar için ve ailesi için hala bir değer tasıyo ailemde bu kafada biliyorum
- +1 yıl
Nerelisin ki
Soran+1 yılAyırmaktan değil yoksa yanlıs anladınız. Kürt erkekleri ayrıca kızlarla çoğu aç olduğu için kullanmak istiyor ailesinin uygun gördüğü teyze hala yoksa bile kızı gidip görücü alıyor. Nadirdir bunu istiyorum diyip almaları. Dayılarımdan da gördüm 5 tane sevgilisi vardı aynı anda hatta beni sınava götürürken gidip orada kız uğruna bıraktı şimdi ciddi ilişkisi evliliği olduğu kadına tapıyor çünkü kızı istediği kalıba sokmus
Soran+1 yılBen nereli olduğumu belirtmek istemiyorum. Sadece bu zihin kafa yapısından uzaklasmak istiyorum. Yeterince psikolojiö bozuldu çünkü
- +1 yıl
Haklısın tabikide imkanın varsa git batı tarafına İstanbul'da her şey rahat oraya git
Soran+1 yılDayılarım zaten İstanbul'da ben orayı sevmiyorum.
- +1 yıl
O zaman Ege ya da Akdeniz
Soran+1 yılBenim üniversite Ege'de oraya kalıcı yerleşmeyi düşünüyorum ama İzmir insanları nasıl bilmiyorum yargılama yok ama onların yanında da ben çok muzafakarım. İzmir erkeği evlilik düşünür mü orası işte şüpheli geliyor bana
Soran+1 yıl@Hasan546 o taraftaki insanlar ve en çok erkeğin bakıs açısı nasıl bilmiyorum
- +1 yıl
İzmir'de en rahat yer açıkçası Türkiye'nin seks merkezi gibi biryer ama bilemiyorum sığ düşünceli erkek her yerde var ya
Soran+1 yılOrayı kazandım şimdi yapabiliceğim bişey yok
- +1 yıl
İzmir mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Dikkat et kendine
- +1 yıl
İyi yapmışsın seni manipüle etmesine izin verme
Soran+1 yılhadi ordan git dedim onun lafını ona yapıstırdım. Rahatsız oluyorum yazma konusma benle diyorum niye engelledim diye hesap sordu. Yüzünü görmek istemiyorum varlığını bilmek istemiyorum normal değilmi dedim. Bu sen değilsin dedi evet severken kıyamadım. Canımı yaktı gıkım çıkmadı hakaret etti sustum fiziksel anlamda canımı yaktı sustum kolumdan tutup evden dışarı attı yine sustum ve yeter dedim güvenim sevgim sen o gece benden bunu sebep sunduğun an bitti senden soğudum dedim pişman olmasam ve aptal olsam hala inanırdım mesela ve giderdim yanına. Bende o ağladığım 3 g cede bazı seyler değişti onu fark ettim.
Soran+1 yılYüzsüz ya bide konum atıyor yarın buraya gel diye engelledim yine o kim ya ben niye gidiyorum yanına
- +1 yıl
Sakın öyle bir şey yapma
Soran+1 yılBu benim kararım öncelikle. Sabah sabah zaten tepem attı yine , neyse
- +1 yıl
Sakin ol en doğrusunu yapıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada çok kiza yazdım yapma diye yok ne olacak sevgilime güveniyorum evleneceğiz diyorlar. Halbuki öyle değil git istemiyorum deyince bitti. Bunsna sonra umarım dediğin gibi olur.
00 Yorumla
+1 yılÖnce silkelen kendine gel ozguvenjn yerlerde onu yükselt zar artık problem değil
00 Yorumla
+1 yılKac yasindasin hicbir sey icin gec degil durust ol karsindakine yeter kimse ne seni kandirsin ne sen baskasini
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi kandırmaya niyetim yok. Bakireliği önemseyen erkekle en basında açıklama yapmadan yollarımı ayırmayı düşünüyorum
+1 yılBakire olayı artık tamamen kalktığını biliyordum ne saçma bişey
08 Yorumla
Soran+1 yılAma evlilik diye bişey var 🥺
- +1 yıl
İnsan hata yapar zamanında birine inanarak tabi eğer olmasaydı iyiydi ama yapacak bişey yok tek çare ya o şekilde kabul edilecek ya da diktirecen düğünden bi hafta önce
Soran+1 yılBen kalıcı diktirmeyi düşünüyorum zaten ama doktora götüren bile varmıs
- +1 yıl
Kalıcı hadi ordan olmaz geçiçi olarak yapabilirsin hem Yok ya kimse alıp doktora götürmez tabi karşına çıkacak olan kişiyi iyi tanı sonra evlen
Soran+1 yılGeçici olan 1 haftalıkmıs baktırdım zarın bozulan kısımlarını dikiyorlar 1 hafta sonra eski haline geliyormus ayrıca ilişkiye girdiğinde ipleri erkek bazı noktalarda fark edebilirmiş ama kalıcı da eskisi gibi oluyor. Tekrar ilişkiye girene kadar girdikten sonra kan geliyor
- +1 yıl
Kalıcı olması için dış dudaklarda kesme falan oluyor geçiçi söyle belli olur ilişki esnasında iç dudaklar da biraz sarkma oluyor ordan belli oluyor vajina dudakların nasıl bilmem ama dolgun ve dudaklı ise mutlak belli eder
Soran+1 yılÖyle evet
- +1 yıl
Dmden ulaşırmısın bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok yanlış düşünüyorsun bir şey kaynetmedin kızlık yok gibi düşün sen hala aynı sensin sevilecek değerli kişisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka +18 muhabbetin yoksa normal bir birey isen evlenebilirsin
00 Yorumla
+1 yılhayatında bir hata yapmış bundan da pişman olmuşsun neden evlenemeyesin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü erkekler böyle bir kıza ne gözle bakıyor biliyorum..
- +1 yıl
Ne gözle bakar Allah aşkına Bi söylesene ya bunu bilerek hata yapan sen ve sonrasında sevilemeyecek miyim diye kahrolan yine sen. Mevzu hep aynı değişmiyor zaten kızın biri hıyarın tekiyle yer içer yapmadığı şey kalmaz sonra da yok erkekler böyle yok şöyle.
+1 yılGerçekten seven öyle kabullenir seni merak etme
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel ve ahlaklı iyi biriysen biri ile evlenirsin kendini üzme! Kendine vakit ayır kendini mutlu et.
03 Yorumla
Soran+1 yılVe sadece buna ihtiyacım var zaten..
Cevap sahibi+1 yılKendin için Neler yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılMutlu musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evlenirdim seninle ama bakir erkek istemiyormuşsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü hak etmediğimi biliyorum. Çünkü erkeğin düşüncesini biliyorum. Bakire değilim diye beni herkesle yatan beraber olan obje gibi görmesini istemiyorum bu olaydan sonra zaten bazı seylerin farkına vardım. Crop giyen kız kapalı giyinmeye basladı. Fiziğim güzel ama erkeği tahrik etmesine lüzum yok. Kimsenin beni beğenip arzulamasına ihtiyacım olmadığını fark ettim ve erkeklerin düşüncelerinin az çok ne olduğunu anladım
Cevap sahibi+1 yılHak etmediğini neden düşünüyorsun ki sen kimseye hediye paketi değilsin. İnan evlenene kadar elimi sürmem. Bekaret konusunu hiç
açmayız bile.
Cevap sahibi+1 yılGel hayata ikinci şans verelim. Takma bu bekaret meselesini, istersen birkaç aya evleniriz.
Soran+1 yılNeden peki bu kadar kısa sürede evlilik düşünüyorsunuz ve neden bakire olmayan kızı istiyorsunuz hakkınız var sonucta bakire biriyle evlenmeye
Cevap sahibi+1 yılBunlar özel sorular bunları yorumda değil de özelden konuşsak olur mu
Soran+1 yılTamam siz anlatın dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım takip atsan
Soran+1 yılAynen, iyi olur
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum mesajını
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istiyorum
Evlenirsin çok takılma
017 Yorumla
Soran+1 yılSiz evlimisiniz peki
Soran+1 yılPeki özel değilse neden evlenmiyorsunuz? Yasınızda eğer doğruysa
Soran+1 yılPeki daha önce ilişkiye girdiniz mi? Ben 23 yasındayım neden böyle geleceğim adına endişe duyuyorum bilmiyorum aile coğrafya beni buna zorluyor sürekli
Soran+1 yılİzmir'e yerleşmeyi ve profesyonel yardım almayı düşünüyorum zaten. Herkesten herşeyden soğudum artık. Bugün bunu öğrenseler aileminde gerçek yüzünü görücem zaten beni sevseydiler kınamazdılar bana biraz güven duyup sevgi verseydiler ben bu durumda olacağımı düşünmüyordum
Soran+1 yılAnnem koca diye ölüyor babamda baska kadınlarla onu aldatıyor. Annemin onu savunduğu gerekçesi nedir peki biliyormusun? Geçmişte yapmış simdi yapsa yakalarsam onu mafvederim diyo saka gibi defalarca defalarca aynı seyle kendini avutuyor. Konusmaya deniyorum güzel annem bak geçmişte yapması seni aldatmadığı anlamına gelmiyor ben şimdi adam öldürse 5 sene önce bugüne kadar yakalanmazsam onu öldürmemişmi sayılıcam yani diyorum yok diretiyor hatta belki halada aldatıyor ama zamanla çıkıyor işte. Babam ne yaparsa yapsın onu bırakmıyor ama benimde hayatımı cehenneme cevirirken hiçbir zaman arkamda durmadı bende şimdi ekonomik anlamda özgürlüğümü alıp su delilerden kurtulmak istiyorum ciddi anlamda en sevdiğim değerli dediğim annemden bile vazgeçmeyi düşünüyorum artık
- +1 yıl
Hı gerçi yaşamamışsın dedim ama başkasıyla karıştırmışım. Bakire diye tutturan çok ama onlar ya kendi bakirdir ya da kendi her boku yaşayıp bakire isteyenlerdir. Seni bu yüzden sorgulayan biri olursa tereddüt etmeden uzaklaş. Bakire olmayanlar da seviliyor gayet evleniyorlar da. Çevredeki baskı yüzünden doğru düşünemiyorsun bence. Ben hiç takılmıyorum bu konuya ayrıca kendini defalarca yıkıyomuşsum bellki ki psikolojini çoktan bozmuşlar. Kimse beni sevmez diye düşünme önce kendinle barış
Soran+1 yılBarısmayı deniyorum çabalıyorum. Profesyonel destek almayı düşünüyorum zaten yoksa yolumun sonunu az çok görebiliyorum kafayı yeme esiğindeyim ama kimse bunun farkında bile değil
Soran+1 yılParam yok ama çalısıcam. şu an yakın zamanda iş görüşmesi var biliyorum o işin zorluğuda var ama benden baska kimse bana iyi gelmediğini daha yeni farkına vardım
Soran+1 yılAsla ama asla birdaha konusmam bunu sadece doktorum dısında kimseye anlatmam oda hasta gizliliğine giriyor diye söylemeyeceğini bildiğim için güveniyorum. Bu benimle mezara kadar gidicek
Soran+1 yılÖyle zaten. Bir tane akıllı yok burada akıl aramakta mümkün değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol şimdilik bu düşünceleri bir kenara bırak
010 Yorumla
Soran+1 yılTasınmayı düşünüyorum ama bana göre sizce en iyi yer neresi olabilir?
- +1 yıl
Taşınma güzel fikir ama gittiğin yerde hemen iş bulabilecek misin?
Soran+1 yılBüyük ihtimalle
- +1 yıl
meslek nedir peki?
Soran+1 yılAlanım güzellik ama tekstile yöneldim ileride ne olur bilmiyorum aynı zamanda okuyorum. Kendi işimide kurabilirim sağlıkçı da olabilirim o durumlar karısık
- +1 yıl
Senin aklında baya bir şey var ne güzel işte bu yaşadığın travmayı atlatmaya yardımcı olur
Soran+1 yılEvet. bir şey yasadım diye hayata küsmedim fakat çok acı çekiyorum
- +1 yıl
O acı belli bir süre olacak ama sonra normalleşmeye başlayacaksın
Soran+1 yılUmarım..
- +1 yıl
Artık toparlamaya başlaman gerekiyor
+1 yılKendin gibi biri ile evlenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten hiçbir zaman takıntım olmadı bu konuda ama erkeklerin su algısında bir gerçek. Bakir olmasada bunu dile getirmezler
- +1 yıl
Haklısın bu konuda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirsin dert etme. Yaşın kaç? Ne bu mutsuzluk.
05 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındayım
Soran+1 yılAma coğrafya yasadığım yer belli. Herkesin yargılıcağı bir sehirdeyim. Geleceğim adına endişeleniyorum
Cevap sahibi+1 yılİşin ya da okulun varsa ona odaklan. Nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılOdaklıyım zaten evet bekâret yok ama mesleğimi elime alıp ayrı eve geçicem. Ve baska sehire
Cevap sahibi+1 yılGeçersin, kendini üzme. Kendine güven.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse almaz ikinci el maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bize anlatmanın bir anlamı yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBıktım bu düzenden insanlardan ya
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlenirsin saf ve g. vat erkek çok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Gercekten bunu bilmiyor musun
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsiniz
00 YorumlaNeden evlenemeyesin?
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin tabikide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama
01 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir anlık hevesle oluyor her şey degilmi
011 Yorumla
Soran+1 yılHeves falan yoktu doğrusu ona inanıp teslim oldum sınır koymadım. Sever sanmıstım
Cevap sahibi+1 yılYaptıktan hemen sonrami ayrildi
Soran+1 yılHayır iyice kullandı sonra defoldu
Cevap sahibi+1 yılNe şerefsiz insanlarrr var
Soran+1 yılDimi
Cevap sahibi+1 yılKız sana bağlanmış bakireligini sana veriyor senin o kızı baştacı edip sahiplenmek gerekirken kendini rahatlatip bırakıp gidiyorsun insan değil sana bunu yapan
Soran+1 yılBiliyorum
Cevap sahibi+1 yılNasilsin
Soran+1 yılİyiyim.. tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılPist
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ayrildiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmak istemiyorum onu
Soran+1 yılKısacası yolda ellerimi tuttu sonra istediğini aldıktan sonra hadi ordan çekti
Cevap sahibi+1 yılEe amaci cinssllik olan biriyle neden oldun? Birakmasin evlen diye mi
Soran+1 yılBu benim özelime giriyor anlatmak istemiyorum
Soran+1 yılAmacının cinsellik olduğunu bilsem onu istemezdim sevdim tamammı sadece inanmak istemiştim
Soran+1 yılİnsanın özeli sınırının olduğunda bilmicek kadar hadsizsiniz. Umarım daha fazla kızlar bunlara maruz kalmaz ve benim gibi aklı sonradan basına gelmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenebilirim tabiki
00 Yorumla
+1 yılYas kac
03 Yorumla
Soran+1 yıl23 yasındayım
- +1 yıl
Bekaretini verdin mi
- +1 yıl
İyi yaptin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?