Cinsel Yaşam Erkekler hemen bir şey hissediyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 sevgilimle opustuk ve baya goguslerimi elledi sonra fena oldugunu cok azdgini felan söyledi bu durumda ne hissedersiniz? Güncellemeler+1 yıl ne hissedersiniz? Erkekler hemen bir şey hissediyor musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Göğüslerine dokunduğu andan itibaren tahrik olmuştur öpüşmeye bu şekilde devam ettiyseniz artık daha ilerisini istememek imkansız olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet tahrik olduk cok Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Tamam işte daha ilerisini yapmak kıvranmıştır Yorumla Soran +1 yıl ilerisi olmaz Yorumla
burak_yeke Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl normal bu sen de boşaltsaydın cocugu yazık :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nesi normal Yorumla burak_yeke +1 yıl niye cocuk gay değilse azabilir yani Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alet kol gibi kalkınca gidip wc de mastürbasyon yaparız ya da girmeden öne arkana göğüslere sürterek bosaliriz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüs bedenin iyiyse uçmaması mümkün değil zaten. Aşırı zaafı olan biri olarak söylüyorum bunu 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl cok etkilendiğini felan soyledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etkilenmez mi yaa. Kullandığın iç çamaşırı modelinden rengine hatta yapısına kadar etkilenmek için bi çok sebep var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl süper ne güzel yapmişsinz da neyse buradan soramam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne sorcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buradan olmaz rica ederim. dmiacin Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet direk. 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. direk gibi olur normaldir 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Azgınlık sen bişey hissetmedin mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet uçtum ben zaten Yorumla aliakarrr +1 yıl O da uçmuş işte baya her anlamda 🙂 Yorumla Soran +1 yıl kalkiyo demek ki hemen Yorumla aliakarrr +1 yıl Bazen hemen kalkıyor bazen yavaş yavaş Yorumla aliakarrr +1 yıl Tahrik olurum baya Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sertleşme olur her erkekte 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. azması çok normal 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. seks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boşalırım ben 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O boşaldı mı Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yükselmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Göğüslerine dokunduğu andan itibaren tahrik olmuştur öpüşmeye bu şekilde devam ettiyseniz artık daha ilerisini istememek imkansız olur
evet tahrik olduk cok
Tamam işte daha ilerisini yapmak kıvranmıştır
ilerisi olmaz
normal bu sen de boşaltsaydın cocugu yazık :D
nesi normal
niye cocuk gay değilse azabilir yani
evet
Alet kol gibi kalkınca gidip wc de mastürbasyon yaparız ya da girmeden öne arkana göğüslere sürterek bosaliriz
Göğüs bedenin iyiyse uçmaması mümkün değil zaten. Aşırı zaafı olan biri olarak söylüyorum bunu 😊
cok etkilendiğini felan soyledi
Etkilenmez mi yaa. Kullandığın iç çamaşırı modelinden rengine hatta yapısına kadar etkilenmek için bi çok sebep var
İlerde kocana anlat o ne hissedicek söylesin bakalım
süper ne güzel yapmişsinz da neyse buradan soramam
ne sorcan
buradan olmaz rica ederim. dmiacin
Tahrik olmuş:))
Evet direk.
direk gibi olur normaldir
Ergndr çabuk boslr kötü cinsellik
Azmış olduğumu hissederdim :D
Azgınlık sen bişey hissetmedin mi
evet uçtum ben zaten
O da uçmuş işte baya her anlamda 🙂