Evlenince her gün seks istiyorum. Eşim tatmin edemez diye korkuyorum. Eğer böyle bir sorun olursa zamanla asılabilir mi? Erken gelme falan oluyormuş bu asılır mi yaptikca? Tecrübeli olanlar tavsiye verebilir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Bu duruma kendini alıştırmanı tavsiye ederim. 😊😊
Ayrıca, kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve cinsel ilişkiye alışınca kadınların isteği artmaya devam eder. 😊😊 yani, senin isteğin şuankinden çok daha fazla olacak 😊😊
diğer taraftan, ben çok istekliyim çok çok yaparım diyen erkeklere de pek itibar etme😊😊 erkeklerin %100’ü konuşur %5’i ancak yapar 😊😊113 Yorumla
Soran+1 yılTamam da bu dediğin herkes için geçerli değil iste. Hala yaşlı olup haftada dört gün yapan var
Cevap sahibi+1 yılO çok az güzelim. Erkek sıkılıyor maalesef. burada kadının erkeğin isteğini üst düzeyde tutması lazım. 😊😊 peki bunu nasıl yapacağını biliyormusun. 😊
Soran+1 yılBilmiyom nasıl? Burdan anlatırsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılTabii
Önce sana bir soru 😊
Bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir?
A-) çıplaklık
B-) seksi iç çamaşır
C-) Cilveli olmak
D-) Hiçbiri 😊😊😊
Cevabına göre çözümü yazacağım 😊😊
Soran+1 yılHepsi değil mi ya
Cevap sahibi+1 yılHepsi etkili ama bir erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında kadının kolay orgazm olması ve orgamz olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri erkekleri deli eder.
Bu yüzden her bayanın çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile önce orgazm olma alışkanlığı, daha sonra da kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanması lazım😊😊
Soran+1 yılBenim orada da sorun var evet ya. Odagim dağılıyor biraz ve uzun sürüyor sanki. Bilgilendirme için sağ olun
Cevap sahibi+1 yılPeki mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊
Peki mastürbasyon ile tam orgazm olabiliyormusun yoksa 2 dk ıslanıp orgazm olduğunu mu zannediyorsun 😊😊
Soran+1 yılŞu an aydınlanma geldi biraz yanlış biliyormusum sanki. Ya benim gün içinde zaten hep Islak ki. mastürbasyon yapıyorum ama sanki tam bir bosalma olmuyor. Yani rahatlama gelmiyor sonunda bunun da farkındayım. Cozemedum bu işi acaba tam yapamadığım için mi sürekli böyle istekliyim bilemedim
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bu şekilde. Aslında sorun nedir biliyormusun.
Masttı Hiç yapmamak gibi çok yapmak da ciddi sorun. Eğer çok yapıyorsa bu orgazm olamayıp çok yanlış bir ıslanma alışkanlığı kazanıyorsun demektir Buda ilerde sana orgazm olamama alarak geri dönecek yani zevk alamama sorunu
aslında sorun ne biliyormusun.
insan 15 yaşları civarında evlenmeye programlanmis. Ama zamanin şartları evlilik yaşını yukarı çekti. buda insan Fizyolojisine maalesef aykırı.
Büyük bir cinsel istek duyuyor insan ve elinizde sadece mastürbasyon var. Ama mastürbasyon la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok A sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Buda tam rahatlama sagliyamadigi için yani gerçek orgamz bırakın rahatlama yi daha da istekli oluyor. Yaptıkça yapasi geliyor yani. Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
Eğer bu alışkanlığı kazanamazsan evlenene kadar bu şekilde sürer gider. Buda evlilikte cinsel hayatıni olumsuz etkileyebilir
peki sen orgamz oluyormusun?
Bunun için çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim 😊😊😊
Soran+1 yılBilgilendirme için çok teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Peki bu etkili mastürbasyon tekniklerini biliyormusun bakayım😊
Soran+1 yılHayır nedir?
En İyi Cevaplar
Yani İnşallah erken boşalan bir partner olması senin kadınların hissettirip gerçekten Seni orgazma ulaştırır Yani bir en az 20 dakika kalması lazım içinde
06 Yorumla
Soran+1 yılCozumu vardır de mi bu sorunların erken boşalmanın yani
Soran+1 yılEvet evlenmeden denemek mantıklı zaten. Ama Güven meselesi cok zor. Kimseye güvenilmez bu devirde.
- +1 yıl
Ya haklısın da şöyle de düşünmen lazım şimdi o kişiyle zaten evlenmeye kadar güveniyorsan sevişebileceğin anlamına da gelir Dolayısıyla Hani evlenme aşamasına gelmediğim bir insanla zaten sevişmeyeceğin için bir nevi karambole atmamış olursun yani hani önüne geleni önce sevişeyim sonra sevgilileri deneyimlemek Tabii ki aptalca olur evleneceğin kişiyle sevişmeyi denemek mantıklıdır yani ki baktığın iyi değil hani erken boşalıyor ya da gerçekten cinsellik daha zor ya da ne bileyim gerçekten bamya çıktı yol
Soran+1 yılBunlar mantıklı olabilir ama şu da iste. Şimdi cinseleligi tadinca sırf bunun için terk etmek de saçma olacak. Bu insanın karakteri ahlaki iyiyse bunlar göz ardı mi edilecek. O yüzden evlenmeden yapmak istemiyorum. Ne çıkarsa bahtima misali artık. Napayım? Umarım iyi çıkar.
- +1 yıl
O dediğin konuda da haklısın yani hani karakteri davranışı huyusu yiyorum da sadece cinsellikte kötü diye terk etmek Tabii ki saçma olur hani tam tersi olsa daha rezil bir durumda olurdu Hani cinsel iyi olup da sana değer vermeyen karaktersiz biri olsa senin için daha kötü olurdu haklısın ama hani sen evlilik düşünmeye başladın mı Kaç yaşındasın Sen ne iş yapıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Her gün her gün olmaz emin ol can bu. Haftada 2 3 olur en fazla
12 Yorumla- +1 yıl
@by_kowboy İnsan ne olursa olsu ama nankör olmasın be ölümde Allah’ın emri yaşamakda kısmet nasipte kalın sağlıcakla
Soran+1 yılO da olur ya
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 30 dk yeterli diyosun da seks yapmaya başlayınca saatlerce defalarca isteyeceksin
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey demedim ki.
Cevap sahibi+1 yılSen demedin mi cevap sahibi dedi o zaman gördüm öyle bişey
Soran+1 yılBen demedim. Zaten isterim ben ya
Cevap sahibi+1 yılAa ben yanlış soruya atmış 😅 iimdi farkettim
Lütfen üzülme;
Evlendiğin zaman hergün seks yapacaksın ve eşin ile tüm sorunları aşacaksınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam hayal ettiğim gibi hergun catara patara Kütere bam güm bam gümmmm yikilsin karyola döşek
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahaah Anadolu'nun kapılara Türklere açıldı
Cevap sahibi+1 yılAhahah Viyana kapılarına kadar dayanırım dur durak bilmem
+1 yılAklındaki olumsuz düşünceler Asla gerçek olamayacak umursama sen kendini koru
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biz evliyiz baya iyi ilk zamanlarda sona doğru biraz monotonlaşıyor😅
01 Yorumla
Soran+1 yılOna da razıyım. Yeter ki istekli biri çıksın da. Ben kovalamayayim adamı evde
Evet normal şu an böyle düşünmen evlenince de haftada 4-5 gün başın ağrıyacak zaten 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenmis o?
Soran+1 yılValla ben şu kafadayim. Erkeklere verebileceğimiz bir bu var zaten onu da esirgemek istemem kimseden. İsteyenle olabildigince yaparim. Her şeye de açığım sekste. Ama istekli olmazsa işte sıkıntı baya 😒
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı duusncedeyim evlenmek istiyorum ama eşim tatmin edemez diye korkuyorum. İyuzden kendim gibi istekli birini bulup evlenmek istiyorum bnd eayni soruyu paylaşmıştım. burdan ariyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim libidom hep tavan ve yaşım 27 artık evlenip hergun karımla yapmak esabahlara kadar
Doktor sayesinde aşılır hiç merak etme, daha önce cinsel birlikteliğin olmadığı için her gün istiyorum diyorsun sanırım.
05 Yorumla
Soran+1 yılburada yorumlarda kadınlar sürekli eşlerinden şikayetçi. İyice korkmaya başladım. Cinsellikte tatmin olmucaksam ne diye evlenecek ya. Evet bakireyim
- +1 yıl
Size bir örnek vereyim ben de, burası basit bir site ve ben çok ünlü bir siteden alışveriş yaptım diyelim ve örnek veriyorum telefon aldım, şikayet sitesinde bu ürün hakkında tonlarca şikayet vardır ama ben gayet beklentimi karşılayan bir ürün almışımdır... Size güzel bir örnek oldu...
Soran+1 yılBurası şikayet sitesi mi ki? Anlamadım baglantiyi. Bence burada sormayanlar da ört bas edip devam ediyordur huzursuz şekilde.
Soran+1 yılUmarım denk gelmez umarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı senin gibi her gün yapmak istiyorum evlendiğimde
Yakında düğün var sanırım06 Yorumla
Soran+1 yılYok düğün falan. Biri de yok. Öyle kendi kendime idare ediyom. Durum bu
Cevap sahibi+1 yılAl benden de o kadar ya
Peki bir partnerin sevgilin olsun istiyor musun seninle ilgilensin
Soran+1 yılEvlenmeden yapmak istemiyorum kimseyle bir şey. O yüzden zor iş benimki. Böyle kudurucam durduğum yerde sanki ya
Cevap sahibi+1 yılYa ben de aynı senin gibi evlenmeden yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum artık yanı hem illa vajinal seks yapmak gerekmiyor ki sadece yüzeysel ve oral da yaşanabilir ilişkiye girmeden
Soran+1 yılBenim için hepsi aynı şey. Karşı cinsle yaptığım zaman hepsi aynı şey yani. Bir oraya girmeyince temiz kalmış olmuyoz. Her neyse. mastürbasyon iyi şu an bakalım.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım iyi bakalım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim hizima yetişecek biri lazım öyle diyonda bıkarsın
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılbende libidosu yüksek kız isterim ama öyle dediğin gibi olmuyor senin düşüncen yokluktan oluyor genelde kızlar cinsellik daha az ister evlilikte
Soran+1 yılOlabilir belki de doyamadigim içindir.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik tecrüben var yani
Soran+1 yılHayır yok sadece mastürbasyon
Cevap sahibi+1 yılKapalı kızlar daha yüksek libido ya sahip kapalı mısın
Soran+1 yılEvet. Tecrübe mi konuşuyor burada acaba?
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece duyduklarım gördüklerim böyle tecrübe yok djxnskf tecrübeli birini de istemem benim gibi olsun ki oyun oynar gibi öğrenelim bazı şeyleri gnxskkfnv
Soran+1 yılNiye böyle bir dedikodu çıktı ki acaba?
Cevap sahibi+1 yılDiğer açık kızlar gibi herşeyi yapmadıkları için
Soran+1 yılYapınca libido düşüyor mu yani?
Cevap sahibi+1 yılEvet bence düşer zaten ilk başlarda hafif acı oluyormuş
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Umarım sağlam, doyurucu bir adam bulursun yoksa işin zorr
06 Yorumla
Soran+1 yılÖküz olmasın da sorunları oturup konusabilecegim biri olsun yeter. Kendi işini görüp geçip uyursa o zaman görür
Soran+1 yılŞu an nasıl idare ediyorsam öyle idare etmeye çalışırım da. Evliliğin manası kalmaz gibi. Bu konu benim için önemli.
Soran+1 yılSağ ol. Öncesinde de bu konuyu konuşacağım zaten evlenmeden
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerak etme sanada kesin isteksiz odun biri denk gelir
011 Yorumla
Soran+1 yılBundan korkuyorum ama şevklendirici yiyecekler varmış yediririz onlardan
Cevap sahibi+1 yılİçten gelmeyince faydası yok inan bana
Cevap sahibi+1 yılşu an hangi sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun?
Soran+1 yılHer gün 🔥
Cevap sahibi+1 yılMaşallah yanıyorsun, yaş kaç?
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılBirazdan okşama vaktin desene
Soran+1 yılJajakakakaoa bir saat sonra
Cevap sahibi+1 yılIzleyebilirmiyim😛😛😛
Soran+1 yılHayır 🙄
Cevap sahibi+1 yılTüh yaa
+1 yılSadece onlar yetmez onların püf noktaları var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılseninle evlenen yaşadı ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Umarım ben de aynı şeyi derim karşı taraf için
- +1 yıl
umarım ;)
Evden boşuna çıktım size uyup
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
+1 yılBen evlenmeden de her gün yapmak istiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılSizi tutan yok
- +1 yıl
Sizi tutan var mı?
Soran+1 yılVar maalesef
- +1 yıl
aaa kim
Soran+1 yılİrade
- +1 yıl
Ne alaka dsgjlskgjsl aman neyse
Soran+1 yılHerkesle her şeyi yaşayıp tüketmek istemiyorum. Bırakın da evlilige kalsın bazı seyler de
Bende her gün istiyorum
00 Yorumla
+1 yılHer gün seks yapmayacaksak niye evleniyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılDe mi? Umarım libidosu yüksek biri gelir de ben de hayal kırıklığına uğramam ya
- +1 yıl
Benim iç sesim bu tam olarak
+1 yılsabaha kadar non stop he
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılNormal
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarda hergün yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHergün biraz zor
03 Yorumla
Soran+1 yılZor değil iki tarafta isterse
- +1 yıl
Her gün arkaarkaya yapınca çok zevk olmaz bence
Soran+1 yılTamam iki güne bir olsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri