Japonlarda seks yapma oranları epey düşükmüş:- 20-49 yaş arası kişilerde; kadınların %15'i, erkeklerin ise %20'si hiç seks yapmamış.- Kadınların %45'i, erkeklerin %44.5'i son 1 yıl içinde hiç seks yapmamış.40-49 yaş arası kadınlarda bu oran %51.7, 20-29 yaş arası erkeklerde ise %55.- Kadınların %4'ü, erkeklerin %48'i ücret karşılığı seks hizmeti almış.
Japonlar çok bireysel adamlar bu yüzden çok yalnızlaşıyorlar. İntihar oranlarının yüksek olmasının sebebi bu birazda. Fazla yalnız olmakta iyi değil. Seks konusunda da bu yalnızlık öne çıkıyor. Seks robotlarının Japonlardan çıkması boşuna değil
Japonya alfabesiyle, kültürüyle çok farklı bir ülke ve bunlara da çok bağlılar. Bi kere o yönleriyle dünyadan soyutlandılar. Bide Atom bombası olayı var tabi. Güney Kore'de olduğu gibi çok çalışkan oldukları için sosyal hayatları da çok gelişmedi maalesef. İş arkadaşlıkları da sahte. Sürekli ve aşırı rekabet olunca da iyice kendi içlerine kapandılar
Aldatma oranları çok yükse, Cafe'de barda ayak üstü götürüyorlar birbirlerini. Bu oranları bilmiyorum ama gerçekçi gelmedi bana. Evliler farklı yataklarda yatıyor başka ne hatırlıyorum dur düşüneyim biraz..