Bizde "Erkeklik egosu" denilen bir şey var. Bu sadece sekste değil , mesela hangi erkeğe sorarsan sor, en iyi park eden O'dur arabayı, en iyi şoför odur, tamir edilecek bişey mi var? Ondan iyi kimse yapamaz, aç youtube 'u dünyanın en iyi bateristini izlet, ben 3 ay çalışsam bundan iyi çalarım der, bi bok çalamaz. Erkek işte yahu daha neyini anlatayım? Sjsjsjsjahshsh
Sorgulamak mesele değil. Olayı hakaret olarak algılayıp kırılabilirler. Ayrıca sorgulamadan önce, hatası - kusurunu yüzüne vurmak yerine... "olur öyle şeyler. Ben senin varlığından bile mutluyum. Erken - geç boşalman umurumda değil" derseniz, sitresi azalır, takıntı yapmaz, birkaç sevişme sonra hayal ettiğiniz kıvama gelir
Ben bozulmam zaten cinselliğe çok da önem vermiyorum yani cinsellik de iyi performans gösteren kişiyi üstün ödül madalyası vermiyorlar sonuçta.. zaten ona bakılırsa burada herkes uzman herkes profesör herkes 3 saat yapar en az :D benim için eşimin ne düşündüğü önemli hiç bir bağımın olmadığı bir kız da bir zahmet benim cinsel hayatımı sorgulamasın
Hoş kadınlar gibi degiliz ki başka da hassas noktamız yok zaten. Kadınlar öyle mi ama? Maşallah tablet gibiler neresine dokunsan tepki veriyorlar , hassasiyet söz konusu 😂
Şöyle bir iPad tablet düşün. Erkekler sadece alttaki geri tuşu. Ona da bozuk dersen geriye ne kalır ki?
Kadınlar ise tabletin ekranı. Bir nokta bozuk olsa ne olur , her yere dokunabilirsin. 😂
Saçmalık eziklik başka bişey değil. Sorgulanabilir kadında sorgulanabilir nasıl ki erkek bazen yetmiyorsa kadının da yetmediği noktalar oluyor. Sorgulanıyorsa demekki düzelmesi gereken şeyler vardır. Tek gecelik ilişkidir o seni sorgular çok umrunda olmaz sende onu sorgulasan umrunda olmaz zaten. Düzenli bir ilişkin varsa düzeltilecek şeyler demektir.
Türkiyede ne kadın nede erkek cinsel performans olarak iyi değil. Eğitimsizlik bilgisizlik var. Sert seviyorum dediğinde işkence çektireceğini zannediyorlar 😂 ben kendim dahil gerçekten seks konusunda Türk insanını yeterli bulmuyorum. Zaten yeterli olsak seks sıralamasında 50 ülkede 45. Olmazdık sjsnsnsj
Türk erkeklerine sesleniyorum. Düzenli olarak uyumadan önce, aç karnına kaliteli bir markanın L-arginine ürününü kullanın. 72 gün sonra siz bile tanıyamazsınız. 😂😂😂 Sorulara görsel cevap verirsiniz.😂
Sonuçta bu özel bir namahrem bir soru bunu adama eşinden başka kimse soramaz bence 2-3 günlük bedava kadın arkadaşlarına bunu söylemesi ne kadar doğru tartışılır, şahsen bana kız veya erkek arkadaşım olsa bu soruyu sorsa sert bir cevap alırdı , kısa veya uzun fark etmez bu konu özeldir.
Türk Erkeğine münahas bir durum değil ki bu herkes bozulur ama bundan şikayet etmeniz bana garip geliyor. Aksine alınmıyor olsalar sorun olur Bu işimi gördüm gerisi umrumda değil demek çünkü Sen ne kadar tatmin olmadığını söylesende başarısız olduğunu söylesende Adamın umrunda değildir Gücenmiyorsa
Neden takılıyor çünkü kadinlara göre cinsel partnere ulaşmak daha zahmetli elde olanı kaybetme korkusu var ve cinsellikle geç tanışma konusu çok yaşanıyor
Cinsel performans kaygısı bir çok ırk için hissedilen bir durum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ya neden bozulayım
sanal ortamda herkes aslan herkes uzun namlulu silah ama gerçek gelince herkes benim gibi kısa filim herkes benim gibi kısa dipçikli ben yalanı sevmen bozulmamda