7 yıldır kız kardesime SMS atıyor arıyor caldiriyor whatsappta yazisiyor 10 9 buçuk yıldır bana SMSler atıyor arıyor caldiriyor ben ara ara döndüm ona Smslestik hep
7 yıldır kiz kardesime SMSler atıyor whatsaapta yazisiyor caldiriyor arıyor 9 buçuk yıl 10 yıldır bana SMSler atıyor caldiriyor arıyor ara ara geri döndüm ona smslestik
7 yıldır kız kardesimle whatsappta yazisiyor arıyor konuşuyor SMS atıyor bana 10 yıla yakın arıyor caldiriyor SMS atıyor ara ara döndüm ona kız kardeşimide arıyor caldiriyor
Bu abazalıktaki azmini bilimde kullansa kansere tedavi bulurdu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
18 yıl nedir ya, hiç vazgeçmedi mi atmaktan
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
hiç vazgeçmedi atmaktan kız kardeşimle 7 yıldır arıyor konuşuyor Smsde yazisiyor wpde yazisiyor konuşuyor benle 10 yıla yakın arıyor caldiriyor SMS atıyor ara ara döndüm ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
18*
7 yıldır kız kardesime SMS atıyor arıyor caldiriyor whatsappta yazisiyor 10 9 buçuk yıldır bana SMSler atıyor arıyor caldiriyor ben ara ara döndüm ona Smslestik hep
İğrenç
İğrenç derken? Anlamadım da?
Nasıl bir sapik bu
Hem kardeşine hem sana ve hala bununla evlilik düşünüyorsaniz bence ilk önce beyin nakli yaptırın
Sen bunca zaman ses etmemekle kaybetmişsin adam evlense hem seni hem kardesini goturecek desene
Adam direenmiş asla vazgeçmemiş ve karşı taraf hiç bişey dememiş cok iyi heeycan verici durum
ciddi bakıyor musun
ciddi bakıyor musun derken? Anlamadım da?
o kişiye bakışın nasıl
Yaşın kaç ki 18 yıldır cinsel mesaj alıyorsun?
1 Kasımda 27 yaşına gireceğim
Ee 9 yaşında ne cinsel mesajı?
7 yıldır kiz kardesime SMSler atıyor whatsaapta yazisiyor caldiriyor arıyor 9 buçuk yıl 10 yıldır bana SMSler atıyor caldiriyor arıyor ara ara geri döndüm ona smslestik
Arıyor caldiriyor beni 9 buçuk 10 yıldır
18 yıldan nasıl 10 yıla düştü?
Kız kardeşimle 7 yıldır konuşuyor benle 10 yıldır toplamını sordum
Bu durumdan memnunsunuz heralde
Ne gibi? Mennun
Celladına aşık olmuşsun
Celladina aşık olmussun derken? Anlamadım da?
18 yıldır seni taciz eden insana nasıl güvendiğini anlamakta güçlük çektim
7 yıldır kız kardesimle whatsappta yazisiyor arıyor konuşuyor SMS atıyor bana 10 yıla yakın arıyor caldiriyor SMS atıyor ara ara döndüm ona kız kardeşimide arıyor caldiriyor
Dehşete kapıldım yazdıkları okuyunca, 7 yılda kardeşinin özeli ilgili bilmediği ne kalmıştır acaba
Ciddi niyeti varsa konuş uyarsa evlen
Bu abazalıktaki azmini bilimde kullansa kansere tedavi bulurdu
18 yıl nedir ya, hiç vazgeçmedi mi atmaktan
hiç vazgeçmedi atmaktan kız kardeşimle 7 yıldır arıyor konuşuyor Smsde yazisiyor wpde yazisiyor konuşuyor benle 10 yıla yakın arıyor caldiriyor SMS atıyor ara ara döndüm ona
Nasıl mesajlar gerçekten merak ettim
Ayıp mesaj yazayım mi diye kız kardeşime sene önce aylar önce SMS atmış banada kalçaların geniş mi diye SMS attı
Konu çok ilgimi çekti ve müsaitsen ayrıntılı konuşmak isterim
Gizliden çıkıyorum mesaj atabilirsiniz
ayrıntılı konuşalım evet olur
mesaj attım sana
yumuşak değilse olur.
sanirim olmaz
Hayır.
olmaz tabiki
18 yıldır bıkmadan usanmadan atıyorsa evlenilir
olmaz
Olmaz
Olmaz ya o ne öyle iğrenç