Eşimle dün gece seks yapmak istedim çocuk yatmadı çok geç uyudu bende yanında uyuya kalmışım Sabah uyandım eşimin yanına gittim suratı iki karış kavga edecek resmen öptüm sırnaştım oral yaptım hiç tepki vermedi içine girmiycek yan böyle dedi bahane çocuk uyanmış salonda tableti ile oynuyor kapıyı kilitle oldu bitti 1 hafta evde yokuz seks olmayacak hırsımdan ağlıycam seks yapmak istiyorum kocamdan tık yok bıktım usandım yeter ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi siz bir geceden yola çıkarak bu kadar sitem etmişsiniz bu işin evveliyatı önü arkası dünü bugünü bütün bunları değerlendirmek lazım sen şimdi pire gördün yorgan yakarsan yarın evi yakmak zorunda kalırsın biraz mantıklı düşünün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen kendini degerli hissetmezsen karsındaki sana deger vermez. Senin arzulanması gereken bir kadın oldugunu özel bir karakter oldugunu ve mutluluk kaynagı olabilecegini ona göstermen farkettirmen lazım. Cok istekli olsan bile gerekirse onun gelmesini bekle sabret ve ona istedigi ödülü hemen sunma bu durumda işler rayına girecektir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi insan bu konularda niye anlayışlı olmaz. ilk önce sen annesin o da senin yanına gelip destek olması lazımdı. Hem bu cinsel ihtiyaçların lafı bile yapılmaması gerekir. 🤔 artık seni Çekici mi bulmuyor acaba
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOdunla evlenmişsin gözün aydın gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılsenin suçun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef bu senin değiş evli bayanların genel sorunu. Bayanların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım. Ancak, sevgililik, nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayında bayanda çok çekingen, erkek ise çok isteklidir. Daha sonra erkeğin isteği azalmaya, kadının isteği artmaya başlar. 😊😊 önce haftada bir, sonra 10 günde bir ve sonra ise ayda bire iner. 😊 kadının isteği ise katlanarak artmaya devam eder. Orgazm olamayınca ise gergin ve sinirli olursun. Ayrıca, ilişkiyi senin başlatman, kocanın ilgi göstermemesi kendini kötü hissetmene neden olur.
Birde erkeğin afra tafrasını çekersin.
burdaki erkeklerin ben hep istekliyim, hem yaparım dediğine bakma.
her erkek konuşup, iş icraata gelince %5’i başarılı olur 🤪🤪
Ayrıca eşinde biraz erken boşalma ve yetersiz ön sevişme sorunu var değil mi? Ayrıca oral da yapmıyor ve bu bencilliği seni kırıyor değil mi?10 Yorumlaseksle tehdit olmaz. yanlış yapmış. şimdi sen gidip biriyle bir halt yesen vebali ona. tabi günahı sanada olur ama oda nasibini alır seni aç bıraktığı için. üstelik sen anasın keyfinden değil mecburiyetten uyumuşsun. gelip baksaydı uyudunsa seni kucaklayıp götürseydi sonrada yalayarak uyandırsaydı. hanzonun tekiymiş...
14 Yorumla
Soran+1 yılŞans yok olmayınca olmuyor
Soran+1 yıl8 yıldır evliyiz çocuk 5 yaşında
+1 yılLan millet seks için evlenir sırf bende bunun için evlenmek istediğim oluyor bekarlardan daha daha betersinşz yemin ederim ne * var ne aşk var ne istek var sürekli cezalandırma vazgeçtim boşlukta olanların yaptığı bşrşey artık evlilik. Bekarken seks yaparım daha iyi.
11 Yorumla- +1 yıl
Sîkîiş olacak *
Saçma sapan şeylere tavır yapıp seni zerre alttan almiyosa ilişkide büyük problem vardir. Ben şunu anladım ayrıca seks yoksa senin de değerin yok galiba onun için.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine girmiycek yan böyle mi? Bunu bana biri dese sekse küserim. Sen kimsin ya? Kimsin ki uğruna yanıcam.
Senin suçun falan tabiki yok sabah düzeltmek istemişsin sonuçta. Sen elinden geleni yapmışsın.. Sanki uyandırmışta uyanmamışsın 🙄 sende onu süründür başka şekilde. Evi ona zehir et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle bu durumu konuşmalısın , ayrıca tam tersini yap sen pndan uzak dur o senin peşinden koşsun , salla gitsin eşin diye onun peşindemi dolancaksın hajajajajaja ben olsam tersşni yaparım onı yataga almam hajajahahsj
hey yavrum hey millet nelerle ugrasıyo ajakajaja00 Yorumla
+1 yılKlasik türco. Sonra neden bana bakmıyorsun neden ilgiyi kestin neden aldattına dönüyor iş. Kendi aldatsa tanrıça gibi hissettirir başka kadınlara
04 Yorumla- +1 yıl
Kibirli değilim haklıyım
- +1 yıl
Doğru sözü Jhonny Sins ten duymak rahatsız etti herhalde
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek trip yapmaz ya kadın istediği zaman içinden çıkartmam ben
00 Yorumla
+1 yılahh ahh artık bu sorulara yorum yapmaya çok üzülüyorum
00 YorumlaBöyle çocuk gibi hıyarları nereden bulursunuz ki?
00 Yorumla
+1 yılaldat canım sanal da olsa ya da eşin ile sanal seks yap görüntülü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam sönmüş.. sana kadınlığını unutturacak.. bi çözüm bulloma gösterdiğin özveiryi bana göstersen marsa gider felirdim heralde
07 Yorumla
Soran+1 yılEşimin umrunda değil
Cevap sahibi+1 yılyanlış eldesin. okuyunca kendi adıma üzüldüm
Soran+1 yılBende adıma üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılböyle gitmiceni sende biliyorsun.. en azından o işin
Soran+1 yılEşim olur sadece mastürbasyon yapmak istemiyorum gerçeği varken neden
Cevap sahibi+1 yılama yapacaksın gibi genede.
Cevap sahibi+1 yılvar olan gerçek işlevsel değil çünkü
+1 yılKendi suçunu sana yüklemiş. Manipüle ediyor seni
00 YorumlaNe yapmayı düşünüyorsun peki veya dertleşmek istermisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle devam ederse kocanı aldatman kaçınılmaz olacak. Yaşlarınız kaç.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra niye bunlar başıma geldi diyorlar canim
21 Yorumla- +1 yıl
Sanada oldu mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü yanıda şu, eşinize inat o evden gidince kendi kendinize bir şeyler yapmanız ve çok zevk almanız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. anlayışsız insanla gerçekten hayat daha da zorlaşıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle 5 yıldan sonra oluyo böyle şeyler sabret ya da zevkine birini bul
00 Yorumla Senin suçun yok ki onun anlayışlı olması lazım verme kız sende bir süre mastürbasyon yap asıl sen cezalandir
00 Yorumla
+1 yılAllahım niye böyle kadınlar beni bulmaz ki 😂
00 Yorumla
+1 yılEşinde tık yoksa bence bi şeyler izleyip mastt yapıp kendini rahatlat. Evliler de mastt yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz yere abartmış
20 Yorumla Kocan gay gibi hareketleri var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ya çok saçmaaaa
00 Yorumla
+1 yılYok artık vana kalsa her gün
00 YorumlaEvlilik bu yuzden sıkıntılı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bakire kızlar gibi takılacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılokadarı oral seks cektın tıkmı olmadı😄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen sonuna kadar haklısın
eşin bildiğin ö küz00 Yorumla Adamı kandiramadin bize de senin gibi hatun lazim
00 YorumlaAdama vermemissin genelde öyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk uyumamışsa senin suçun ne
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlasa eşim
Cevap sahibi+1 yılBizimde benzer durumlar oluyodu hep evde zaten oldukça yoruluyosunuz
Soran+1 yılSizde mi evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır evlisin
Soran+1 yıl8 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılBaya olmuş tek çocuk mu var
Soran+1 yılEvet bitane
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam yazar mısın
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılDüşündüğün gibi biri değilim merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana acil partner lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni doyurmak vardı şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden tahrik etmeyi denemiyorsun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. mastürbasyon yap kocandan hayır yok
00 YorumlaGerçek mi olay ya gerçekmisin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda bizi daha sizin gibi yazmış gerçek misin diye neden gerçek olmayayım
Bitmiş bu iş
00 Yorumla
+1 yılişin zor.
00 Yorumla
+1 yılNeye bağladınız
00 Yorumla
+1 yılSenin suçun ne ki
00 Yorumla
+1 yılsakın ol sampıyon
00 YorumlaBaskasiyla yap cok istiyosan
00 Yorumla
+1 yılbana gel