- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kendini evleneceği kişiye saklamak zorundadır düşüncesini kabul etmiyorum. Bu yüzden de eşinin cinsel geçmişi varsa bile buna bu kadar kafayı takmış olmanı anlamakta zorlanıyorum. Aynı soruyu kocan senin için sorsa ona da aynı şeyi yazardım, ki bu sitede çok erkek üyeye yazdım, tadını çıkar, takılma, kendini de eşini de mutsuz etme diye. Eşinin geçmişini sorgulamanın ikinize de bir faydası olmaz. Çık bu kafadan. İlişkiler şimdide yaşanır, geçmişin hayaletleriyle değil.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlla ki o yaşa kadar birliktelikleri olmuştur da erkeğin genelde yaşı ve birliktelikleriyle birlikte cinsel pazar değeri artar. Kadında da bu durum tam tersi. Seni tatmin etmese bu sefer de sen memnun olmayacaktın. Kafasında duygusal olarak birisine bağlı değilse geçmişten sorun etmene gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılArtık tam tersi de normalleşti. Biz bunu hatırlayan son nesiliz.
Şimdi evlendin mutlusun ve bu yüzdende kıskanıyorsun ama bu ne desek bitmeyecek.
Eşin tecrübelidir evet. Bunu yavaş yavaş kabulleneceksin. Konusunu açma asla çok üzülürsünüz01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılgeçmişte takılı kalırsan gelecekte mutlu olamazsın. Diyelim ki olmuş elden ne gelir ne zamanı geriye alabilirsin nede bu durumu düzeltebilirsin. Senden öncesi seni ilgilendirmez ondan önceside onu ilgilendirmez bu kadar basit. Olgun düşünmek lazım geçmişteki yaşananları bugüne getirip de mutsuz olmak değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir evet senden önce de başkalarıyla denemiştir öyle iyi olmuştur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna kuruntu yapıyorsun gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGuncellemede yazdiginda cok haklisin. Genelde kadinlara yuklenirler bu konuda. Kadin iliski yasamissa gecmiste erkek onu istemez , erkege kadinin gecmisini unut denilmez ve bu cok yanlis birsey. Herkesin kendi gibisini bulmasi gerekiyor bence. Seni hakeden erkek tertemiz kalan ve senin gibi karsi cinsle temasi olmayan biri olmasi gerekiyor. Haa birde şu var. İster kadin ister erkek olsun cinsellik yasiyor evlenmeden ve sonra hic el degmemis birini istiyor. Bu erkeklerde daha cok var. Erkek kizi yatiriyor ve evlenmeye gelince benimki temiz ve ellenmemis olacak. Pardonda sen oylemisin. Eger oyle degilse ve senin gibi temiz bir kizi kandirmişsa senin adina uzuldum. Daha iyilerine layiksin. Ve o erkek seni haketmiyor. Ve senin gibi temiz birini g*vat birinin kapması, kendini koruyan ve temiz kalan erkeklere ihanet ve buyuk haksizlik. Daha ne diyeyim. Umarim eşin ilk cinselligini seninle yasamistir. Ama 33 yasinda pek zannetmiyorum. Ben kadinlara aynisini dedigim zmn "zardan ibaret sanma evliligi" diyorlar. Ama ben erkek icinde ayni seyleri soyluyorum. Erkekte zar yok bise yok. burada mesele zar degil zaten. Evlenene kadar kendini tutmak ve o duyguyu bir kiside yasamak. Umarimmm 33 yasindaki abimiz ilk defa seninle yasamistir bunu. Umarımm. Aksi durumunda senin adina gercekten uzuldum. Kendi adimada uzuldum. Biz tertemiz tutalim kendimizi. Gitsin g*vatın biri tertemiz kizi kapsin. Neyse kendim gibi biri ile evlenirsem içim rahatlar. Hadi saglıcakla.
60 YorumlaBak ben evli bir adam değilim ama hayat tecrübesi noktasında şunu söyleyebilirim. Böyle bir adam ile evliysen bunlarıda konuşabilirsin. Kendisine sor ve oda senin sadece onunla olduğunun farkındadır ve sana bunları anlatacaktır. Ha geçmişi karıştırmasak derse bence peşine düşme. Zira sana bir yanlışı olmamış bir insanın bu saatten sonra ne zararı olur. Ayrıca bilsen neyi çözeceksin. Bilmek sana fayda sağlayacak mı? Yani haksız değilsin aka haklı olmak böyle bir durumda seni mutlu etmeyebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konu aklını çok meşgul ediyorsa eşinle konuş. Evet bu devirde hayatında kimse olmamış birine rastlamak artık zorlaştı ama eşin yapmamış da olabilir. Sonuçta bu cinsellik insanın fıtratında olan bi şey. Belki de biraz hevesi vs de var. Ve vücudu kas oranı vs iyiyse bu da etkiler sağlıklı olması sigara alkl kullanmaması vs hep cinselliği etkileyen şeyler. Pekcok etmen var iyi veya kötü olmasına sebep olacak.
Sen çok da kötü düşünüp kendini üzme. Belki de eşin masum senin gibi. ama yine de başta dedigim gibi her şeye rgamen rahatsız oluyorsan da eşinle konuşmak bir seçenek41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni yönlendirecek ve mest edecek kadar iyiyse yatakta tecrübeli bir adam. Başkaları ile birlikte olmuş. Bunda sorun yok bence. Çünkü aceminin elinde mcık ağaca çıkar diye bir laf vardır, çok sıkıntı çekerdin ve hiç memnun kalamazdın uzun süre.
Söylemeye gelince, hiç kimse evleneceği kişiye ben şöyle böyle birileri ile birlikte oldum demez, dememeli de, sorun olan şu ki sen de sormamalısın. Geçmişi seni ilgilendirmez. Keza senin geçmişin olsa onu ilgilendirmeyeceği gibi...
Mutluluğunuza limon sıkmayın, birileri ile birlikte olmuşsa da hayatında sen yokmuşsun, 8 ay önce tanımış seni...
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam daha ne istiyon kdkdks
Şaka şaka ben anladım seni ama Allah temiz insanlarla temiz insanları denk getirir eşine güven yalan söylediyse birgün ortaya çıkar 33 yaşında adam bu zamana kadar yapmasa bile sevişniş bişeyler öğrenmiştir ki öğrenmesi de çok iyi becermeseydi işte o zaman kabus olurdu bu arada 30 yaş üstü erkekler sekste muazzam iyiler
91 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı. Adam 33 yaşındaysa birileriyle olmamış olma ihtimali çok uzak. Sadece sana anlatmak istememiş olması çok normal seninde böyle şeyleri düşünmemen gerekiyor, inan tecrübesiz bir erkekten daha kötü bir şey olamaz. O yüzden kurtul bu düşüncelerinden evlenmişsin ve artık kimseyle işi olmaz. Önemli olan da bu değil midir zaten? Geçmiş şeytandandır, ne yaşandıysa yaşandı bunları aklına getirme, huzur bozmaktan başka bir işe yaramaz.
413 Yorumla- +1 yıl
Anlatmamasi normal degilse , anlatmak istememesi nasıl normal oluyor.
Kesin sende yasamissindir ve esine anlatmamak icin kendince avutucu seyler uretiyorsundur. Valla o sey artik gecti, evlenmeden cinsellik yasarsan temiz bir esi bu yalanlarla "anlatmak istememem normal kzjdjdnd" gibi seylerle kandirmaya calisirsin. Sende biliyorsun aslinda neyin ne oldugunuda e yediremiyorsun kendine. O sehvete dusmicektin dostum hahah - +1 yıl
Sen cinsellik yasican her bk*u yiyicen , esinle bu konuyu konusmaya gelince.
"Ben anlatmak istemiyorum yiaaaaa"
Ama esin icin onemli bir konu bu. Senin icin normal ise cinsellik yasamak anlat esine o zmn hadi , neden anlatmazsin 😁😁 yuzune tukurup gitmesin diyemi. Yazik la size seni be*ren erkek biraktimi. E evli olmadigin adamla yatagini paylasirsan boyle olur. - +1 yıl
@PATRON79 kardesim istesem yapabilirdim ama yapmadim. Haa ben birine yurumedimki bana abaza diyorsun. Senin gibilerle reelde konusmayi isterdim. benden 13 yas buyuksun aglatirdim seni. Ben kafa falan yormuyorum. Kafa yorcak kadar zor konu degil benim. icin. Bildiklerimi aktatiyorum kardesim
Tecrübesiz olduğun için sana böyle geliyor ama açıkçası benim eşim illerde tecrübeli olmasını isterim ama evlendikten sonra ona güvenebiliecem bir kişi önüne geçenle yatmış biri değil boşu boşuna kuruyorsun herşeyin tadını çıkar adam demekki seni seviyor ve arzuluyor
212 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de yeni evliyim eşimi 7 yaşımdan beri tanıyorum ama akraba olduğu için aramızda 8 yaş var şu an 29 yaşında ve o da aynı dediğin gibi kendisi de çok utangaç çekingen bir insan benim geçmiş hayatımda böyle şeyler oldu biliyor ama ona rağmen kendisi asla bir kadınla beraber olmayı bırak el ele bile tutuşmamış. Ergenliğe girdikten itibaren p*rno hep onların hayatında bizim gibi başka bir erkekten veya başka bir kadından öğrenmiyorlar o kadar çok p*rno izliyorlar ki hayat boyunca o yüzden bu işin prosu haline geliyorlar. Bi laf var ya çok gezen mi çok okuyan mı bilir diye bu da öyle bir şey. Benim eşime güvenim sonsuz ve yaşamış olsaydı eğer benim eski yaşadığım şeyi duyunca itiraf ederdi o da.
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe eşimi arkadaşları hep bacım götürmeye çalışmış ama midesi almıyor o kişileri herkes bir olmuyor 50 yaşında hiç yapmamış insanlar var ama bizim ülkemizde erkeklerin adı çıkmış bir kere ve çok baskı var erkeklerde cinsellik konusunda eşimle çok dalga geçmiş önceden arkadaşları hiç birliktelik yaşamadığı için o zamanlar biz sevgili değildik ama çok samimiydik benden yardım istedi cinsellik olduğunu söylemeden bi konu var çok üstüme geliyor arkadaşlarım dalga geçiyor benimle falan gibisinden acı biber gibi düşün mesela sen yemiyorsun diye baskı yaptığımı düşün sana falan demişti bende ben yedim hep yiyorum şu an önünde yiyemem midem ağrıyor gibi söylesem nerden bilebilirsin demiştim teşekkür etmişti ve sonrasında öğrendim ki konu cinsellikmiş ve arkadaşlarına yaptığını söylemiş
Yaş farkınız muhteşem bu arada, tam istediğim😅 Asıl soruna gelecek olursak da geçmiş geçmişte kalmıştır en nihayetinde. Evet ben de çok kıskanç bir kızım lakin geçmişte olan şeyler için kalkıp da saçma sapan düşüncelere girecek değilim. Bilakis tecrübeli oluşu, bana öğretmesi hoşuma gider. Baskın erkek iyidir yatakta
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Olduysa ne değişir. Kimseyi geçmişiyle yargilayamassın. Önemli olan senden sonraki sadakati. Ayrıca olmadı kimse diyorsa olmamiştir. Tecrübeli. erkekler pek saklamaz ballndira ballandıra anlatır geçmişini. Belkide tüm tutkusunu sana sakladı.. Tadını çıkar , sarıl. eşine☺️
10 YorumlaHikayende eksik olan nokta kocanının nasıl mükemmel seks yapıyor oluşunu bilmen. Bir ay da sekste uzman olamayacağına göre senin de geçmişte seks yaptığın anlamı taşır. Sekste partnerini yönlendirmek başlı başına bir tecrübe belirtisi olduğunu göstermez. Ya gtünden element uyduran ergen bir trollsün (ki kesinlikle benim kanaatim bu yönde) ya da eşinden önce sende seks yaptığın için bilgilisin. Bu yüzden otur yediğini yemeye devam et.
10 Yorumla33 yaşında koskoca adam tabi ki yaşadı yaşamadığını düşünürsen yanılırsın yapacak bir şey yok zamanla alışırsın
Bide yaş farkınız da çok 11 yaş ne demek bunu belki şimdi değil ama ilerde anlarsın sen 43 olunca o 54 olacak ve bu ciddi anlamda olumsuz etki edecek keşke daha genç biriyle evlenseydin neyse nasip kısmet yapacak bir şey yok10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam kaç yaşına gelmiş illaki bir deneyimi olmuştur bence sana söylemek istememiştir kırmak üzmek istememiştir hadi diyelim ki yaşamadı cidden diycem hiç inandırıcı gelmiyor ama yasamasa bile insan kendi kendine bile artık düşüne düşüne de sürekli tecrübe edinebilir
43 Yorumla- +1 yıl
@Kovaa151 Birader sana ne her cevabın altına salça olup ahkam kesiyorsun? Elalemin şeyinin bekçisi sen misin? Herkesin kendi hayatı, kimse karışamaz. "Yaşayamaz" bilmemne diye utanmadan, hadsizce yargı dağıtıyorsun üstüne vazife olmadığı halde.
Hiç tecrübe etmediğin bir konuda profesyonel olduğuna nasıl karar verdin?
Şu zamanda bile ilişkide ne yapmasını bilmeyen kadınlar var. Bunun sebebi ataerkil toplum falan değil araştırmamak. Elinin altında internet var. Gir bak araştır. Hiç mi hayatında p*rno izlemedin sanki?
00 Yorumla
+1 yılYapmalı zaten ilk deneyimi olsa sen de zevk almazsın bu seferde sogursun sadece adam neden yalan söylüyor o biraz kafa karıştırıcı ya da adam doğruyu söylüyor olabilir o zaman
Sen nerden çok iyi olduğunu anladın seninde ilk yani kötüsünü görmedin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl33 yaşına gelmiş yapmıştır illaki bu konuda süperiz zaten yalan söylemede artık evlenmişsin yani bir de o da var ben de 32 yaşındayım bir kızla oturup kahve çay içip konuşmadim bile ilerisi nasil olsun bir kızın elini dahi tutmadım evlenecegim zaman benim gibi kız isterim tabiki de benden önce hersey yapmış kız istemem asla kabul etmem sekste hic bir sey bilmiyorum p*rno izlediklerim kadar var zaten baska ne olacak onlari uygulayarak yaparak öğrenecez tabiki de
00 Yorumla Manyak mısın sen ya mis gibi kocayı bulmuşsun işte kardeş yok kaynana yok koca yok yatakta seni mutlu ediyor kadınların yaşatıyor profesyonel olarak seni yönetiyor kadınlığını sana yaşatıyor yatakta seni orgazm ulaştırıyor daha ne istiyorsa ki ortalama kaç posta yapıyorsunuz gecede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacim ne diyon adam sana cenneti yasatiyor sus ve tadini cikarrr
1011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocan bakir olsaydi bi b*k beceremeseydi bi düsünsene.. bu sefer bundan sikayetci olcaktin
Soran+1 yılBen bir suru erkeğin altina girseydim tecrube kazansaydim peki?
Bakire olmasaydim?
Ben seks duskunu degilim ama ben bunca zaman beklediysem temiz erkek istemek benim en dogal hakkim bence.
Keske herkes durust olsa bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılElbette en dogal hakkin ama 33 yasinda bir adam en citir zamanindadir, bu demek oluyorki hayatina kimse girmediyse bile mutlaka yatagina giren olmustur. Yoksa ruhumu doyuruyor diyemezdin. Kocan seni mutlu ediyorsa gerisi teferruat. Gecmis gecmistir artik degistiremezsin yasin cok kücük oldugu icin böyle düsünüyorsun, bununla basa cikmayi ögrenmelisin. Onca arkadaslarim, cevrem kocam beni yatakta önemsemiyor diye psikolojik tedavi görüyor. Birbirinizin kiymetini bilin
Cevap sahibi+1 yılSenin yerinde olmayi isteyip olamayan milyonlarca kadin var, bu mevzu yüzünden yuvani bozma
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle imzayi cakmadan önce nerdeydi aklin? Bu sorular evlenilmeden önce sorulur, cahilce evleniyolar rahatlik batincada yok yere sorun cikariyolar
- +1 yıl
Eşi soylememistir, yalan soylemistir. Ve yalan soylediginden suphelenmesi icin evlenmesi gerekiyor. Evlenmesi icin imzayi atmasi. Dolayisi ile kadin cinsellik yasamadan once adama inanabilir bu normal. Dedigimi anladinizmi. Cinsellik yasamadan bu soru basligini nasil atsin soruyu soran arkadasimiz. Hani şöyle bir seymi bekliyorsun.
Evlenmeden once esine "daha once cinsellik yasadinmi "
Eside hayir der ve kadinda okey der
E evlendikten sonra cinsellik yasar ve kadin icinde şunu dusunur.
Ulan bu adam cinsellik yasamadim dedi bana ama hicte yasamamisa benzemiyor performansindan dolayı.
Simdi anladinizmi imzayi neden attigini.
Cevap sahibi+1 yılYa sen aradan bi sgitsene? Ezik gibi herkese yorum yazmis, avukat misin ne karisiyosun? Kendi yorum yazma yerine yazabilirsin ama benim yerimde isin yok!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insanın profesyonel olması için bir bir şeyler yaşaması şart değil ki. 11 yıllık evliyim. Gerdek gecesi 2 defa yaptık. Eşim sen beni mi kandırıyorsun ne bu tecrübe diyordu. Tecrübe değildi. Tamamen içten gelen şeyler ve öncesinde terapist videoları izlerdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutsuz olmana gerek yok adamın geçmişi o ve acımasızca gelecek ama profesyonel yaşıda 33 bu zamana kadar epey tecrübe edinmiş ki sanada öyle davranıyor başka ihtimal yok videodan ordan burdan öğrenemez tamamen deneyim ama takılma bunlara yaşandı bitti
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıl33 yaşında bir adamın bir şey yaşamamış olma ihtimali çok nadirdir bence ve senden önce hayatında birilerinin olması da çok normal , senden öncesini ne yapacaksın? Boş yere kendi kendini üzüyorsun bence
21 Yorumla
+1 yılYa mk ben bu konuyu engelledim hala çıkıyor başlıcam sitesine
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bana şeyi hatırlattı. 3-4 senelik sevgilim var ama geçmişini benden sakladığını fark ettim. İnatla yanlış, hata yaptım dedi halen anlatmadı nolduğunu. Geçmişi de olsa yakınlaşmıştık ve bana bir şey bulaştırması korkusu oluştu içimde. Ne yaşadı aşırı merak ediyorum ve umarım öğrenicemm.
01 YorumlaBence sozune guven esinin ve keyfine bak.
Cok p. rn. Izlemis ogrenmis bence bir de yas 33 yillarin hasreti var adamda.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. 30larında iyi seks yapan biri bulmuşsun mutluyum diyosun önceden kimlerle seks yaptığı seni neden ilgilendiriyor ki. Hayatıma kimse girmedi derken aşık olmadım demek istemiştir belki.
31 Yorumla
+1 yılUyumlu olduğunuzu neden düşünmüyorsun da geçmişi merak ediyorsun bende oraya takıldım. İçgüdüseldir bazı şeyler. Ama insan mutsuz olmak için hep bahane buluyor yapcak bişey yok.
30 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kaldı sen suana odaklansan? Geçmişte ne yaptığı pek senı ılgılendırmıyor cunku. Sonucta hayatında yoktun. İlgilendiri dıyorsan da evlenmeden sorgulayıp sorucaktın o zaman ama bu sekil dusuncelere girerek mutluluguna gölge dusuruyorsun
13 Yorumla- +1 yıl
@Kovaa151 ne diyon amıg
+1 yılDusunme tatlım oyle olsa dahi baska bi seyle oyala zihnini ne bileyim dil ogren okula başla yeni bi hobi edin insan durdukca maalesef boyle dusuncelere kapilabilir o yuzden zihnini oyala ki huzursuz olmayasın
10 Yorumla
+1 yılHiç üzecek bir şey yok gerçekten. Başkasıyla tecrübesi olmuşsa dahi artık hayatında sadece sen varsın. O kadınlar gelip geçmiş, sonuçta önceden seninle evleneceğini bilemezdi.
20 Yorumlaher şey bu kadar dörtdörtlükken sorun çıkarmak hoşuna mı gidiyor. bu kadar iyiyse neden bir art niyet arama gereği duyuyorsun. iyi olunca şikayet, kötü olunca şikayet.. bırak geçmişi düşünmeyi olmuş ya da olmamış unut. keyfine bak
02 Yorumla- +1 yıl
Oldu baskasiyla yatıp kalksın bizde koca diye nikahimiza alalım
- +1 yıl
@hazal82929 başkasıyla yattığı belli değil kendisi kafasında kurmuş bunu.
Belki de kocan sekste o kadar iyi değildir.
Sen bu konuda tecrübesiz olduğun için onun yataktaki her davranışı sana mükemmel gibi geliyor olabilir.
Artı genç adam bekarken video izlemiş ve oradan bazı şeyleri görmüş ve kavramış olabilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOna sorabilirsin olmuşsa da gayet doğal çünkü cinsellik ayıp bir şey değil. Hatta deneyimli biriyle olman daha iyi olur.
36 Yorumla- +1 yıl
Oldu milletin artığını koca diye alalım eve sonra da boynuzu yiyelim
- +1 yıl
Sen şimdi önceden mutlaka birini sevdin sevgili oldun o da sana dese ki aaa bu başka erkeğin elini tutmuş bunla olamam vs bu nasıl ki saçma ise senin dediğin de saçma çünkü insanlar deneyim sahibi olarak büyür ve olgunlaşırlar.
- +1 yıl
Elini tutmakla yatmak bir mi ben yatmadiysam niye ikinci el adamı alıyım kimbilir kaç kişiyle yatti koca diye koluma takıp insan içine nasıl çıkarıyım onu
- +1 yıl
İnsanlar (ikinci el) mal veya nesne değildir eğer cinsellikle ilgili bir problemin varsa ki belli ki varmış bunu yanlış bir şey olarak algılıyorsun çünkü, o halde kendi kafanda biriyle olmalısın çünkü kocan öyle gözükmüyor deneyimli olduğu gayet açık bence. Sayıların bir önemi yok insanlar birden fazla kişiyi sevip yapabilir önemli olan değecek biriyle olması ve insanlar gelip geçiyor zaten o yüzden geçmişinde biri olsa bile bu çok normal. Belki de bu yanlış anlayışın yüzünden senden gizliyor gerçekleri. Sen de onu cidden seviyorsan şu an ki olduğu insanı seversin geçmişte olduğu insanı değil çünkü önemli olan karakteri ve sana olan sevgisi sadakati.
- +1 yıl
Pardon sen soruyu soran kişi değilmişsin. soru sahibi kusura bakmayın
- +1 yıl
Dediklerim yine de geçerli bu arada Hazal. Geçmişte kimseye bir zararı dokunmamışsa ne yaptığını umursamayacaksın şu anki olduğu insana bakacaksın.
- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla olmuştur ama sen hayatımda yokken balkasıyla olması seni ilgilendirmememlikaç yaşına gelmiş yani olmaması garip olurdu belki
Sen bundan sonrasına bak artık12 Yorumla- +1 yıl
Niye ilgilendirmesin kirli adamı alıp boynuz mu yesin öyle adamdan baba mi olur
- +1 yıl
@hazal82929 öff
g eber aq bulmuş bunuyor. ulan mal senden önce bin karı zikse ne olacak? şimdi seni mutlu ediyormu? ediyorsa ne istiyorsun daha. git zı bar uyu kafanı kırmayım senin...
17 Yorumla- +1 yıl
Milletin artığını koca diye mi alsın kadının midesi nasıl alsin
- +1 yıl
@hazal82929 cahile laf anlatılmaz sen el değmemiş bul
- +1 yıl
Tabiki öyle yapicam onun bunun yatağında gezen adamı genel evdeki kadın alır ancak ya da esc
- +1 yıl
@hazal82929 evet zaten sen bu kafayla koca falan alamazsın ancak maymun bulursun :D maymununda seni iyi düzemeyince kocam yetmiyor doyurmuyor erken boşalıyor diye gelir burada ağlarsın :D
- +1 yıl
Birlikte öğreniriz herşeyi sıkıntı yok onun bunun yatağına giren maymundur asıl sıkıntı yok herşeyi bende öğrensin
- +1 yıl
@hazal82929 ne diyelim o zaman madem razısın sorun yaşamaya ve uğraşıp olduğu kadar olmadığı kader demeye o zaman Allah gönlüne göre versin kardeşim...
- +1 yıl
Ne olacak sanki Mars'a cikicaz olduğu kadar derken kirli adamı almaktan iyidir
Birseyleri iyi yapmak illa gecmisi kirli anlamina gelmez olumsuz konusanlara bakma cok arastirmistir biliyordur. Sen hic bilmedigin icin sana cok guzel gelmis sevdiginin ilgilenmesi daha cok etlilemis sende simdi internette nasil oral yapilir okusan ve esine ugyulasan daha once yapmismi oluyorsun hayir oyle dusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İyiyse olmuştur zaten de senden öncesi seni ilgilendirmez hala arada kaçamak yapıyordur escorta gidiyordur yeri bir şey diyemem erkeklerin %90ı yapar evlendikten sonra da
09 Yorumla- +1 yıl
Niye ilgilendirmesin milletin artığını koca diye nikahında mi tutacak
- +1 yıl
@hazal82929 belki o da ya da sende milletin artigisin ne belli kimseyi kimsenin geçmişi ilgilendirmez o ve onla tanıştıktan sonrası önemli Allah bile tövbe edeni kabul ederken sen kimsin de
- +1 yıl
Kadın hiç yapmadım diyor yapmış olsa bir şey diyemem ama kadın yapmadiysa niye kirli adamı nikahında tutsun
- +1 yıl
@hazal82929 hangi adam temiz erkekler daha 14unde geneleve özeniyor zaten çoğu erkeği babası ta o yaşlarda götürüyor gitmeyenler 16sinds ilk iliskisini yaşıyor olmadı 18inde escortsa gidiyor sen bakır var mı sanıyorsun?
- +1 yıl
Dinine çok bağlı olup yapmayan da var geneli öyle olabilir ama hepsi değil
- +1 yıl
@hazal82929 en çok onlar yapıyor zaten siz erkek erkeğe konuşulanları bilemezsiniz
- +1 yıl
Hepsini biliyorum merak etme
- +1 yıl
@hazal82929 bilsen zaten bunları soylemezsin
- +1 yıl
Biliyorum onun için dinine bağlı biri yapmıyor gösterişten değil gönülden bağlı olan erkek yapmıyor
elinde ne güzel imkan varken, sen mutlu olmak yerine geçmişi kurcalıyorsun. seçim senin seçimin ama neyi seçersen seç, sonucuna da katlanmak durumundasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir erkek 33 yaşına kadar ilişki yaşamamış olmaz
Yaşamayanın ya fiziksel sorunu vardır ya da beyinsel51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar profesyonel olduğuna göre bir şeyler yaşamıştır bu tecrübeleri kendi kendini öğrenmiş olamaz ama tabi senden önce yaşadığı hayattan sorumlu tutamazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Yaş 33 olunca anlarsın muhakkak olmuş temiz insan arıyormuş ve kaöırmamış ama bilirsin erkek eşek yalnız olmaz birde olgunluk faktörü var tabiki neden kadınlar olgun olgun diyor sanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha önce birlikteliği olmuş olabilir bu çok normal cinsiyet ayrımı yapmıyorum seninde olsa normal derdim önemli olan geçmişi değil tabi bu kişiye göre de değişir ama şu an seninle birlikte ve evli olduğunuza göre seni seviyo şimdiye odaklan bence geçmişe değil
14 Yorumla- +1 yıl
Kadın hiç yapmadiysa erkeğin yapması sıkıntı olur
- +1 yıl
Kadın da bunu bilerek evlenseydi evlendikten sonra kimseyi geçmişi ile yargılamaya hakkı yok önceden sormak öğrenmek için fırsat çoktu
- +1 yıl
@miyan_çakır kadın nerden bilip de soracak erkek dediğin arını namusunu koruyacak kadın onu nasıl kocam diye koluna takıp insan içine çıkarsın kimbilir kaç kişiyle yatti
- +1 yıl
İletişim. diye bir şey var ya binlerce yıl önce keşfedildi evlilik de tencere kapak misali. ar yoksa Allah da ona göre birni çıkarır karısına
Belki de sen tecrübesiz olduğun için onun iyi ve profesyonel olduğunu düşünmüşsündür
20 Yorumla
+1 yılSenin kocanla mi yattik biz nerden bilicez mk kendisine sor ogren
20 Yorumla
+1 yılhaklısın ben de kıskanclıktan geberirdim onceden s*ktigi kadınları dusunup
21 Yorumla- +1 yıl
Mutsuz olmak için yer arıyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden mutsuz oluyorsun, adam sana sahip çıkıyor sana değer veriyor. Daha once Başkasıyla ilişkiye girmesi çok değil, bu devirde 13 yaşında cansel ilişkiye başlıyor millet. Siz geç bile kalmışsınız. Bence biraz yaşadığınız ortama bakın.
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla da olmuştur ama kadınlar aldatsa öldürmeye kalkarlar her şey karşılıklı yanlız kocan senden bayağı büyükmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söylüyor olabilir. Ben 36 yım ben de ilişki yaşamadım ama sanalda oldu bişeyler. real hiç olmadı. Şahsen ilişkiye girsem karıyı yatakta dağıtacak potansiyelde olduğumu düşünüyorum şu an. yani kocan doğru söylüyor olabilir.
00 YorumlaMutlu olmaya devam et. Şeytan ve başka kadınlar aklınıza girmesin. Beraber olmamış daha önce kimse ile, yalan attıysa ortaya çıkar zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşinle hayatın ve zevkin tadını çıkar bu tarz düşüncelerden kurtul, daha ne istiyorsun ki mutlu ediyor geçmişi boş ver.
00 YorumlaNe alaka ya eskiden yaşamış olsa dahi ne alaka daha ne 8stiyorsun adan seni iyi sıkıyor mutlu ediyorsa daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılTadini cikart takilma boyle seylere ama ipinide bos birakma sen ewdeyken baskasina yaslar gorursun o zaman
00 Yorumla
+1 yılHuzursuz olmakta sonuna kadar haklisin ilerleyen zamanda agizindan laf almaya calis.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık bu fikir
Sen nerden bilicen iyi olduğunu o zaman seninde ilkin değil bu10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak adam bu konuda yeteneklidir. Bazı şeyler için deneyim gerekmez. Eğer adam dürüstse sana yalan söylememiştir. Senin aklındaki vesvese olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha flört asamasında sorgulaman gereken seyleri imzayı attıktan sonra mı sorgulamak aklına geldi
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 karsımızdakinin her agzından cıkana ya da cıkmayana oldugu gibi inanmayacagız o zaman, flört ve sevgililik dönemi bunun gibi detayları iyice arastırıp öğrenmek icin vardır.. akıl bi karıs havada gezip tozmak icin degil
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 yo öğrenilir.. adam hayır dediginde inanmayıp ısrarla sorsa öğrenebilir.. bi tartısmada ya da bos bulundugu bi an agzından cıkan bi kelimeden bunu anlayabilir.. engelli listesine bakıp az cok fikir edinebilir.. en önemlisi adamın "kanka"sı olmayan tanıdık cevresine komsularına sorgulatabilir.. hicbiri olmasa bile en yakın arkadasların hayat tarzı bile ipucu verir
- +1 yıl
Hmm stalk konusunda iyisin belliki. Ama kadin hic sevgili yapmamis ilki 33 yasindaki eşi oldugu icin stalk konusunda tecrubesizdir. Kandirmak kolay olur. Eger erkek yasamissa bir cinsellik allah belasini versin. Ben bela okumam kolay kolay ama. Eger boyle ise versin belasini. Temiz kadinlara ve temiz erkeklere haksizlik. Reelde gorsem kavga bile ederim yasi biraz daha kucuk olsa. Ben anlarim cinsellik yasayip yasamadigini. Yasamissa surati bi tane geciririm. Neyse bu konu benim kirmizi cizgim be vallahi. Kusura bakmayin
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 bunun stalk ile alakası yok. evlenecegin adamı ailenle tanıstırırsın anne baba bile gider komsuların mahalledeki esnafın az cok agzını arayabilir, kaldı ki böyle arastırmak icin onlarca sevgili yapmaya da gerek yok
Buradan kocanın reklamını yaparsan birileri çalabilir... Dikkatli ol.
00 YorumlaGeçmişi seni ilgilendirmez. Şu ana odaklan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izlemiştir yazılar okumuştur cinsellikle ilgili o şekilde düşünme bence
00 Yorumla - Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat