Kocam sekste çok iyi, bu da daha önce başkalarıyla olduğu düşüncesini aklıma getiriyor. Mutsuz olmam normal mi?

Ben 22 yaşındayım kocam 33 yaşında. Daha yeni evli sayiliriz.1 ay oldu bile.
seks yaparken çok iyi yapıyor. Çok profesyonelce davranıyor. Yönlendiriyor konuşmadan. Zevk alıyorum o esnada ruhum doyuyor kendimi teslim ediyorum ama her şey bittiğinde aklıma geliyor nasıl bu kadar iyi olabilir diye? Başkalariyla yatmistir diye dusunuyorum. Zoruma gidiyor. Hayatima kimse girmedi demisti ama ne biliyim ya 😐

Benim hayatima kimse girmedi ne flört ne sevgili kimseyle birlikte olmadim kimsenin eli elime degmedi o ilk kişiydi. İlk defa birinden hoşlandim sevdim. Sonrasında 8 ay içinde evlendik ve bu süre esnasında hiç cinsellik konuşmadi ima bile etmedi herhangi bir sapıklığı olmadı. Gezdik dolaştık Telefonda konuştuk yazıştık öyle geçti zaman.

Babası ailenin tek çocuğu ve o dogarken vefat etmiş annesi bir ablası var ablası da evli şehir disinda. Annesi de bizimle aynı semtte. Arada bir gelir gider.
Kendi halinde bir adam kendisi.
Ama bunu dusununce mutsuz oluyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar kolay ya geçmisi unut şimdiye bak diye!!! Tam tersi olsaydi demediğinizi birakmazdiniz ama
Güncellemeler
+1 yıl
Hani bazilariniz sey demis ya sen tecrubesiz iken nasil kocanin iyi yaptigini soyleyebiliyorsun neticede sende ilk defa yasiyorsun demis. Ben cinsel icerikli videolar izliyorum kocamda tipki o adamlar gibi davraniyor onlar kadar iyi ordan biliyorum.
Kocam sekste çok iyi, bu da daha önce başkalarıyla olduğu düşüncesini aklıma getiriyor. Mutsuz olmam normal mi?