Cinsel Yaşam Sizce seks yapan sevgililer mi daha havalı yapmayanlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soruda mantık aramayın sadece oy verin😂 hangisi daha cool? Seks yapanlar Yapmayanlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce seks yapan sevgililer mi daha havalı yapmayanlar mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben seks yapmam evlenmeden. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl havasını civasını bilmem ama seks yoksa zaten sevgilide olmaz. çocukmusunuz ki evcilik oynayacaksınız 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. İsteyen yapar isteyen yapmaz buda bir hava göstergesi değildir dostum 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Havalı mı derken :D havalı çiftlere gidip sevişiyor musunuz diye sormadım hiç :D :D 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. bunun cool olmakla havalı olmakla ne alakası var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks yapan diyen erkekler evlenirken fıldır fıldır bakire arıyor. Sjsj çok komikler ya. 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. seks yapmak havalı bir şey değil 1 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. İkiside beni ilgilendirmiyor teşekkür ederim 😅 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl seks yapıp, yapmamanın neresi havalı olabilir ki 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. sevgilisi olmayanlar 0 3 Yorumla Kara_gece +1 yıl Soruda derdin ne diye sormamış ki Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl sevgilisi olmayanlar daha havalı bu arada sevgili meselesi dert edeceğim en son şey bile değil Yorumla Kara_gece +1 yıl Olmayan şeyin havası olmaz, neyse kişisel tercih Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bunun havasıdamı varmıs vay ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben seks yapmam evlenmeden.
Yaş kaç
havasını civasını bilmem ama seks yoksa zaten sevgilide olmaz. çocukmusunuz ki evcilik oynayacaksınız
İsteyen yapar isteyen yapmaz buda bir hava göstergesi değildir dostum
Havalı mı derken :D havalı çiftlere gidip sevişiyor musunuz diye sormadım hiç :D :D
bunun cool olmakla havalı olmakla ne alakası var
Seks yapan diyen erkekler evlenirken fıldır fıldır bakire arıyor. Sjsj çok komikler ya.
seks yapmak havalı bir şey değil
Hava cıva mevzuları bu değil bee
Havalı bir şey değil.
İkiside beni ilgilendirmiyor teşekkür ederim 😅
Yapmayanlarda evde oturuyorlar
Yapamayanlara ne olacak 😀
seks yapıp, yapmamanın neresi havalı olabilir ki
sevgilisi olmayanlar
Soruda derdin ne diye sormamış ki
sevgilisi olmayanlar daha havalı bu arada sevgili meselesi dert edeceğim en son şey bile değil
Olmayan şeyin havası olmaz, neyse kişisel tercih
Yapmayan sevgili yok zaten :D
Bunun nesi havalı
bunun havasıdamı varmıs vay ya
Duymak istediğin ne?
Havuç kafalı
Rezil olanlar mı