+1 yılyani Evlilik düşünmediğin biri ile uzun ilişki düşünmende bi tuhaf. Sonu nereye varacak?
İnsanoğlu doyumsuzdur, bugün sevişirsin yarin cocuk istersin. Bilemedim şimdi. Bakire olup Bakire birini istemen kadar doğal bi durum yok ama diğer düşüncelerin bana saçma geldi.
Tehlikeli sularda yüzme de70 Yorumla
En İyi Cevaplar
anlıyor insan ilk olup olmadığını ama sana tavsiyem ilk sen olacak kişiyi bulursan kaçırma , zamanı geldiğinde ilkleri denemeye korkma
68 Yorumla
Soran+1 yılBisi sorucamm
Soran+1 yılmesaj atamadim
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılBurdayım ama yazicam yazamiyom
- +1 yıl
Ilk sen olacak kisi neden isteniyor
+1 yılevlilik istemek ayrı birliktelik istemek ayrı şeyler, zamanı gelince evlilik düşünülür zaten ve bana kalırsa bu tarz bi şey istemek insanların en doğal hakkı zaten 🤷🏻♂️ umarım bulursun diyerek köşeme çekiliyorum djskdks
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hayır canım ne alaka gayet normal bir istek bence bakır in bakire araması bakire bir kadının bakır birini istemesi ilk defa yaşayacağı şeyleri karşılıklı yaşamak istemesi en doğal hakkın bunun nesi kötü onu anlamadım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHelal yol varken haram yolu tercih edenler, hak yolu varken... yoluna gidiyorlar. burada hiç mi denk gelmedin evlilik öncesi ilişki yaşadıktan sonra terk edilen kızlar yuvasına dönmüş site resmen. Ağlama duvarına çeviren çevirene. Ben ona güvendim her seyimi verdim. Şimdi beni terk etti. Başkasıyla mutlu. Hakkım haram olsun vb. Sanki adam zorla tecavüz etmiş de hakkım haram olsun diyorlar bir de🤦 Ben şimdi nasıl evleneceğim, karşıma çıkan her erkek bakire olmadığımı öğrenince benimle evlenmeden önce cinsellik yaşamak istiyor, konuyu hep oraya getiriyorlar. Benimle cinsellik için mi yoksa sevdiği için mi sevgili olduklarını nasıl anlayacağım ben? İkinci sevgilimde çok iyiydi bana karşı. Ona da güvendim. Tamam işte evleneceğim adam bu dedim. Onu da sevdikten sonra onunla da beraber oldum ama beraber olduktan sonra çok değişti. Artık eskisi gibi ilgilenmemeye başladı sonra da olmuyor diye ayrıldı benden. Gidip başkası ile evlendi. Bla bla bla. burada bunun gibi ağlama duvarı dolu. Hiç mi ders almadın bunca kızın yaşadığı olaylardan. O yüzden bana göre aklı başında bir insan eline evlilik cüzdanını almadan yani işini garantiye almadan kimseyle aynı yatağa girmez.
33 Yorumla- +1 yıl
Herkes ölünce anlayacak hayatın gerçeklerini. Tek başına kabire girince herkes anlayacak ama iş işten geçmiş olacak. Benim inancım bu yönde telkin veriyor. Başkaları ne düşünür bilemem. En fazla Allah hidayet nasip etsin derim
+1 yılBence en iyisi bu. Bende bakirim ama hiçbir sevgilim bakir olmadı. Ayrılma sebepleri gerçi hepsinde farklıydı ama cinsel bir birliktelik olmadı. Hep evlenince olur dediler. Evlenmeden başka erkeklerle yaptılar benden sonra. Sonra daha nasıl güveneyim dimi bir kadına
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani mantıklı aslında. Ten uyumsuzluğu bir kere başıma geldi, Sevişmek eziyet gibiydi ama tabi ilişki safhası da en çok zevk aldığım kadın oydu. 2 ayrı zamanda beraber oldum kadınla 2.'de birazcık azalmıştı sanki. Belki zamanla geçiyor olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle bişey istemen tabii ki kötü değil ama bir de hayatın gerçekleri var maalesef. İlki böyle bir insanı bulmak hiç de kolay değil. İkincisi o insanı bılsan bile tecrübesiz iki insanın çok sağlıklı bir cinsellik yaşaması da oldukça zor. Taraflardan birisinin tecrübeli olması tabii ki her zaman daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yıl100 de 10 luk o tertemiz insanlardansın. Dewam. Ama burdan çık derim
12 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
İyi örnek veya hayatına pozitif bi katkı pek bulamazsın burada.
+1 yılBakir bakirelik hiçbirinin garantisi yok. Evlenip boşanan bakirelerle dolu memleket, şrfzlk oldumu tıpa sokulan yeri dinlemiyor vicdan.
40 Yorumla
+1 yılUzun sürecek bir ilişki ilk defa yaşanacak cinsel deneyime bağlanmamalı. İlkini yaşadığın insanla çok kısa ve heyecanlı bir süre geçirmiş olabilirsin.
Bekareti iki taraf içinde tabulaştırdığımız için saçma çıkmazlara sokuyoruz kendimi.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen doğru olanı düşünüyorsun. Bakirenin bakir istemeye hakkı var ya da bakirin bakire isteme hakkı.
87 Yorumla
Soran+1 yılAma oyle insanlarda yok artik o yuzden isteklerimi bastirmicam
Cevap sahibi+1 yılBen bakir erkeğe aylar önce denk geldim 33 yaşında hemde var ama çok çok nadir. Bende öyle birini istiyorum ama artık nadir olduğundan şey istiyorum sadece bir kızın kızlığını bozmuş olmasın ve her önüne gelenle olmasın yeterli
Soran+1 yılSen kiz misin erkek mi ya?
Soran+1 yılKizligini bozmus derken kız hesabindan yazan erkek misin sen
Cevap sahibi+1 yılKızım nasıl dememi bekliyorsun bakire olmayan diyeyim o zaman o an aklıma öyle geldi. Yani birlikte olduğum erkeğin ilki olmak isterim aşık olması açısından da cinsellik olarakta en azından bir başka kızın ilki olmuş olmasın bende tatsın isterim. Böyle şeylere takılma isteyen istediği gibi yazar. Halk dilinde böyle deniyor.
Soran+1 yılOyle bakir erkek yok bakire kizda az
Cevap sahibi+1 yılYani sen kendine ben bana bakcaz. İkimizde bakireyiz. Bakir bulmakta zor ama imkansız değil en azından duygusal ilişki yaşadığı biriyle yapmış olmasın diyorum ben en kötü ihtimal. Duyguların işe karıştığı ilişki daha kötü çünkü
+1 yılbende bakireyim ama partenirimin bakir olup olmamasi önemli degil. ama cogu erkek bakir degilken bakire kiz isterler senin bakire olup bakir erkek istemeb gayet normal
30 YorumlaEvlenmeden cinsellik yasiyican sonucta. Hmm o zmn baska bir kizla yatmis bir erkekle evlenmeyi kabul ediceksen olur yap. Ama her halti yiyip evlenmeye gelince bakir erkek istiyorum diyemezsin.
20 YorumlaSevgililik değilde evliliğe dair bakman daha doğru olurdu... garip 🤷♂️ Bu konuda aynı durumdayız aklında biri yoksa haber ver bir tanışalım lütfen belki anlaşırız bellimi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle kötü değil de bulamazsın Yok öyle bir şey
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek mi istiyorsun yoksa iki arkadaş olmak ama aynı zamanda sadık bir partner olarak kalmasını mı istiyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgili
Soran+1 yılNerelisin sen
- +1 yıl
Neden nereli olduğumu soruyorsun? Ben de seninki gibi bir ilişki arıyorum. Benimle ilgili sorular sormak istiyorsan özelden sor lütfen.
Ben uzun ömürlü ilişkilerin dinamiğini cinsellikten ziyade; saygı, sevgi ve güven ortamına bağlıyorum.
20 YorumlaEvlilik değilse neden bakir biriyle sevişip de bakireliği bozmak istersin ki anlamıyorum
Temiz isen temiz biri ile birlikte evlilik içinde olması mantıklı olmaz mı?00 YorumlaMantıklı bir düşüncen var. Ben de henüz bakirim ve bu yaşa kadar beklemişken ciddi bir ilişki yapıp o kişiyle ilk defa cinsellik yaşamak isterim. Bu güzel bir düşünce bence.
00 Yorumla
+1 yılSen diyorsunki arada aşk sevgi olcak ve bir birimizin olcaz ve bütün herşeyi beraber öğrencegim ve birlikde herşeyi tecrübe edinip bütün olmak istiyorum diyorsun
00 YorumlaBende senin gibiyim ama bulmamız imkansız o yüzden ben umudu kestim böyle yaşamaya devam edicem
37 Yorumla
Soran+1 yılBen şeytana uyucam gibi artik cunku evlenmekte bos geliyor bana kariyerim var sukur
Soran+1 yılKulturlu muhendis beni seven biri var bende seviyorum ailemde evlen diye baski yapmiyo arada birseyler oluyor opusme en ileri oldu ama bana karsi cok saygili
Soran+1 yılİste ben dengesizim soguturum diye korkuyom
Soran+1 yılHaklisin bencede ya destekcinim diyo surekli zatwn bana
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen de sınırsız yaşa günaha girme boş yere
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince çocuk koca derdi olcak
- +1 yıl
ee o kadar olacak artık
Soran+1 yıl😞😞olmasin
- +1 yıl
gel konuşalm
+1 yılgenelde erkekler yatan biri ile evlenmez taze ten isterler ve evlenmek isteyen biri de Süreç tamamlanana kadar bekler genel böyle oluyor
10 Yorumlaöncelikle evlilik dışı cinsel ilişkiler dinen haram günah yani bunun vebalini çekersin akıl işi değil yani bu dediğin en iyisi temiz yoldan helal yoldan olmasını dile pişman olacağın bir iş
30 Yorumla
+1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle olmalı neden yanlış olsun ki bu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aradığın kişiyim ama bana göre değilsin ben inancımdan ötürü yapmıyorum yani sevgili işine karisiyim olmaz
28 Yorumla
Soran+1 yılSirf seks icin evlenmem
Cevap sahibi+1 yılBende zaten seks istesem yapardım
Soran+1 yılO senin bilecegin iş
Cevap sahibi+1 yılEşimle yapabilirim sadece 👍
- +1 yıl
Soran+1 yılGercekmi
- +1 yıl
evet.
İkiniz de tecrübesiz olursanız olacak belli hamile kalır evlenirsin kondom kullanırsınız sorun yasamasiniz..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir senin hakkında çevrende güvendiğin kisilerlede olabilir önemli olan kafa dengi senden elektrik alıp verecek biri olsun
00 Yorumla
+1 yılBende böyle düşünüyorum ama böyle bisisi yok ben 24 yaşıma kadar bulamadım sen bulduysan orasını bilemem
00 YorumlaBence düşüncende çok haklısın olması gerekenden bu zaten en mantıklı olanını yapmış olursun kendin için
00 Yorumlaevlenmeyeceginiz biriyle neden cinsel ilişki yasamak istiyosunuz ki hem gunah hemde ileride pisman olacaginiz bi konu
57 Yorumla
Soran+1 yılSevisme sadece seks degil
Soran+1 yılEvlilik dusunmuyorum bu devurde sacma geliyo arkadaslarim bakire evlendi geneli bosandi dul yine yapiyolar
Soran+1 yılNasil yasiyosun sevilmeden😅
- +1 yıl
İnsanlar evlenmeden cinselliği yaşamak, seks yapmak gibi şeyleri isteyemez yaşayamazmı, neden insanları sığ fikirlerle kendi düşünce dünyanıza uygun bir profille yaşaması telkininde bulunuyor aksi durumda pişman olacağı yönünde telkin veriyorsunuz. Bırakın insanlar nasıl ve ne şekilde yaşamak istiyolarsa o şekilde yaşasınlar, geçip giden 1 dakikanın bile telafisi geri dönüşü yok, dileyen dilediği gibi yaşasın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden illa bakir olsun istiyosun ki, bakirim dese nerden anliycan zaten.. Böyle saçmalıkları bırakıp aşik olduğun biriyle sevgili olup seks yap
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlilik istemiyorsunuz da haram bir yoldan ilerlemek istiyorsunuz siz kızlar?
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bakireyim , ben bakir bir erkekle birlikte olmak istemem açıkçası tecrübesi olması lazım , tecrübesiz bir erkek bakir seni mutlu edemez.. tecrübesi olmayan bir erkek ten hemen hamile kalırsın
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAleyküm selam Furkan
Cevap sahibi+1 yılİyidir sen?
Cevap sahibi+1 yılYok istemem
- 1 yıl
düşüncen yanlış bakir olabilir ama p*rno videoları neden bir şey var insan izleyerekte örenir şisme möanken var alıp tecrübe kazanabilir illa gerçek kadınla yatmasımı lazım teçrübe kazanması için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibi düşünüyorum ve hic sevgilim olmadı ve hic bir kızla opusmedim Bile bu çoğuna yalan geliyor ama gerçekler bunlar 32 yasindayim ve hic ilişkim olmadı bence senin o düşüncen harika katılıyorum sana biliyorum yaşımdan dolayı benim böyle bir şansım yok çünkü sosyal medyada bir kaçkez birileriyle konuştum yaşımı söylediğimde engellendim ve uzun zamandır da bu yüzden kimseyle konuşmadım sosyal medyadan daha bir kızla el ele tutuşup gezmiş bile değilim
00 Yorumla
+1 yılevlilik değil derken ana hedef mi evlilik olmuyor? ama yine evlenme ihtimali var mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende böyle istiyorum o yüzden bekliyor um umarım beklediğime deger
00 YorumlaUmarım kafana göre duygu dolu anları yaşayacağın birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılUmarım bende böyle birimi bulurum çünkü artık zamanı geldi
00 YorumlaCinsellik yaşadınız uyum olmazsa başka birini mi deneyeceksin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKötü değil. Gayet normal. Bu çok kişisel bir istek. Umarım gönlüne göre birini bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü değil tabiki de ama ilişkiden ziyade sevişme oral yaşayabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal zaten kim ne ise olduğunu istemesi en dogrusu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTam benlik
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmiceğin insan ile neden cinsel ilişkiye giriyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bakirim ve senin istedigin gibi bir şey istiyorum.
00 YorumlaAynısını bende istiyorum bakirim bakire biriyle olmak istiyorum
00 YorumlaÇok yanlışlardasın hemen dönmen lazım. Evlendigin kişiyle zamanla bu uyum oluyor merak etme. Aceleniz nedir yahu
00 Yorumla:D
00 YorumlaHayır tabiki bende bir erkek olarak bunu istiyorum bundan normali de yok bence
00 YorumlaBen de ayni düşüncedeyim senin gibi insanlar karşıma ciksa keske
00 YorumlaGüzel düşünce
11 Yorumla
Soran+1 yıloyle biri yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani evlenmek istiyorsun😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir sevgili hayati
- +1 yıl
Dost hayatı yani , bir nevi fb
Soran+1 yılSevgililik duygyssllik demisim bak oraya
- +1 yıl
Gördüm sadık sevgili işte
Soran+1 yılEvet oylr
- +1 yıl
Bulursun güzel düşünce.
+1 yılhayır aksine iyi bir sey6
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılFbdede duygu bulabilirsin istemene secmene bağli
00 Yorumla En doğal hakkın. Ama nadir bir şeyi bekliyorsun...
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir istek
00 Yorumla
+1 yılDoğal bence. Saygı duymak lazım. :)
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor o dediğin şey ama umarım olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSacma bence oyşe birisini bulamazsın
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki
Soran+1 yılBen ilkimi bakir biriyle yasayip uzun omurlu iliski istiyorum evlenme meraklisi degilim mutlu iliskim olsun
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ama insanlar bunu yanlış anliya biliyorlar
- +1 yıl
Bende istiyorum ama böyle biri yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendini böyle kıstaslar altına alma bence.
00 Yorumla bulursun umarım :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılciddi misin bu söylediklerinde peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhıc ıstedıgın gıbı bırısı denk geldımı?
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Uzun ömürlü ilişkiler bakirelik gibi çok kısa süre de bozulabilen bir sistemikten doğmazlar genellikle. Tensel uyum da çaba ve emek gerektiren bir durumdur uzun ilişkilerde. Lego gibi ilk seferde klik sesini duymak filmlerde oluyor. Gerçeklik ise sabır ister.
Tesekkur ediyorum