22 yaṣindayim ve hic sevgilim olmadi arkadaṣlarim birini bul eglen diyorlar sonucta bende 22 yaṣindayim ve hic yapmadim ama istemiyorum desem yalan olur sizce sadece cinselik icin sevgili olunur mu biriyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkeğin yaptığı en büyük hata sırf seks yapabilmek için sevgili olmak. Sırf seks yapmak için yaşadığın ilişkinin adı fakbadilik olur, seks partnerliği olur. Sevgili gibi ilişki yaşayıp, sevgiliyMİŞ gibi yapıp kadınların duygularıyla oynayıp onları hayal kırıklığına uğratıyorsunuz. Romantik ilişki istemiyorsanız, bağlanmadan takılmak, arada sırada da sevişmek istiyorsanız net olun ve bunu baştan söyleyin. Bir kadınla sevişebilmek için ona sevgili gibi davranmayın. Sevgili gibi davranıyorsanız da, bunun gereğini yapın, kızı yatağa attıktan sonra onunla işiniz bitmesin. Sonra erkekler, "bütün erkeklerin aklı fikri cinsellikte" diye genellemelere maruz kalıyorlar. Bağlanmadan takılmalık ilişki isteyen kadınlar da var, onlarla eşleşin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKk afedersin ama hayvanlar önüne gelen dişiyi s! kiyo
Sen nasıl karşına temiz birinin çıkmasını istiyorsan kendini de temiz tutmalısın. Tabi bu bakireliğe önem veren biri için geçerli. Ha yok ben önem vermem diyorsan karşı tarafa niyetini belli et kullanma kızı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra erkekler diyor ki kizlar bize karsi niye nefret dolu diye. Yahu su yaptigin mantikli mi. Birini sirf zevklerin icin kullan sonra kenara koy. Kizina yapilsa bundan zevk mi duyarsin? Ne guzel kizimi kullaniyorlar, erkeklerin zevk unsuru mu oluyor dersin. Yaşin 22. 25-26 uasina kadar biraz daha dayan. Bir meslek edin, okumussundur simdiye. Atanmaya bak bir an once. sonra da biriyle evlen. Bunu helalinle yaşa bitsin gitsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. İnşallah kardeşim senin bacının kuzeninin karşısına senin gibi biri çıkmaz !
34 Yorumla
Soran+1 yılAbi ben zaten zina diye yapmiyorum beni korkutan tek ṣey o ama insaniz sonucta herkes yapmak ister 22 yil boyunca yalnizim zaten
- +1 yıl
Herkes yapmak istemez de ! Ayrıca bir hayvanlığı herkesin yapması onu doğru mu yapar? Dayanamıyorsan işini gücünü eline al ben artık aile tesis edebilirim de evlen ! Sırf cinsellik için ilişki yaşamak istersen adama sorarlar : Sen kimsin de milletin karısını kızını kendi egon için kullanıyorsun?
Soran+1 yılDogru haklisin
+1 yılBu söylediğin 10 senedir yaygınlaşan bir ilişki biçiminin adı. FB denen şey tam olarak bu oluyor.
Sonuç olarak EVET olunabilir00 Yorumla
+1 yılLütfen duygusuz sevisme olur mu... insanı duygularını kaybetmr
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnancını bilmem ama müslümansan sor kendine doğru mu diye?
24 Yorumla
Soran+1 yılMusulmanim cok ṣukur biliyorum zina cok buyuk gunah beni en cok korkutan o zaten
Cevap sahibi+1 yılBende birine sarılmak istiyorum filan ama zaten kaç yaşındasın Allah karşına çok sevdiğin biri çıkarsın ve evlenin doğru yolda yürürsek karşımıza daha güzel şeyler çıkar 🙂 sabredelim yahu kolay değil bilirim🤌🏻
Soran+1 yıl22 yaşindayim
Cevap sahibi+1 yılBende 20 en zor yaşlar bunlar zaten dayanman gereken
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Eğer karşıdakide aynı şeyi düşünüyorsa...
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo sevgili değil f. buddy olur
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUcuzluktan başka bişey degil bu bence
10 Yorumla Onun adı sevgili olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlunabilir
65 Yorumla- +1 yıl
Zevk dostluğu güzel
Vakti gelmiş artık
43 Yorumla
Soran+1 yılCinselik yaṣamanin mi?
- +1 yıl
Kesinlikle
Karsı tarafta kabul ederse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet neden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılHayır iğrenç.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım