Merhaba. Merak ediyorum. Erkekler anlamaz kan gelmeden bilmez, kan gelmedi babasının evine geri götürdü tarzı aşağılayıcı şeyler duyuyorum. Bunlar gerçek mi. Ve erkekler özellikle hiç c. ilişkisi olmasa bile anlar mı. Varsayalım ki kan gelmedi. O zaman yinede belli olur mu bakireliği.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın tarafından cinsel ilişkiye girmek için ya da evlilik için seçilen bir erkek ne kadar tecrübesiz olursa olsun bakire bir kız ile bakire olmayan bir kadını çok rahat olmasa bile anlar. Ayrıca bekareti bozulan bir vajina asla eskisi gibi olmaz, eski sevgilim 17 yaşında ilk defa tecavüze uğramış ve 5 sene sonra sevgili olduk 22 yaşındaydı. İlk cinsel ilişkiye girdiğimizde vajinası dardı evet ama kesinlikle bakire kız gibi değildi. İlk sevgilim bakireydi ve sokmak için çok zorlamama rağmen girmezdi çünkü kendini kasıyordu. Sokma bozma yapma deyip duruyordu gücü tükenince anal yap diye kalkıyordu.
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki 2. Sevgiliniz yapma vs demeseydi bile anlaşılıyor muydu. Yani rahat bıraksaydı kendini
Cevap sahibi+1 yılBakirelikte zar ve vajina iki ayrı etmen var. Kanama olmasa bile bakire olmayan birisinin vajinası gibi değildir. Evet anlaşılıyordu hatta daha önce anal yaptığını bile anlıyordum, zarını korulmak için anal yapalım diyordu. Tecavüze uğrayan sevgilim yapma diyenden daha dobra ve daha iyiydi. Ölmese evlenecektik 😢😢
Soran+1 yılBaşınız sağ olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, unutamıyorum onu.
Soran+1 yılİnşallah huzurludur diyelim üzülmeyin lütfen. Bilgileriniz için de teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım kimi kizlik zarları delikli gözenekli ur penis dayanır o gözenekleri yırtar girerse kanama olur erkek aleti çekip peçeteye silince kan peçeteye bulaşır. Kimi zararlara gozenegeniş olur wlet zorlayinca esner gozenek açılır alet içeri girer wma kanama olmaz. O durum doktor raporuyla zar var bozulmamış der. Özellikle ince küçük aletler esneyip kizlik bozulmadan girebilir şüphesi varsa götürür baktırır kadın doğum uzmanına bilgiyi alır.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki yinede zorlanınca anlamaz mı
Soran+1 yılNiyeyse hiç ilişki yaşamamış insanlar bile anlaşılır demiş hayret ettim nereden bilecekler
- +1 yıl
Onlar kanama olunca aleti silince belli olur. sildigi peçeteye ya da beze kan rengini bırakır adamın aleti kalın ise zarı her türlü yırtar kanama olur ancak adamın slet bamya gibiyse 8-10 cm ise inceye zarın ortası genişler o geniş deliği estetir zarı kapatmadan esneyip yirtilmaz girersede kanama olmayabilir ama bu tipler yüzde bir denk gelebilir bu durumda doktor muayenesi ile tespit edilebilir kız olup olmadığı
+1 yılyok ya nerden anlayacak ona bakılırsa benim her ilişkimde kan geliyor ki bekaret kapsülü diye de bişi var illa kan derdinde ise ki öyle erkeği seçen kadının aklından şüphe ederim hep bu kozları siz eline veriyonuz adam akıllı erkek seçseniz böyle olmaz
26 Yorumla
Soran+1 yılYok Allaha şükür öyle birini seçmedim sevmeyi de düşünmüyorum. Ben etrafımdan duyduklarımı söyledim. Kapsülü ilk defa duydum. O nedir?
- +1 yıl
valla bende onu rastgeldi öyle görmüştüm nasıl kullanılıyor bilmiyorum
Soran+1 yılKullanınca ne oluyor yani kan mı geliyor
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılTeşekkürler merak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Doktor bilir ve gereğini iletir meraklılarına
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli, işinin ehli olan biri anlar
40 Yorumla
+1 yılSanırım yaptın ve çekiniyorsun
00 YorumlaBli olur
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden
Anlarım
03 Yorumla
Soran+1 yılNereden bilinir
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden
- +1 yıl
İlk etapta şüphe duyar Dr kontrolü isteye bilir
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Acemilik anlasilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsnek olabilir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım