Bu tamamen takıntı sevgi değil, benim yaptıklarımı bir başkası ona yapacak düşüncesi kendisine yedirememek bu durumu. Ulaşabileceği her yerden engelle kötü laflar kullanırsa polise ver durumun ciddiyetini onun anlamasını sağla..
04 Yorumla
Soran+1 yılHicbirsey yazmıyor ki sadece arıyor ben yazdım kac ay oldu neden pes etmiyosun dedim sırf böyle bisey icin vazgecemiyor olman cok acizce görünüyo gözümde küçülüyosun falan dedim sadece merak ettim seni baska bi amacım yok falan dedi görüldü attım bisey yazmadım 3 gün sonra tekrar aramış uygulamayı kaldırdım sonra ama ona bi mesaj yazmak istiyorum oyüzden burdakilerden yardım istedim
- +1 yıl
İyi kötü yaşadıklarını dile getirebilirsin menun olduğun menun olmadığın sorunları dile getirebilirsin aranızda geçenleri siz daha iyi bilirsiniz ve neden istemediğinizi açıkça dile getirin anlayacaktır anlamıyorsa şayet yapacak bir şey yok engelleyip size ulaşabileceği her yerden kısıtlayabilirsiniz sizde ona karşılık verdiğiniz sürece bu defteri kapatmaz ve daha fazla üzerinize gelmeye başlar.
Soran+1 yılTeşekkürederim
En İyi Cevaplar
Şu yorumların iğrençliğine bakar msın. Seni yargılayan suçlayan, ailesine küfür et diyen, varoş diyen... Allah'ım sen biraz akıl fikir karakter ver bu insanlara ya.
Onu her yerden engellemelisin, sana ulaşabileceği hiç bir yer kalmasın.314 Yorumla- +1 yıl
kız zaten rahat vermiyor demiş senin yorumun çok mantıklı ya kız sanki dediğini akıl edemiyor dimi
- +1 yıl
böyle insanı yetiştiren ailesi neresi günahsızmış acaba
- +1 yıl
tutarlı değil sana göre öyle
Soran+1 yıl@hastagSUSAMAM ikinizin de yorumları kendine göre haklı ama ben sadece ona odaklı kendini bir hiçmiş gibi hissettircek bi mesaj göndermek istiyorum birdaha beni aramaya yüzü olmasın
- +1 yıl
valla erkek yüzsüz olunca ne dersen de etki etmiyor
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM çok duyar kasmışsın. Haksız olduğunun da farkındasın. 👋🏻
- +1 yıl
değilim kendini kanıtlamaya çalışma boşuna
- +1 yıl
Kendini kanıtlamak? Bende tam bu yğzden yazmıştım. Tutarsızsın neyse ciddiye almamak lazım 👋🏻☺️
- +1 yıl
sana ayıracak boş vaktim yok
- +1 yıl
muhatabım değilsin
- +1 yıl
İncinmişsin…
- +1 yıl
ben incinmem kalbim taştan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mesaj atmak yerine engellesen en iyi cevap olur, ne diye uğraşıyorsun ki böyle biri ile heryerden engelle bitti gitti kurtuldun
10 Yorumla
+1 yılSönmez Reyiz'in küfürlerinden ekle sonra s**** git kendi anana gir a** dürzüsü, adi sapık p*ç de engeli çak. Sonra bunun adını yay bir de.
01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemenin benimle alakası yok, yorumlara bakıyorum alakalı olan da yok. İlginç.
+1 yılSnsnsjsnsjs sen once kendine deger var mk varosu hala boyle biri ile birliktesin
07 Yorumla
Soran+1 yılGeri*zekalı sa*lak bilip bilmeden hav*lama 5 aydır ayrıyım ben ayrıldım o benden ayrılamıyor istemiyorum dediğimi yazdım kör değilsen görmüşsündür
- +1 yıl
orada yarilmaya yanasmayan yaziyor mk orspu anani skmden viz vizlamayi kes kpdugumun krigi
Soran+1 yılBeyin nakli yaptır sen önce ağzı bozuk fahiş*e sikt*ir git çık lan sorumdan pi*ç dö*lü ib*ne kromozomu
- +1 yıl
Senin u ceddini gelmisini gecmiskni skr skr cigaltirim orrrspunun dogurdugu khpe evladi sktgmn delinmis bacım hadi grunu sktr ami kriik * senin güzel kardeşim olurum
Soran+1 yılİt gibi hırla dur senin seviyene inemiycem daha fazla ben sana hoşt dedikce hırlamaya devam ediyosun bi si*ktir olup gitmiyosun
- +1 yıl
Oc havlayan sensin küfür etmicem orspu sjsbsjsjsjs suna bak yazik ezikcik. Sejin seviyen yok ki bebegim secoye sahibi olda gel orspum
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılPerfonmansin çok kötü beni tatmin etmiyorsun sadece numarada yapmak hoşuma gitmiyor falanca kişi uçuruyor de
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu dersem onu deyil de kendimi pislik gibi göstermiş olurum ama falanca ucuruyor dışındakiler mantıklı
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu kadar yüzsüz ve onursuz olma sayginligin kalmadı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tersleyerek, s*klemeyerek. bir süre sonra sıkılıp vazgeçecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğini almış asla psilik gibi hissetmez ki.
00 Yorumla
+1 yılBize ne ya bulmusunuz birbirinizi iste
00 Yorumla
+1 yılannesine ailesine küfret
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. vermezsen ayrılır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin takıntılı mı
10 Yorumla
+1 yılKendinden utannsen bir pisliksin de sjsjjs
00 Yorumla
+1 yılSiz bilirsiniz
00 YorumlaSal wk