Valla değil ya ben beraber gezmek tozmak , birşeyler içmek beraber birşeyler izlemek seks tabi ki güzel ama bir yere kadar insan sekse açken çok ister tabi ki ama önemli olan onun dışında birşeyleri paylaşabilmek 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Karşımızdaki kadın güzelse, gögüslerini ağImıza sokacak derecede dekolte, frikik veriyorsa akkımuA srks gelir, hoşlanıyorsak da onu becernenşn yoluna bakarız, ama bunları tapmıyorsan aklıma gelmez
Çoğu kişi evet yazmış ama benim erkek arkadaşım bunun tam tersi. Biraz da yönelim ile ilgili bence. İkimiz de demisexüeliz ve yeterince bağlanmadan cinsellik yaşayamıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
evet çoğu erkek seks için evleniyor zaten.. iç güdü ya da dürtü de değil bildiğiniz sapıklık karaktersizlik
Hayır ilk şey seks değildir gadası
Bastırılmış bir dürtü bu. Sadece erkeğin değil kadının da öyle. Cilvenin ve nazın sebebi de bu.
Güzel açıklama
Sizde en az erkekler kadar isteklisiniz ama siz duygularınızın bastiriyosunuz dogrumu?
Valla değil ya ben beraber gezmek tozmak , birşeyler içmek beraber birşeyler izlemek seks tabi ki güzel ama bir yere kadar insan sekse açken çok ister tabi ki ama önemli olan onun dışında birşeyleri paylaşabilmek 🙂
Karşımızdaki kadın güzelse, gögüslerini ağImıza sokacak derecede dekolte, frikik veriyorsa akkımuA srks gelir, hoşlanıyorsak da onu becernenşn yoluna bakarız, ama bunları tapmıyorsan aklıma gelmez
Erkeklerin birkaç dakikada bir seks düşündüğü ile ilgili bir araştırma vardı. O yüzden muhtemelen öyle
Genel olarak Evet. Nasıl ki genel olarak her kadının aklındaki ilk şey evlilikse bu da onun gibi.
Hayır bu hayatta seksten cinsellikten dahada önemli şeyler var..
İlk şey seks değil ilk şey müsait bir ortam ve uygun kişi onlar olunca sonraki adım seks 😊
Eğer seni cidden seversem seks olmaz ama sevmezsem sonun yatak
Çoğu kişi evet yazmış ama benim erkek arkadaşım bunun tam tersi. Biraz da yönelim ile ilgili bence. İkimiz de demisexüeliz ve yeterince bağlanmadan cinsellik yaşayamıyoruz
Ne güzelmiş.. denk gekmisisniznhem
Genelde evet benim de aklımda sürekli sevişmek ve oral yapmak var
Şöyle söyleyim benim pipim 3cm olduğu ve kalkmadığı halde bile seks düşünüyorum
Karsıdakine bağlı olarak değişir bu
Hayir para kazanmak benim
Güzel ve çıtır kız görünce maalesef geliyor
Yok artık nasıl bir algidir bu?
Yiooo, benim Fenerbahçe
ilk olmasa bile hep akılda var
Ne anlamda neye göre kime göre?
Yoo nerden çıkardın bunu
Enerjisi ilk. Bana iyi geliyor mu