:D hey Allahım adamın tecrübesi beyninde biter bu iş. ben ne zaman boşal derse o zaman salarım. 20-40 dk aralığında kadının tercihine göre ne zaman orgazmdan sıkılırsa o vakte kadar devam... tutmak istesen 1 saati bile aşarsın ama herşeyin bir normali var. 40 dk sonrası artık erkek için eziyete dönüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bu her zaman mümkün olmaz ama her erkek bazen kendini beyninde şartlandırarak boşalmayı 1 saat gibi çok uzun sürelere öteleyebilir.
Genelde kendim belirlerim. Tabi partnerinizle uyumlu olmanız lazım, duraklama ve haz seviyesini beraber belirlerseniz, süreyi uzun tutabilirsin.
tabiki susturucu taktırırsan süreyi kendi ayarlayabilirsin vanadan...
Susturucu ne
:D hey Allahım
adamın tecrübesi beyninde biter bu iş. ben ne zaman boşal derse o zaman salarım. 20-40 dk aralığında kadının tercihine göre ne zaman orgazmdan sıkılırsa o vakte kadar devam... tutmak istesen 1 saati bile aşarsın ama herşeyin bir normali var. 40 dk sonrası artık erkek için eziyete dönüyor
Yapabilen. yapar bunun egzersizleri var tecrubesiz olan yapamaz
Acemilikte tutmak zor fakat tecrübeli olduktan sonra kendimiz belirleyip kontrol edebiliyoruz...
yani cinsel birleşmeden bahsetmiyorum ama mastürbasyon süremi geciktirerek bir süre erteleyebiliyorum tabi ki.
Evet tabi ki kafa da bitiyor sonuç odaklı olmamak lazım
Evet tam boşalacakken duruyorum sonra devam bir ara ağrıtmıştı
Evet borçlari ve işteki olumsuzlukları düsünerek oluyor anca
Kendi kontrolünde oluyor, kontrol olmayanlarda erken boşalma oluyor
vucudunu kontrol eden erkek yapabılır tecrube ve fızık onemlı bunun ıcın
istediğim sureyı ayarlarım
Evet kontrol ediyorum
Saati kuruyorum 2 saatte sonra zil çalışıyor
1 saat sürüyor benimki
İstediğim kadar uzayabilir
Bi onu yapamıyorum ya hükmedemiyorum yani
Bir kaç dakika tutlabilir ama oda belirlidir