Erkek arkadaşımla sevgili miyiz :D?

Saçma bi soru başlığı oldu ama öyleeee :D Benim bi flörtüm var ama sevgili değildik, şu an öyle miyiz bilemedim... Biz pazartesi günü buluştuk içtik, her zamanki gibi ağladım çünkü beni sevgili olmaya layık görmediğini düşünüyodum ona sordum açık açık o da alakası yok dedi, bu benim şu an yakın olduğum kıza eskiden aşıktı ama şu an hiçbir şekilde duygusu yok üzerine bi sevgili yaptı ayrıldı şu an benimle görüşüyor. Biz çok iyi anlaşıyoruz bana seni seviyorum diyor, her şey yapıyoruz birlikte, ona sordum neden diye bana onunla karşılaşmak istemiyorum seninle sevgili olursak o hep hayatımda olacak dedi. Sonra dedim o zaman sen benimle takılıyorsun, hayır dedi. Ben de git o zaman dedim onu kovdum ama gitmedi, konuştuk falan sonra senin soyadını (kendi soyismini söyledi) yapayım mı dedi, biz yazın tatile gideriz, şu gün şunu yaparız yok 2 çocuk yaparız vs vs konustuk yani bana günaydın yazmak için izinli gününde bile sabah uyanıyo (tuvalete bile kalkmış olabilir önemli olan yazması) , ben 1 2 saat mesaja cevap vermeyince merak ettim seni diyo arıyo, her eve gittiğinde yazıyo benim de yazmamı istiyor, sesimi duymak istediği için arıyor vs vs. Neyiz şimdi biz ya çok karışık (beraber spora gidiyoruz, ona yemek tatlı vs yapıyorum, aktiviteler yapıyoruz, cinsellik de var )

Erkek arkadaşımla sevgili miyiz :D?