- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, geri çekilme yöntemi %100 koruma sağlamaz ve etkili bir doğum kontrol yöntemi değildir. Geri çekilme yöntemi, cinsel ilişki sırasında erkeğin boşalma anında penisini vajinadan çekmesini içerir. Ancak bu yöntem, sperm hücreleri içeren meninin vajinaya girmesini engelleyemez ve gebelik riskini azaltmak için çok zayıf bir seçenektir.
Geri çekilme yöntemi, diğer doğum kontrol yöntemlerine göre çok daha az güvenilirdir. Gebelik riskini önlemekte sıkça başarısız olabilir çünkü erkek boşalma sırasında vücuttan önceden çıkabilecek spermi içeren ön meniyi de bırakabilir. Ayrıca, bu yöntem enfeksiyonlar gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı hiçbir koruma sağlamaz.
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlardan (CYBE) ve istenmeyen gebeliklerden korunmak için daha güvenilir doğum kontrol yöntemleri ve koruyucu önlemler kullanmak önemlidir. Bu nedenle, bir sağlık profesyoneli ile iletişime geçerek size uygun bir doğum kontrol yöntemi hakkında danışmanlık almanız önemlidir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılTehlikeli bir yöntem. Risk seviyorum diyorsan bu yöntemi kullanabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılGeri kafalilari korur ancak
19 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek şimdi
- +1 yıl
Cunki koruyacagina inanan geri kafalı olmalı. hiçbir koruma yöntemi %100korumaz
Soran+1 yılTamamda dışarıya boşaliyorsun sonuçta nasıl korumuyor peki
- +1 yıl
Orasini Allah biliyor işte 😅
- +1 yıl
Kaza kurşunu diye bişey duydunmu😅
Soran+1 yılİşte onu yapabilmek için işinde usta biri olmak gerek ben tutturabiliyorum her zaman onu eğer acemi biriyse zaten kaza kurşununa denk gelebilir dediğin gibi
- +1 yıl
Bunu bilemezsin zevk suyunun bile bir miktar sperm içerdiği söylenir doğum kontrol hapı ile destekleyin çift koruma👍
Soran+1 yılZevk suyu hamile bırakmıyor ki öyle bişey yoktur bence yaa
- +1 yıl
Bırakır demedim bir miktar sperm içerebilir dedim
Hayır korumaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılAma dışarıya boşaliyorsun içine değil ki nasıl korumuyor o zaman
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni sordum soruyu bismillah tam tikladim soruyu göndermeye gönderir göndermez cevap verdin rekor sende heralde 😮😲
Cevap sahibi+1 yılHahah ben de girdim sayfayı yeniledim direkt bu soru çıktı karşıma 😂😂
Soran+1 yılVallahi nasıl oldu bende anlamadım ben tam tıkladım soruya baktım aşağıda sen varsın
Cevap sahibi+1 yılHahah dikkat et her yerde çıkabilirim karşına 😂😂
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar