Gizli Üye(18-24)+1 yılİnternetle birlikte hayatımıza girmeye başlayan ve evlilik öncesi cinsel hayatı normalleştiren akımlar beni üzüyor. "Benim bedenim benim kararım, özgürüz, erkeklerden ne eksiğimiz var" gibi cümleler yüzünden genç kızların en özel anları ucuzladı. Bu sebepten dolayı bakire kız sayısı önceki senelere göre azaldı. Erkekler tarafından olaya bakıyorum çokta haksızlar gibi durmuyor. Senin eşinin en özel anlarını başka bir erkekle yaşaması hatta bir çok erkekle yaşaması erkeği rahatsız eder. Gözlemlediğim kadarıyla bazı kadınlar 30 yaşına kadar her haltı yiyip 30 yaşında ben evlenmek istiyorum diyor. Aklı başında ve bakire kız seçeneği olan erkekler bunları kabul etmiyor. En sonunda ya evlenecek kadın bulamamış biri ya da bir biraz saf olan biri ile evleniyorlar. Ama evlilikleri de iyi gitmiyor çünkü daha önce deneyimleri var ve kıyaslama yapabiliyorlar hele ki kocası deneyimsiz ve yetersizse kocasını eski sevgilileri ile aldatabiliyorlar. Bu arada yanlış anlaşılmasın her bakire kız çok namusludur demiyorum çünkü kimse kimsenin kapalı kapılar arkasında ne yaptığını bilemez. İlişkilerde kişiye güven önemlidir.
67 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın yapmamam gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılOlup geçen olaylara bir çözüm bulamazsın. Sıkma kendini bugünden itibaren düzgün yaşamaya başla ve ilişkilerinde her zaman dürüst ol. Bulursun kendine göre birini. Bakirelik mevzusunu hemen söyleme sana zararı dokunabilir.. İlişki üzerinden zaman geçtikten sonra söylemeni tavsiye ederim
- +1 yıl
aynen arkadan yememis erkekte kalmadı bu devirde napcaz bilmiyoruz evlenilcek erkek yok ortalıkta
Soran+1 yılbu arada 30a kadar her haltı yeme meselesi değil 19 yaşımdan beri aynı kişiyleydim ben, 24te seks yaptık 26ya yaklaşınca ayrıldık, ama o zamana kadar da ayrıldıktan sonra da bi parti club ya da date flört dönemim olmadı benim Instagram hesabım bile yok yani, onunla yaşadığım cinsellik de 3-4 ayda bir falandı. 30a kadar partiledi söylemi çok doğru bulmadım o yüzden
- +1 yıl
Ondan sonra kimseyle yapmadın mı?
Soran+1 yıl@Emre3558123 ne yapıcam ya haketmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılYok canım senin özelinde söylemedim. Genel hayatta gördüğüm durumu söyledim. İstemeden kırdıysam özür dilerim.
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bunun sen ve karşındaki kişi ile alakası var. Bakir bi erkek sana bunu söylüyor ise senin bakire olmaman suç değil, zaten birbirinize uygun değilsiniz. Aynısı senin bakire olup da bakir olmayan bi erkekle birlikte olursan da geçerli. O yüzden karşındaki kişi bakir olmayıp senden bakire olmanı beklerse hadi ordan gitsin mağarasına
00 Yorumla
Benim için evet çünkü bakirim, yapsaydım böyle bir şey isteyemezdim.
tavsiyem karşımtaraf gerçekten bakirse yolundan çekil, erkem bakir değil ama senin bakire olmanı istiyorsa diktir gitsin, hak etmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbakirim derse zaten iletişimi keserim ben diktirmiş olsam bile, bakir birini kandırmam tercih de etmem zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaşadığın sosyal ortama, yaşına göre değişir.
Bekaret durumu, ilişkide mutluluğu garanti etmez.
Benim evlilik kriterlerimde bekaret yok. Hatta belli yaşın üzerindeyse, bakire olması bana itici gelir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Bakire kız arayan erkeklerin çok olduğu doğru. Ama son yıllarda evlilik öncesi cinsel ilişki normalleşti ve bakire kız bulmak çok zorlaştı.
O yüzden bakire kız arayan erkekler bile bulmasının kolay olmadığını anlayınca yeni duruma zar zor da olsa uyum sağlıyorlar.
Daha da basitçe ve düz mantıkla yaklaşacak olursam gördüğüm kadarıyla 25 yaş üstü kadınların yüzde yetmişi bakire değil, olanlar da aşırı dindar olup sadece senin dindar erkeklerin (ki dindar bir erkeğin ilgini çekeceğini sanmam) ilgisini çekenler. Buna rağmen evlilik oranı dramatik bir şekilde düşmüyorsa şansın var demektir.
13 Yorumla
Soran+1 yıldindar bir erkek benim ilgimi çekecek mi peki
Soran+1 yılzaten dindar ya da bakir bi erkekse uzaklaşırım kandırmam merak etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcıdım sana. Bakire olmadığın için değil bu acımam, kimsenin seninle evlenmeyeceğine kafanı bu kadar çok şartlamış olmana. Yazık. Her erkeği aynı görüyorsanız eğer bizler de her kızı aynı görelim, nasıl fikir? Emin ol bunu dert etmeyen sayısı da bir o kadar fazla. Bir de dürüstlük önemlidir, sevdiğini kandırmak yapacağın en büyük kötülük olur, kendinden uzaklaştırırsın. Ne yaşadıysan açıkça ifade et. İnsanız sonuçta, aldanıp hata yapabiliriz. Seni seven öyle kabul eder zaten. Olay sevmek çünkü. Bahtına güzel bir insan çıkar umarım.
44 Yorumla
Soran+1 yılseven bile %90 vazgeçiyor bu ülkede böyle bazı kurallar sevginin önüne geçiyor şimdi gerçekleri konuşmayalım mı her erkek böyle değil de önem vermeden evlenen kişiler çok çok çok az değil mi sonuçta? garantiye almak için diktireceğim ben
Cevap sahibi+1 yılNet bir oran verdiğine göre sanırım bunun araştırılması yapıldı (!) Çok az kişi değiliz, değiller, bundan emin ol. Seni öyle kabul etmiyorsa yol verebilirsin, dediğim gibi olay sevmektir. Seni seven bunu sorun etmez. Ama sen kararını vermişsin. Evleneceğin adama üzüldüm, onur ve güven kırıcı hareket çünkü. Sonrasında bu yapacağın kandırmayı dert edip senden ayrılmayacağının garantisini verebiliyor musun? Güven, dürüstlük, birbirinize inanmak her şeyden önce gelir çünkü evliliğin temeli bu. Dediğim gibi, evleneceğin adama üzüldüm şimdiden. Umarım kendi adıma böyle bir durumla karşılaşmam, dürüst biri olur hayatımda.
Soran+1 yılgüven kırıcı hareket evlendikten sonra sadakatsiz olursam olur ki ben bi tane ilişki yaşadım onda da hiç aldatmadım kimsenin gururuyla oynayacak biri değilim
Cevap sahibi+1 yılHayır, güven kırıcı hareketi dediğine indirgeyemezsin! Diktirip yalan söylemek de güven kırıcı harekettir. Kişiliğin öyle olabilir, ama yapacağın şey yanlış, sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Geçmişinde sevdiğinden dolayı bir şeyler yaşamış olabilirsin ama bunu saklamamalısın. Açık ve şeffaf olup anlatmalısın.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen hicbir kiza dokunmadim bende dokunulmamis kiz isterim. Haa eger sana dokunulmuşsa , sende ona buna dokunan erkeği bal gibi hakediyorsun. Kusura bak. Boyle olmasi gerekiyor. Dusunsene sen tertemizsin , ama evlencegin erkek daha once birsuru kizi be*ermis tabi kizlarinda rizasi var iken. Sen kabul edermisin bunu. Etmezsin. Simdi temiz bir erkek , daha once yemiş bir kizi istermi tabikide hayır. Bu devirde cok nadir kaldi temiz insan. Maalesef senin iş işten gecti artik. Bu durumu kabullen ve hicbir temiz erkege bunu yapma , büyük ah alirsin. Cinsellik konusu açılırsa eger konustugun erkek ile ona daha once iliski yasadigindan bahsetki seni nasil engellediğini göresin. Yazık ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kalırsa kimseye bakire olmadığını söyleme. Ve diktir bence. Bunu kötülükten saklamaktan dolayı asla demiyorum. Nedeni şu erkek her bku yese de bunda sorun çıkartabiliyor ya başta evlenmiyor ya da evleniyor ama bir kavga da ağzına ediyor çok sevse bile ağzından kaçırabiliyor yani. Evlilik hayatın tehlikeye girer. O yüzden bu kadar açık olma. Hani bilsem ki bu sorun olmayacak açık ol derdim. Ama insanoğlu işte nerde ne diyeceği belli olmaz. Sen kesinlikle beni dinle. Bir kişiyle yaptığını okudum keşke yapmasaydın çünkü bence erkekte kadın da evlilikte yapmalı. Ama şuda var kimbilir sana kim denk gelecek o neler neler yapmıştır. Evlenmeden doğru bulmuyorum bunları ama olmuş bir kere. Erkeklerin aslında ağzını açmaya hakkı yok bakire olmayan kız görünce ( bakir erkekler hariç ) kendileri de her haltı yapıyor. Bakir ol ki bakire isteme hakkın olsun. Ama yine de evlilik hayatında bu konu hakkında sorun olmasın diye dediğimi yap.
00 YorumlaNeden şansını sıfıra düşürme şurası ki toplumdaki her erkek illaki bakire kız mı istiyor Ayrıca Bakire kızla evlenmek Bence çok saçma Hani alacaksın hiçbir şey yaşamamış yatağa yatacak dümdüz hiçbir şey bilmiyor Oral yap desen yapamıyor fantezi üret desen de üretemiyor daima tecrübeli Kız candır yatakta zevkini düşünen erkek tecrübeli Kadın ister
14 Yorumla
Soran+1 yılher erkek istemiyor da erkeklerin %99.9999 u istiyor sonuçta
Soran+1 yıl@mehmetbey1907 aynen sorma ya oral anal yapanlar bakire oluyor bu devirde
Bakir olmayan erkekle aynı durumdasın. Bence cinselliğin cinsiyeti olmamalı, beynimizin duvarlarını yıkmadıkça kızlar hep ikiye ayrılacak: bakire olan ve olmayan. Peki erkekler neden sınıflandırılmaz? Namus sadece bayanlarda mı aranmalı ya da bunun kuralını kim koymuş? erkekler bakir olduğunda ayıplanırken kızların tam tersi durumda kurşuna dizildiği ülkedeyiz. Ama tezatı görmemekte hala direniyoruz. Senin hayatın kimseyi de ilgilendirmez beğenen böyle beğenir
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir fikirler neden kimse beni böyle kabul etmez diyorsun? Ben bakireyim mesela önceden 1 tane sevgilim oldu. Şuanki sevgilim boşanmış birisi ve defalarca ilişki yaşamış ama ben onu böyle kabul ediyorum. Elimde olsa evlenirim bile ama yaş farkından çok zor. Geçmiş önemli değil şimdi ve sonrası önemli. Sana gelen adam kim bilir ne halt yemiş olacak
11 Yorumla
+1 yılNeden erkekler önüne gelenle yapınca yalama oluyor sana gelince niye hayır dıyorlar diktiricek zarları yok diyemi mesele cahiilik gerçekden zor
77 Yorumla
Soran+1 yılbenim için önemsiz diyene asla inanma. iş ciddiye binince bakire olmadığın için terk edilirsin böyle yani bu. onlar istediğini yapabilir çünkü biz bu yüzden soğumuyoruz
- +1 yıl
Neden zorunamı gitti dedıklerım neyden gocundun kardeşim
- +1 yıl
Gizli hanım kendınızı bu kadar ezdırmeyın lutfen senı bunun ıcın terk edıcek olan bırak terk etsın erkek onune gelenle yapınca sorun olmuyor kadın yapıncamı sorun ha ben yapmadım ama bu dusunce cıdden basıtlık oluyor
Soran+1 yıl@Liim10 merak etmeyin erkek yapabilir kadın yapamaz kabullendik bunu herkes biliyor
- +1 yıl
Midem bulandı kusura bakma soruyu sorandan ve şu goruşume cevap verenden mantıga bak erkekden benım mıdem bulanıyor ona bakılırsa kullanılmış erkegı kım ne yapsın ne halınız varsa gorun
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş olmak için daha doğrusu seni tanıyıp senden bal almak isteyenler önemli değil der fakat is ciddiye binince nikah vs unut o işleri 👍 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor. Tanıştığın erkeklere soracağın ilk soru ciddi bir ilişki mi istiyorsun ve ne zaman evlilik düşünüyorsun diye sor? En önemlisi ise boşanmış birisiyle evlenir misin diye sor.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakire olmadığını söyleme kimseye çünkü etrafta sızlanan birini gören duyan avcılar tepene üşüşür.
Soran+1 yıldiktireceğim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBence bir hata yapmışsın diktirmek ikici hatan olur. Kesinlikle diktirme diktirip hayatını bir yalan üzerine kurma 👍
Soran+1 yılya herkes bakire ister diyorsun sonra da diktirme diyorsun ben yalnız kalınca sana ne faydası olacak vicdanım çok da rahat olur ona sadık olacağım çünkü
Cevap sahibi+1 yılSen yalnız kalınca bana hiç bir şekilde faydası olmaz aynı şekilde zararıda olmaz. Benim dediğim sağlam temeller üzerine kur evliliğini 👍 diktirmek yerine boşanmış biriyle evlilik düşünür müsün diye sor deme sebebim oydu.
Soran+1 yılsağlam temel bence sadakatle alakalı ilişki içerisindeki. iyi de o sorunun mantığı ne ki düşünürüm dese ne olacak ben boşanmış mıyım?
Cevap sahibi+1 yılYeni tanıdığın birine bakire değilim benimle evlilik düşünür müsün? Diye sormak yerine boşanmış biriyle evlilik düşünür müsün diye sormak evlilik dışı cinsellik yaşama ihtimalin yok anlamı taşır ve çok önemlidir. Karşındaki kişi evet derse nikah için gerekli belgeleri hazırla dersin hayır derse sonraki adaya sorarsın 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde erkekler bakire olmayan bir kadınla evlenmek istemez. Maalesef bu bir gerçek. Ancak şansın sıfır değil elbette. Kimler kimler evleniyor yani sırf bakire değilsin diye evde kalmazsın. Ya da son çare eski sevgilim gibi diktirirsin olur biter.
10 Yorumla
+1 yılbeyninizi gelistirin biraz ya bi kadın olarak bu nasıl bi zihniyet
44 Yorumla
Soran+1 yılbenim zihnimle türkiye gerçeklerinin ne alakası var mk
- +1 yıl
prim verme oyle erkeklere
Soran+1 yılöyle erkekler dediğin erkeklerin hemen hemen hepsi
- +1 yıl
o zaman benim gibi yalnızlıgı sev erkeklerden uzak durmak akıl saglıgına iyi gelir✨✨✨
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Hayır evleneceğin insanın kalitesini artırırsın eheee bu patlak bundan karı olmaz diyen toplumun yarısı olan andavallardam arınır seni bacakaran için değil sen olduğun biri için seven ihtimalini artırırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz variyetin varsa ailenden ya da iyi bir mesleğin işin varsa hiçbir erkek bekarete takılmaz herşeyin anahtarı para bacım
54 Yorumla
Soran+1 yılparaya kızlar bakıyor erkekler bakmıyor
Cevap sahibi+1 yılşahit olmasam okey ama gördüm söylüyorum
Soran+1 yılonlar bakiredir de aynı zamanda
Cevap sahibi+1 yılYok canım değiller dediğim gibi eğer senin bi güvencen yoksa adam yüzyıl başına kakar önce iyi bi aday bul durduk yere yaptırma baktın işler iyi gidiyor evlilik var adamda kabullenemicek biriyse diktir hepsinin hak ettiği bu acıma
+1 yılSakın öyle bir şey yapma git diktir. Bu üilkede doğru söyleyen 9 köyden kovulur.
23 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geldi erkekler çok korkunç düşüncede. bana bakire olmazsa evlenmem diyenler dm'den kız düşürmeye çalışıyor eminim
- +1 yıl
Aynen onun için o k*rakter yoksunu p*çlere asla acımayın. Kendi her haltı yiyecek kız bakire olacak... Yok öyle bir dünya
- +1 yıl
Bir sorun daha var bir de. Diyelim evlendiler arkandan dedikodunu yapacaklar. Emin ol. Ben bile küçük bir yerde yaşıyorum ve bilmem neyinim evlenmeden yaptığını duyuyorum hala evleneli yirmi sene olmuş kadının arkasından hala konusuluyor. Tabi bu kocasının ağzının gevzekligi sevse kimseye demezdi herahalde. En mantıklı yorum katılmak istemezdim ama bu ülkede anca bu kadar 🤷
Bu hayattaki tek varlık sebebin evlenmek mi senin Nerimancım, başka bir vizyonun yok mu senin bu hayata dair
01 Yorumla
Soran+1 yılyüksek lisansım da var ama hep yalnız mı kalayım?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bir suç degil sorun değil ne ilksin ne de son bakire olmayan bende bakir bir erkek değilim onemli olan durust olmasi bana bunu söylemesi karsilikli guven ve tabiki sadakat gerisi teferruat keske senin gibi dürüst birisi ciksa karsima
04 Yorumla
Soran+1 yılherkes böyle diyor ama dürüst olunca şutluyorlar soğuyup
Cevap sahibi+1 yılYanlışın var herkes böyle demez ancak durust insanlar der sunu unutma dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz
Soran+1 yıltamam da gerçeği öğrenince dürüstsün adamsın diyorlar ama aşk anlamında soğuyorlar bu sefer
Cevap sahibi+1 yılAski iki bacak arasına indirgeyen adamlar yapar ancak bu dediğini ben dürüstlükten soğumam tam tersi daha çok bağlanirim durust insana
Sıfıra değil de düşürürsün de evlendikten sonra adam görmeyecek mi çocuk kandirmiyoruz burada eninde sonunda öğrenecek yapmadan önce düşünün bunları
10 YorumlaDürüst olmanda fayda var ileride öğrenilirse çok kötü şeyler olur.
18 Yorumla
Soran+1 yılyok diktiricem dürüst olursam hiç evlenemem
Soran+1 yılben şu zamana kadar 1 kişiyle cinsellik yaşadım başkasıyla öpüşmedim bile o da benim evlendiğimi öğrense üzerinden vicdani bi yük kalkar ve bozulmaması için elinden geleni yapar merak etme kimse eşimin karşısına çıkmaz yani
Soran+1 yılevet çünkü ona sadık olacağım ve içim rahat olcak ihanetim olmadığı için. benim bile hatırlamadığım geçmiş onun aklında olmasın boşuna
Soran+1 yılgeçmişi şu an bile hatırlamıyorum mastürbasyon yaparken bile :D
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret takıntısı olan almaz
ama sen sadece bir zardan ibaret değilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılyani erkeklerin %99.9999999 u almaz
- +1 yıl
Ben %0,000000001 deyim demekki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer bakire olmasaydım ve karşımdaki bakir olmasaydı ve ben bakire değilim diye ayrılacak kadar ge. rzek olsaydı ben diktirirdim ve bakireyim derdim. Neyseki erkeklerin lovebombinglerini yemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenebilirsin ama zina yapmış biriyle o da bakir erkek zina yapmış kız istemez bende bakirim açıkcası istemezdim öyle bir kız hayatımda kız eli tutmuş bir insan değilim hakkım yani temiz kız istemem
00 Yorumla
+1 yıl1-2 kişi neyse de 30-40 tane vücut sayısı varsa biraz zor (erkekler için de geçerli bu).
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 kişiyle totalde 6 kere oldu
- +1 yıl
Sadece 1 kişiyse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla eski partner sayısı 5'i geçen kadın ve erkeklerin evliliklerinde eşlerine olan sadakati azalabiliyormuş. Kadın da erkek de 5'i geçmemeli diyordu bir psikolog. O yüzden sormuştum. Bu tek bir cinsiyete özel değil.
Soran+1 yıl1 kişi oldu da erkekler kişi sayısına bakmıyor ki bakire misin değil misin diyorlar hani benim 1 sevgilim oldu başkasıyla öpüşmem bile olmadı
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Demek zorunda değilsin. Doğal bir şekilde evlenirsin, evlendikten sonra öğrenir bakire olmadığını. Hiç bir şey açıklamak zorunda değilsin...
00 YorumlaNe alakası var 🙄 illa cinsellik mi yaşamış olmak gerekiyor, hayır gerekmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılyorumlara bak erkekler %90 düşer yazmış
- +1 yıl
O erkeklere inanma ve irtibata geçmek isteyenleri de direkt engeli bas, ben bedensel yürüme engelliyim ve hayatımda hiç ne sevgilim oldu ne cinsellikle alakalı bir şey kaderimde ki insanı bekliyorum ve şu an da geleceğime odaklıyım şu an ekpss sınavına çalışıyorum inşAllah en yüksek puanı alıp yakınımda ki belediyeye memur olarak atanırım sadece o da değil dil öğrenmeye de gayret gösteriyorum
Yani hayatına geleceğine odaklan bu tür şeyleri düşünme 🙂
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır, gerçekten çok seenin bu durumu göz ardı edeceğini düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle güzel vs de değilim ki bunu s2tir edecek kadar beni seven biri olsun. estetik olabilirim belki
Soran+1 yılsonuçta onlarla evlenmedin yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek herkesle istedigini yaşayınca sorun değil kadına gelince bakirelik o zaman herkes kendini saklicak erkekte kadında öyle düşünme illa evlilik için bakiremi olmak lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla eski partner sayısı 5'i geçen kadın ve erkeklerin evliliklerinde eşlerine olan sadakati azalabiliyormuş. Kadın da erkek de 5'i geçmemeli diyordu İngiliz bir psikolog. Bu tek bir cinsiyete özel değil. İki taraf için de geçerli.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha dün evlenip ayrıldıgım için terkedildim. Bu erkeklere önden bakire arkadan otoyol olanları onun bunun zevk aleti olanları makbul boş ver
23 Yorumla- +1 yıl
Evlenip ayrıldığın için nasıl terk edildin? Baştan bilmiyormuydu, boşanmış olduğunu. Ozaman hiç başlamıyacaktı. Neden başladı madem bile bile. Sonunda neden ayrılıyor oda saçma yani. Ki çok gördüm ikinci evliliğini yapan, 30 yaşına kadar iki kere evlenen kadınları. Ben 32 yaşında bir kere evlenemedim. Kadın 28 yaşında ikinci evliliğini yaptı. İkiside aşk evliliği biri 20 de diğeri 28 de
Cevap sahibi+1 yıl@Emre3558123 millet şanslı gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafanızı mağaranızdan çıkarma vakti gelmedi mi? Kendi geçmişinde ne yaptığın kimi ne ilgilendirir ki, senin geçmişine saygı duymayan insanla bir zahmet birlikte olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen köyde mi yaşıyon ya. Şehirde kimler kimlerle evleniyor. Yeterki dürüst ol. Evliliği gerçekten iste. Gerekirse oyun yap , bi kere yaptım pişmanım de. Evlenir kızlığa önem vermeyen biri
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi sen, bakireyim de, evlen, düğünden sonra bakire olmadığını görüp ayrılınca. Boşanırsın sonrada boşanmış biri olarak ikinci evliliğini yaparsın. Bir sürü boşanmış kadın var ülkede. İkinci ücüncü evliliğini yapabiliyor madem kızlık zarı sorun. Evlen boşan kurtul. Ondan sonra seni alacak dolu erkek var zaten
+1 yılHayır bu kişiden kişiye değişen bir durum. bazıları önem verir buna bazıları vermez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten seni oradaki zar inin sevecekse sevmesin boş ver ver evlenme onu düşünen biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirenin kendine saygısı yoktur. 5 çocuklu birisi koca buluyor abartma. Karşına gelen erkek bakir değil ise olmaz böyle istekleri olamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılonlar nasıl buluyor bilmiyorum da ben bekaretimle ilgili bilgi vermememe rağmen bulamıyorum 25 yaşımda onlar nasıl buluyor bilmiyorum?
Cevap sahibi+1 yılDişsiz kadın buluyor. Mesela arayışını gözden geçir
+1 yılDüşürmemeli ama bu evlenmek istediğin kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun bu kadar yorum alması da düşündüğün bu durum da saçma geldi bana.. Ne gereği var çok insan var bakire olmayanla evlenen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kendi dengin gibi birini bulursun oda senden evvel bir kızla yatmış kardeşim olur
06 Yorumla
Soran+1 yıl10 kişiyle yatmış da olabilir
Cevap sahibi+1 yıl@rızıo ama kendini basitleştirmiş olur
Cevap sahibi+1 yıl@rızıo üzüldüm adına. Herkesin hayatı farklı işte.
Peki sevgilinizle mi yapıyorsunuz nerden bulup da yaptınız o kadar kızla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz cahilsiniz, evlenincce hersey bitiyor mu? Asil o zaman baslyior, neden mutsuzum deme.. evlilikler ilerlemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç defa ilişkiye girmişsiniz ortalama sayı verebilir misin ona göre alicam seni 😝
011 Yorumla
Soran+1 yılsiz kimdiniz ki
Cevap sahibi+1 yılStatü sahibi İstanbul beyefendisi 😘😂
Soran+1 yılben İstanbul'da yaşamıyorum teşekkürler :D
Cevap sahibi+1 yılEmin misin evde kalırsın bak burada atıp tutanlara bakma erkeklerin hepsi damızlık inek gibi evlenene kadar her naneyi yer ama evleneceği kızı bakire ister neyse bende vazgeçtim zaten çüsss 🤣
Soran+1 yıldiktircem zaten
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama ne gerek var kızım ben alırım dedim ya inanmiyor musun 😄
Soran+1 yılaz önce yazdığın yorum çok haklı burada ben önemsemem diyen erkeklere inanma evlenirken herkes bekaret arar dedin ee doğru ben de diktircem o yüzden
Cevap sahibi+1 yılE diktir madem sen bilirsin
Soran+1 yıldiktircem teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama sen yinede çok takma bu mevzuyu önemli olan ruhun bekareti bununla ilgili güzel bir atasözü paylaşayım anlayacaksın davul belki patlamamıştır ama tokmağında değmediği yer kalmamıştır 😉
Soran+1 yılona kimse bakmaz ama ilk dediğin doğru her türlü erkek bekaret arar evleniceği zaman
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. benim için evlilik kriteri değil.. kafaya takmayan başkaları da vardır mutlaka.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Şehire göre değişir İstanbul'da İzmir'de sorun olmaz eşini kıskanmıyor kimse aitlik anlamında
02 Yorumla
Soran+1 yıle ne güzel işte birbirlerinin yaşlılığında yanında olacak kadar birlikte olmaktan zevk alıyorlar ve bir çocuk olursa benzer şekilde yetiştirmek isterler vs benim evlilikten beklentim bu zaten, yoksa koruma kollama olayını yapacak sülalemde dolu adam var hiç evlenmesem de
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyoo. ama baştan bunu söyleyip vereceği tepkiye hazır olmak lazım.. ama genellersek yanlış düşünce.
00 YorumlaHayır neredeyse cogu insan bu konulardan sıyrılıyor artık iyimi kötü bilemiyorum ama sıfıra düşmez gecmişi degiştiremesin sadece dürüst ol yeter
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir ama herkes öncesinde bir kere girmek ister ahshahsh
02 Yorumla
Soran+1 yılkomikmiş teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Öyle olur bakire olmayınca hemen gireyim diye düşünür erkekler
+1 yılVer parasını diktir.
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam
- +1 yıl
Bu erkekler hiç birseyi hak etmiyor.
Karşındakinin görüşüne göre değişir seni yargılaması
00 Yorumla
+1 yılİnsan kendini kabullendirmek değil kendine uygun ve istediğiyle olmalı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenctercih etmem kendi adıma
16 Yorumla
Soran+1 yıldiktireceğim zaten anladim...
- +1 yıl
Kendini kandirirsin ömür boyu onun Vijdan azabı ile yaşarsın dürüst olmak en guzkei
Soran+1 yılsenin gibi üstün birini kaçırdım desene
- +1 yıl
Yaaaa maalesef kacirdin ama üzülme kısmet bu işler
Soran+1 yılof yaa sokakta görsem üstüne atlardım o kadar üstün ve her kadının yalvardığı erkeksin offfff
- +1 yıl
Evet herkes üstüme atladi bende dağlara kaçtım hiç sorma
+1 yılBunu söylemek zorunda değilsin.
14 Yorumla
Soran+1 yıl@GopÇocuğu bak işte erkeklerin hepsi bu yorumdaki gibi sorarlar ve dürüst olup bakire değilim dersen diskalifiye ederler, diktircem ben yorumlarda tavsiye aldım
Soran+1 yıl@GopÇocuğu aynen bi hata yaptım diye hep yalnız kalayım
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyoo alan bir enayi çıkar
05 Yorumla
Soran+1 yıldiktircem
- +1 yıl
kizlik zari diye bir sey yok ki neyi dikiyon 😂😂
- +1 yıl
cahil olma bedenini ogren
Soran+1 yıltamam da kanaması için bi doku ekliyorlardır belki. gerçi benim ilk ilişkimden hiç kan gelmemişti. ama mesele kan değil o kişiyi buna ikna etmeme gerek yoktu çünkü ilk olduğu aşırı belliydi biz aylarca uğraştık falan da ne bilyim şimdi birine bakire değilim desem benimle evlenmicek gibi
- +1 yıl
kan geliyorsa zaten sorun var demektir kan gelmemesi gerek zaten o diktirme olayida daraltma oluyor onuda diktirme diye kandiriyorlar cahil ulkede kanan kizlarda gidiyor saniyorlar ki vajinasinda perde gibi bir yapi var erkekler bakinca goruyor kendileri bacaklarini acip bakinca goremiyor aynen kanka biz dogar dogmaz zarin yerini anliyabiliyoruz 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir ama zorlanırsın kesin
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız diktireceğim
+1 yılYıl olmuş 2024 ve hala kan düşünülüyor
05 Yorumla
Soran+1 yılkan meselesi değil benim ilk ilişkimden kan gelmedi
- +1 yıl
Soran hanım bakirelik geride kaldı yaw. kalbine dön ve seni seven her türlü sever her eksikliğe her halinle
Soran+1 yılyorumlara bakarsan olduğunu görürsün
- +1 yıl
Ya sıktır et o akıl yoksunlarını
- +1 yıl
Gel seni kabulum tamam daha ne istiyorsun yaw
+1 yılYani istemeyen olur kendisi bakir ise
06 Yorumla
Soran+1 yılbakire erkek çok çok az denk bile gelmez, bakir olduğunu bilirsem zaten konuşmayı ben keserim
- +1 yıl
Neden tecrübeli mi olmalı
Soran+1 yılyok da ben yaptım daha önce o yapmamışsa yolundan çekilirim
- +1 yıl
Öyle düşünme o zaman bar olup sorum etmeyende oluyor
- +1 yıl
Bakir olup
- +1 yıl
Birde sekting olmadan soru sorma şansım var mı müsade edersen?
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları takmıyor ona
01 Yorumla
Soran+1 yılmilyonda bir takmayan olabiliyor evet
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyazık ya bakireler evlenememekten korkuyo artık :)
08 Yorumla
Soran+1 yılbakireler ne alaka
- +1 yıl
bi ara o çıktı bakire olmadığım için evlenemezmiyim falan diyE :)
Soran+1 yıltamam da bakireler demişsin yorumda?
- +1 yıl
tamam bakirelerde öyle soruyodu diyorum ya :)
Soran+1 yılbakire olduğu için kim neden evlenemesin ki? bakire olmayan evlenemez
- +1 yıl
valla seven inasn ona buna bakmaz evlenir alakası yok
Soran+1 yılbunlar boş şeyler erkekler sevse de bakire olmadığını duyunca soğur
- +1 yıl
emin olma gerçekten aşık ve seviyosa erkek hiç bişey umrunda olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Kesinlikle düşürmezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin çoğu evet diyor ama :)
Soran+1 yıltamam da onlar yapınca biz soğumuyoruz o yüzden rahatça yapıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu sorun etmeyecek birini bul
32 Yorumla
Soran+1 yılbunu sorun etmeyen biri yok bu arada
Cevap sahibi+1 yılVar
dusmezde ilk kavgada basina vurabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabi ki, ben de defilim 🙂
24 Yorumla
Soran+1 yılevli misin
Cevap sahibi+1 yılHayır, degilim.
- +1 yıl
Tnşmk istermsnz
- +1 yıl
Evet isterim @Nicknameyokk hadi bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evlenince anlamicak mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılVala evlensen başına kakar or muanelesu duyuyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılYani düşmez bence bunu doğal karşılayanlar var
00 Yorumla - Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne