Sadece boşalmaylamı alakalı yoksa başka sebeplerde var mı? Bilmediğim için soruyorum sevgilim kasığım ağrıyor dedi ne diceğimi bilemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde kasık ağrısı çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir. Sadece boşalma ile ilişkilendirilmemelidir. Kasık ağrısının nedenleri arasında şunlar bulunabilir:
1. İlişki Sonrası Kasık Ağrısı: İlişki sonrası kasık ağrısı, cinsel ilişkinin ardından kaslarda veya genital bölgede geçici ağrıya işaret edebilir. Bu, normal bir fizyolojik tepki olabilir.
2. Kas Zorlanmaları: Fiziksel aktiviteler sırasında, özellikle aşırı egzersiz veya spor yaparken, kas zorlanmaları veya yırtılmaları kasık ağrısına yol açabilir.
3. İltihaplar: Kasık bölgesindeki enfeksiyonlar veya iltihaplar, ağrıya neden olabilir.
4. Fıtık: Kasık fıtığı, kasık bölgesinde şiddetli ağrıya neden olan bir durumdur. Genellikle cerrahi müdahale gerektirir.
5. Üriner Sistem Sorunları: İdrar yolları veya mesane ile ilgili sorunlar, kasık ağrısına yol açabilir.
6. Sindirim Sorunları: Karın veya bağırsak problemleri, kasık bölgesinde ağrıya neden olabilir.
7. Travma: Kasık bölgesine darbe veya travma sonucu ağrı yaşanabilir.
8. Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlar (CYBE): CYBE'ler, kasık ağrısına neden olabilen enfeksiyonlara yol açabilir.
Eğer sevgilinizde kasık ağrısı yaşıyorsa ve bu ağrı şiddetli veya sürekliyse, bir sağlık profesyoneline başvurmak en iyisi olacaktır. Doktor, ağrının nedenini belirlemek ve uygun tedaviyi önerecektir. Ayrıca, cinsel sağlıkla ilgili konuları rahatlıkla konuşabilmek önemlidir, bu yüzden sevgilinizle bu konuda açık bir iletişim sürdürmelisiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılAranızada yakınlaşma olduysa testisler sperm üretimini hızlandırır. Vücudun üreme mekanizmasının bir gereğidir. Vücut kendisini dölleme için hazırlar. Sonrasında bir ilişki ya da boşalma olmazsa kasıklarda dayanılması zor ağrılara sebep olabilir bu durum. Sevgilinizin böyle durumlarda ağrı yaşamamak için aradan zaman geçmeden boşalması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBoşalmamaktan deyince sanki erkek boşalmazsa kasığı kendiliğinden ağrıyor gibi bi anlam çıkıyo aslında öyle değil o durum. Erkek tahrik olur, vücut boşalmak için kendini hazırlar ama boşalamazsa ağrı oluşur. Ne bileyim yakınlaşırsınız falan sevişmek diyosunuz her neyse ama sonra durursunuz boşalmaz o zaman ağrır
00 Yorumla
+1 yılHayır sadece cinsellikle ilgili değildir yani kişinin ödül arıyorları enfeksiyonu vardır böbreklerinde sıkıntısı vardır rahat idrara çıkamıyordur prostat sorunu vardır bundan kaynaklı da olabileceğini düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
+1 yılEreksiyon halinde bir süre kaldıysa (normal kalkmasondan bahsetmiyorum, arzulardan vs) ve b. şalamadıysa fena bir ağrı yapar adı atmakta zorlanır o derece başka türlü ağrımaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normalde kaşık ağrısı olmaz onun başka bir nedeni olabilir yumurtaya falan bir darbe irsa kaşık ağrısı o zaman olur
00 YorumlaSöyleme şeklinde ima var mıydı? Eğer varsa, istediği şey belli
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece ağrıyor dedi. Ve genelde diyor bunu boşalsa bile bu ağrı oluyor onda arada. İşteyken bike diyor.
Soran+1 yılKasık ağrısından dolayı ameliyat bile oldu. Ama neden bilmiyorum niye olduğunuda
Soran+1 yılDoktora göründü yani bu yüzden. Sperm testi mi ne bilmiyorum tam ona bile gitti anlamadım.
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yıleğer uzun süre boşalmadıysa ve tahrik olacağı şeyler olduysa olabilir. ama bunlar olmadıysa bi doktora gitmesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVarıkosel (kısırlık) hastalığı da kasık ağrısı yapar boşalmayınca da ağrı yapar
31 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat olsu kasık ağrısından dolayı. Gerçekten onla alaksı olabilir mi bana bişi söylemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Merhaba bunun bi cok sebebi var ani bi hareket ya da bosalma esnasında olabilit düşme felan
00 Yorumla
+1 yılSadece boşalma değil uzun süre sertleşmeden de kaynaklanır. ve birde zorlamadan da
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen boşalma ihtiyacıni karşılayamadigi için ağrıyor. Senden bunu yapmanı bekliyor
00 Yorumla
+1 yılOlur. Zayıf kızlarla doggy yapınca kasıklarım ağrıyordu. Kemik batıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzun süre ereksiyon halinde kalır ve boşalmazsa ciddi ağrılar yaşayabilir daha çok genç yaşlarda bu daha fazla ve ciddi olur nedenine gelince gençlerde ki kan akışı daha fazla olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılBaşka sebeplerde olur sağlık açısından olabilir, ağrıdan olr. Cinsellik olr
00 Yorumla
+1 yılYa bosalmadığı için ya da iliskiye girdiğinde çok tempolu vurduğu için ağrır genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurduk yere ağrımaz gidip penisi dürtersen oynarsan ellersen ve bir haftalık birikmis sperm varsa ağrır az sperm varsa ve ellemeyince ağrımaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilişki istiyor ama söyleyemiyor. bunun ifadesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldoktora gitsin. aklınca kasığım agrıyor beni boşalt dicek seks muhabbeti yapıcak falan filan. doktora git diceksin sende
00 Yorumla Fazla dolunca uzun süre boşalmayınca ağrıyor
00 Yorumla
+1 yılboşalmadığı için olmuştur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Birlikte oluyor musunuz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Uzun süre bosalmadıysa olur o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılRahatlayamadigindan dolayı da agiriyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBoşalmadığı için öyle oluyor
00 YorumlaBosalmaylq değil bosalamamayla alakalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Onla alakalı ya da üşütme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcokmu asıksın ona?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok, birden niye böylr bi soru sordun
Cevap sahibi+1 yılmerak ettım ılk sevgılınmı
Cevap sahibi+1 yılsustun
Soran+1 yılİlk sevgilim ilklerim.
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşaltayım seni demeni beklemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüt meyince soylenen klasik yalan mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Öpüşüp elleşip boşalmazsa olur
00 Yorumlaçok ereksiyon olup boşalmasa olur
00 YorumlaDisari bosslmaktan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalması lazım.
00 Yorumla
+1 yılcok uzun sure ıstek duyar bosalmazsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılya da üşütme
00 Yorumla Yalan söylüyor 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKasık fıtığı da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalması lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi