Önceden konuşmadıysanız da en azından ilk kelimeyi kullandıktan sonra partnerinizin tepkisine bir bakın. Hoşlanmıyorsa eğer, argo kullanmaya devam ettiğiniz takdirde onun bütün modunun içine tükürme ihtimaliniz var yani.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakaretten hoşlanmıyorum ben. Küfür edebilir bende ediyorum. Ama şahsı hedef alan hakaretler olmaz. Aradaki saygıyı yitirmeye sebep olur bana göre itici
521 Yorumla
Soran+1 yılHakaretten bahsetmiyorum mesela organların argodaki adlarını kullanarak konuşulan sözlerden bahsediyorum ama açık burada yazamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen olur onlar güzel azdırıcı
Cevap sahibi+1 yılAma hayat kadınım dersen bunun argosu yani o zaman hakaret bu itici
Soran+1 yılYok daha neler , onu karşısındakine değer veren biri söylemez. Ben de ondan bahsetmedim yani aklımdan öyle şeyler geçmiyordu sorarken😂
Cevap sahibi+1 yılFa. Hşem demekten hoşlanıyor bazıları ne bilim bana itici geliyor ama organ ismi kullanarak ne güzel giriyor dersen azdırıcı yani bu iyi
Soran+1 yılHah kaldır ayağını tam üstüne bastın demek istediğim şeyin😂
Başka şekilleri de var tabi tek o kelimeyle sınırlı değil beni çıldırtıyor mesela o kelimeler
Cevap sahibi+1 yılYok itici olmaz ama Seksle yeni tanışan Bi kadınsa fazla gelir. Bilemedim.
Soran+1 yılNasıl yani ya öyle mi diyorsun
Soran+1 yılYazsana bi bana
Cevap sahibi+1 yılYaşı küçükse ya da ilk defa bir erkek ona dokunuyorsa seksi bilmiyorsa ürker yani utanır ne bilim uzun sürüyor kadının açılması
Soran+1 yılYok ilk defa yapacak biriyle yapmam zaten de , şimdi kafamı da karıştırdın
Soran+1 yılBir soracağım ama buradan yazamıyorum , yaz bi sonra engellersin
Cevap sahibi+1 yılGerek yok
Soran+1 yılKabul etmesen de sıkıntı yok yorumun için teşekkürler
Soran+1 yılTahmin ettiğim kişisin 🙈😂
Soran+1 yılVerdiğim taktiği anladın mı böyle tespit edeceksin işte😂
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalıyorsun anlamıyorum
Soran+1 yılO kişi olmasaydın , derdin ki o kişi ben değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılNe saçmaladığını anlamadığımı söylüyorum yeterince açık bence zaten söylediğim şey
Soran+1 yılTamam ya,
Ama söylemeden geçemeyeceğim bu yorumda da belli. Başkası olsaydı hâlâ kendini ifade etmeye çalışmazdı. Ne saçmalıyorsun diyip giderdi 🙈
+1 yılO anlık zevke göre değişir bence sert anlarda söylenmesi hoşuma gider
61 Yorumla
Soran+1 yılVuhuuu , tahrik seviyesini artırır o anda demi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet itici
10 Yorumla Herkes aynı dusuncede olmaz bana gore itici. Ona sorabilirsin ne varki bunda
30 Yorumla
+1 yılBen itici buluyorum
40 Yorumlayatakta hersey serbest dayak moduna kadar
10 YorumlaKızı * ananı sikım mi diyon
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, itici
20 Yorumla
+1 yılitici
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne