Hepimiz biliyoruz ki, seks yapmak insanların hayatlarında gündelik, en temel sağlıklı yaşam ihtiyaçları arasında yer alan kimine en son sırada yer alır, kimine görede en başta yer alır ama sırasının istisnası yoktur hep aynı düzeyde yer almaktadır, sağlıklı ve doğru yapılan sexin sırları neler olabilir? Diye kendi bilgilerimizi yoklayalım neler çıkacak ortaya; Bana göre doğru ve sağlıklı seks türleri bir tanedir sevgilinle yapmış olduğun sekste korunmalısın prezervatifler en yaygın bilenen basit yollu korunma yöntemidir hem istenmeyen hastalıklar sonucunda yararlı olucaktır hemde istenmeyen gebelikten bizleri koruyacaktır, bu söylediğim seks öncesinde yapılan küçük ve hızlı bir hazırlık aşamasıydı ama bunlarında öncesinde partnerlerin önceden her anlamda temizlenmesi gerekiyor nasıl mı? En ince detaylarına kadar erkek partner kıllıysa ya da kıllı erkek partner seviyorsanız bile belli başlı bölgelerini temizlemesini isteyebilirsiniz, aynı şeyi erkek partnerleri, kadın partnerlerden isteme hakkıda vardır ki daha güzel ve sağlıklı bir seks deneyimi olabilmesi için, bunların yanı sıra seks kostümleri daha etkileyici olabilmesi için kadın partnerin nasıl kadın ruhuna göre giyiniyorsa, erkek partnerinde giymesi kadın partneri etkilemesi için giymelidir. •Bu açıklamalarıma ek olarak eklemek istediğiniz bilgiler varmıdır? •Eksik ya da fazla bilgiler varmıdır açıklamamda? •Doğru ve sağlıklı seks anlayışına dayanaraktan sekste zaman ve mekan fark eder mi? •Doğru ve sağlıklı seks anlayışına göre ön sevişmede neler olmalıdır, olmamalıdır? •Doğru ve sağlıklı seks anlayışına göre oral seks olmalımıdır, olmamalımıdır? •Oral seks olucaksa nasıl olmalıdır? •Sex yaparken renklerin önemi varmıdır? (Belirli renklerin sexteki yeri nedir ve çağırışımları varmıdır, varsa nelerdir?) •Fantezi ve fetiş dünyaları açığa çıkarmı sevişirken ve seks yaparken? •Sevgilinle yaptığın seks ile evli olduğun kadınla yapacağın sexin nasıl bir farkı olabilir? •Varsa eklemek istedikleriniz paylaşabilirsiniz cevaplardan?
Nasıl bir şey ayak fetişi ayakkabıdan çıkmış ayakları temizlemeden yalamıyorsundur herhalde önce yıkayıp, masaj yapıp, sorrasında yalaman gerekmez mi sencede?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel bir konu seçmişsin. Keşke sorularının cevaplarını da vererek bir beence olarak yazsaydın.
Teşekkürlerde, buranın programında bence hazırlama yerini bulamadım, nereden bulucam ki?
Soru sorma ekranına girdiğinde soru sor sekmesinin sağında bence yaz seçeneği var.
Tarayıcıdan giriyorsan tabi. Uygulamayı kullanıyorsan oranın ekranlarını bilmiyorum
Uygulamasının ekrarının kullanıyorum, neyse saol youtubedan bakarım, bir dahakine bunu bence versiyonuna uyarlamaya çalışırım.
bakıma dikkat etmek
Evet
Çok a... M yaladım ve ayak tabiki
Ayak fetişinde mi var?
Evet guduruyom ayak gördümmü
Nasıl bir şey ayak fetişi ayakkabıdan çıkmış ayakları temizlemeden yalamıyorsundur herhalde önce yıkayıp, masaj yapıp, sorrasında yalaman gerekmez mi sencede?
İnan hiç farketmiyor hele birde Seksi se offf bal dök yalaa
Yaladıkların genelde bu resimdekiler gibimiydi?
Evet
İyimiş, var yani bu kadar iyi ve bakımlı ayaklarda, bunu öğrenmiş olduk.
Olmaz mı
İyimiş, yeni partlerin ulaşır artık bu soruda cevaplarından sonra.
Kız arkadaşım ayağını yalamışlığim vardır
Ayak fetişin mi var?
O konuyu bayanlar daha iyi bilir
Akıl , tecrübe , şehvet, kabiliyet
İnternetten araştır.
:D :D
🤣🤣
Bu erkek ayağına benziyor 😃
Nasıl yani?
Trans ayağına benzettim
Karı ayağı, fileli çorabını giymiş aslında bu tarz çoraplar fantastik çoraplar.
Ayak 😝😋