Cinsel Yaşam Haftada kaç gün mastürbasyon yapılmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Neredeyse 2 3 güne bir mastürbasyon yapıp boşalıyorum daha önce ilişkiye girmedim. Sizce çok mu yapıyorum Haftada kaç gün mastürbasyon yapılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sende iş zevkten ziyade rutin bir şeye dönüşmüş. Gerçek ilişkide zevk almakta zorlanma ihtimalin var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Bende girmedim hiç haftada normalde 3 yapıyorum ama kendimi sıkarsam yapmayacam dersimde duşta peşpeşe 3 defa oluyor 0 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Günde 4 5 ler varmis ona göre sen yorum yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla İzmirliiih +1 yıl Çok değil anlicagin olur öyle vakalar Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence normal günde 2-3 yapan kızlarda var haftada bir iki diyende var 1 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Sen bu işten zevk aliyormusun Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Asosyal yanlız içine kapanık. Yoksa gerek duymazsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl cok normal zamanla azalabılır beyaz tenlı mısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtlarım normalde ıcıne kapanık mısın ve gercek anlamda hıc sevgılın olmadı dımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2,3 gün diyorsun ya yaptgın masta baglı mesela Kaç dakikaya yapıyorsun Islaklık nasıl Sulanma durumu nasıl ve s 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hergün yapanda var knk sorun olmaz eğer orgazm oluyorsan sorun yok 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki knk ıslanma oluyor demi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın için çok değil sizde bir zararı yok ama erkekde erken boşalmaya neden oluyor 0 0 Yorumla
Tarik67677 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Normal hiç yasamamana rağmen yaşamadan hergun yapanı varmış 1 0 Yorumla
AşkınsırrıO Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Az bile bende aynı durumdayım hergun istiyorum 2 günde 1 bu aralar 0 0 Yorumla
alfaerke Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl çok nadir güzel bir kız denk gelecekte etkileneceğim de... 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yoo normal sorun yok yaptığın süreçte 2 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Bakayım nasıl yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakma Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl pü sana Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İdeal bu arada partnerin çok şanslı olcak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kanka benim tanidiklarim neredeyse hergun yapiyor 4 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok ya o sa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence iki günde bir normal Yorumla James116 +1 yıl Kızlar genelde her gün mü yapar? Yorumla Board-Tennis +1 yıl İlişkide zevk almayı kısıtlamıyor mu o Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal hatta az 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Az mııııı Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Neye görw az Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Yani bulunduğun duruma göre yaş evli olup olmaman bunlar hepsi etkili bir durumda Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoooo sorun olmaz yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari onayladıysan Yorumla
anonim1flankss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok yapiyosun 1 2 Yorumla Buraklegollas +1 yıl Sen ne sıklıkla yapıyorsun ki Yorumla burak_yeke +1 yıl @Buraklegollas ayda 1 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 veha 3 gün iyidir 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Az bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
sende iş zevkten ziyade rutin bir şeye dönüşmüş. Gerçek ilişkide zevk almakta zorlanma ihtimalin var
Ne alaka
Bende girmedim hiç haftada normalde 3 yapıyorum ama kendimi sıkarsam yapmayacam dersimde duşta peşpeşe 3 defa oluyor
Günde 4 5 ler varmis ona göre sen yorum yap
Oha
Çok değil anlicagin olur öyle vakalar
Bence normal günde 2-3 yapan kızlarda var haftada bir iki diyende var
Sen bu işten zevk aliyormusun
Asosyal yanlız içine kapanık. Yoksa gerek duymazsın.
cok normal zamanla azalabılır beyaz tenlı mısın
Evet ne alaka
yanıtlarım normalde ıcıne kapanık mısın ve gercek anlamda hıc sevgılın olmadı dımı
yanıtla ama
2,3 gün diyorsun ya yaptgın masta baglı mesela
Kaç dakikaya yapıyorsun
Islaklık nasıl
Sulanma durumu nasıl ve s
Hergün yapanda var knk sorun olmaz eğer orgazm oluyorsan sorun yok
Peki knk ıslanma oluyor demi
Kadın için çok değil sizde bir zararı yok ama erkekde erken boşalmaya neden oluyor
Normal hiç yasamamana rağmen yaşamadan hergun yapanı varmış
Az bile bende aynı durumdayım hergun istiyorum 2 günde 1 bu aralar
Normal canım erotik bişey izler misin yaparken
çok nadir güzel bir kız denk gelecekte etkileneceğim de...
Yoo normal sorun yok yaptığın süreçte
Bakayım nasıl yapıyorsun
Bakma
pü sana
Her gün yapmalısın
İdeal bu arada partnerin çok şanslı olcak
Oral anal da mı yapmadın
Benimde aynı dün 4 oldu güne
İdeal ya hafyada 2 3 bende o kadar yapıyom
Evliyim ben bile 2-3 günde bi yapıyorum..
Kanka benim tanidiklarim neredeyse hergun yapiyor
Çok ya o sa
Bence iki günde bir normal
Kızlar genelde her gün mü yapar?
İlişkide zevk almayı kısıtlamıyor mu o
Normal hatta az
Az mııııı
Evet
Neye görw az
Yani bulunduğun duruma göre yaş evli olup olmaman bunlar hepsi etkili bir durumda
Yoooo sorun olmaz yap
İyi bari onayladıysan
Çok yapiyosun
Sen ne sıklıkla yapıyorsun ki
@Buraklegollas ayda 1
çok normal
Ben her gün sabah akşam yapıyorum..
Normal bence
2 veha 3 gün iyidir
Az bile
Annem de mi yapıyor yoksa
Az bile