+1 yılEvlilik, iki kişinin birlikte bir hayat kurmasıdır ve bu, her zaman kolay değildir.
Evliliğinizin şu anda kötü gittiğini kabul etmek zor olabilir, ancak bu, iyileşmeye başlamanız için önemli bir adımdır.
İyileşmek zaman alır. Kendinize, bu zor dönemden geçmek için zaman ve alan tanıyın.
Bu zor dönemde, aileniz, arkadaşlarınız veya bir terapist gibi size destek olabilecek kişilerden yardım alın.
Eşinizle, evliliğinizin neden kötü gittiğini konuşmaya çalışın. Eşinizle dürüst ve açık bir şekilde konuşmak, sorunun kaynağını anlamanıza yardımcı olabilir.
Bir evlilik terapisti, sizin ve eşinizin iletişim kurmanıza ve ilişki sorunlarıyla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
Evliliğinizdeki sorunları çözmeye çalışırken, kendinizi de ihmal etmeyin. Kendinizi iyi hissetmeniz için yapabileceğiniz şeyler yapın, örneğin spor yapmak, arkadaşlarınızla vakit geçirmek veya yeni hobiler edinmek.
Sağlıklı beslenmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.
Egzersiz, stresi azaltmaya ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.Yeterli uyku, vücudunuzun ve zihninizi yenilemeye yardımcı olacaktır.
Olumlu insanlarla vakit geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.
Unutmayın, siz değerlisiniz ve mutlu olmaya layıksınız.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya normalde her ikisi de kötü gitmez Hani duygusal olarak kötü gidiyorsa bile Yatakta iyi olduğu için o onu telafi eder ya da yatakta kötüyse bile gündelik hayatta seni çok sevap değer verdiği için o onun telafi eder Normalde bu şekilde derler ama hem gündelik hayatta Hem yatakta kötüyse ya boşan hayatım kendine Niye yazık ediyorsun ki ya da söyle farklı çözümlere yardımcı olsun sana eşinden anlayış göstermesini bekleyeceksin artık
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Duygusal anlamda iyi gitmediği için bu cinselliğede yansıyor ister istemez tam olarak neden böyle aranızda sevme ile alakalı problemmi var ya da yakınlaşma ile alakalı..
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum diyor fakat hic yakinlasma olmuyor.
+1 yılÖncelikle boşanmalisın her yolu denediysen. Evlilik sadece cinsellik ya da sadece arkadaşlık değil. Boşanamam dersen terapi alın.
Aile terapisti sertifikamla iznin olursa ; Her evlilikte sorunlar olabileceğini bil, ne kadar baş edebilmek icin mucadele verirsen , ne kadar eşinle oturup karşılıklı iletişim kurarsanız okadar çözebilirsiniz aslında.
Evliliklerin temelleri iletisimsizlik. İnsanlar birbirini anlamjyor. Evet evlilik zor bir kurum herkesin kendi sınırları varken birden aynı evde kaynasmaya calisiyorsunuz. Mesela en son eşinle nezaman sinemaya, çay içmeye ya da el ele gezmeye gittin?
Sınırlarınızı evlendik diye hiç bir zaman ihlal etmemelisiniz. Herkesin bir nefes alma alanı olmalı. He bu dışarı arkadaş vs ya da senle dip dibe olmak değil mesela seni anlayıp bugün de TV ye senin bakman ya da bir işi birlikte yapmanız. Dediğim gibi son noktaya
Eşini uyarıp benim bu evliliğe dair umudum tükeniyor bitirmek istemiyorum lütfen çeki düzen ver demek.
Kendini değiştirip değiştirmemesi esine kalmis sonuçta eşin de senin bir tercihin. Bu noktada tercihlerini doğru yapmak gerekiyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılabilirsiniz.
00 Yorumla Bende ayrıldım bundan 9 ay önce zor günler oluyor ama geçiyor. Ömür boyu mutsuz olacağın evliliği sürdüreceğine ayrılırsın bir yıl zorluğunu kahrını çekersin sonra yeni bir düzen yeni bir hayat ailende sana destek oluyorsa toparlanman daha hızlı olur. Zor ama geçiyor canım benimde evliliğim bana zindan olmuş gibiydi şu an iyi ki kurtuldum diyebiliyorum.
50 YorumlaBak iyi değerlendir kurtarılabilecek gibiyse ve ikinizde kurtarma taraftarıysanız birlikte bunun mücadelesini verin boşanmak en son seçenek olsun aile kurabilmek kolay değil bozarken iyi düşünmek lazım
60 YorumlaZaten duygusal olarak kötü giden bir evlilikte, cinsellikte pek iyi olmaz. Ne oldu da bu raddeye geldin bunu bilmeden bişey söylemek zor umarım her şey düzelir, tabi sen düzelmesini istiyorsan🦋
12 Yorumla
Soran+1 yılTebikide ugrasiyorum 3 yildir. Ama esim biraz tepkisiz bu konuda.
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. İlk önce eşinle otur sorunları enine boyuna konusun çözüm üretmeye çalışın eğer olmuyorsa aile terapistine gidin baktin olmuyor ayrilik kaçınılmazdır ama buradaki öncelik iki tarafında kendi hatalarini gormesidir yara kangren olmuşsa da kesip atmaktir inşallah mutlu olursun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözmeye çalışın aynı durumları bende yaşıyorum sizinle, evlilik yılları falanda yakın ve çözmeye çalışıyoruz kestirip atmak istemiyorum hemen ama sonuç ne olur bilmiyorum 🤷♀️
51 YorumlaBoşan diyenlerin aklına uyma sakın çevremde ne kadar boşanmış varsa hepsi pişman ve çoğunun psikoloji bozuk toparlayamıyo kocanla konuş gerekirse destek alın
10 YorumlaEvlilikten ne bekliyorsun bunu belirlemen lazım önce. Evliliğin devam etsin istiyorsan yani ayrılma gibi bir düşüncen yoksa dış görüşüne özen gösterebilirsin. Kuaför vs alışveriş
40 YorumlaErkek aç kalmaz bacım, karnını doyurduğu başka yer vardır. (Ağır depresyonda falan değilse tabi)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşarak çözün. Çözülmüyorsa zorlmayın (vebalini biliyorum) ama zorla yürüyen görmedim
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum Allah güç kuvvet versin size, ekonomik özgürlüğünüz varsa ayrılma bir seçenek
10 Yorumla
+1 yılGüzel ve pozitif düşün... umm umarım gönlünce olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kötü giden bu sürece bı nokta koyup nerde hata yaptihinizi bı duşunun alabiliyosanir bı evlilik danışmanından yardım alın özellikle karşılıklı iletişiminizi daha kaliteli bı hale getirin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapacak pek fazla bir şey yok, akışına bırakmalısın. İyi dinlemelisin , kendini iyi ifade etmelisin.. hakaret etmemeli ve ettirmemelisin.. gerisi gelir..
00 Yorumla
+1 yılErkek gözüyle cevap veremem çünkü durumu açıkça yazmamışsınız eşiniz ile konuşamıyor musunuz? Neden negatif bir ruh haline büründünüz
10 Yorumla
+1 yılEvliliği senim için yaşanmaz hale getiren zorlayan nedenler neler peki soru cevap şeklinde gidelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Durumu tam anlatırsan belki bir yol buluruz.. ve bu konuları hiç evlenmemis birinin yorum yapması bana saçma geliyor
00 YorumlaBunu eşinle konuştun mu? Nerede eksik var nasıl düzeltebiliriz gibi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani bunun sebeplerini bilmeden neden bu duruma geldiğini anlamadan çözüm önermek ya da yol göstermek zor olur anlatmak istersen yardımcı olayım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl tanıştınız ki? Yani sonradan mı böyle kötü olmaya başladı yoksa son zamanlarda mı böyle bir sonuç oldu?
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen severek evlenmedin eşinle. Kaç sene oldu evleneli
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet severek evlendik.7 sene oldu
- +1 yıl
Sende mi bir problem var yoksa eşinle alakalı bir şey mi olduğunu düşünüyorsun
Soran+1 yılBende de olabilir ama cinsellik konusunda eşim hic yanaşmiyor
- +1 yıl
Sen biraz dedektifliğe bürün. Erkek cinselliğe yanaşmıyorsa uzun süredir aldatıyor olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni bir hayata başlamak için bir fırsat herkes gibi..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum başka şeylerle meşgul olmaya bak. Spor yap mesela.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen beklerim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNerden başlamak yerine önce kafanı toparla sağlıklı düşün napcağına karar ver sakince dertleşmeyle başla başka fikirler dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılKafami dagitmayi cok kez denedim ama olmuyor bi yerde tikaniyorum.
- +1 yıl
Nerede tıkanıyorsun anlatmak ister misin
+1 yılKötünün nesini toplamak istiyorsun ona karar vermelisin öncelikle.
00 YorumlaNeden sorun nedir ki acaba bu kadar kötü diyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAyrılmaya bak o zaman kendini karşıdakini yipratmadan kırmadan.
00 Yorumlabiraz detay verirsen etkili yorumlarla sana kılavuzluk edebilirim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Aile danışmanları oluyor hastanede olabilir onlardan yardım almalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Klasik... Ayrılmaya cesaret edemeyecek, duygusal boşluğa düşüp aldatacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAleykümselam hanfendi evliliğin kötü yani ilgisizlik tartışma mutsuzluktur sevgide var tabiki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. biraz detay verseniz
ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Spor yap kendine hobi bul eşinle sorunlarını paylaş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Duygusal olarak duzeltmeye bak oteki de duzelir insallah kurtulur evliliğin
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim insallah
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşinizle konuşma durumu mümkün değil mi peki
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusuyorum. Surekli konusuyorum kendi haline de biraktim olmuyor. Bu sefer daha cok uzaklasiyor
Cevap sahibi+1 yılyani konuşma şimdi böyle dümdüz yazınca hafif bir şeymiş gibi gelebilir ama, çözüm konusunda en güçlü şey bence hanımefendi. sadece ortak kanallarda aşama aşama olacak şekilde buluşmak lazım sanırsam. yani eşinize direkt istediğini sorunca ne diyor peki, yani tam olarak sorunun ne olduğunu, neden böyle yaptığını sorunca, hani öyle bi durum ki gerçekten gıcık ve sonucunda kötü bi şey duyacak olsanız bile en azından bilmeniz güzel olurdu sanırsam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmayı denedin mi kocanla?
Veya bitirmeyi düşünüyor musun04 Yorumla
Soran+1 yılCok kez konuştum olmaz boyle dedim defalarca. Bitirelim dedim sacmalama ben seni seviyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılAma hala pasif kalıyor bu durumda değil?
Soran+1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi+1 yılMmmh kıyamam yhaaa kaç yıldır evlisiniz?
Yalnıs anlama ama sanki bu söylediklerinde sen suclusun gibi kendini bıraktım demişsin? Bu olaylar sen kendini bıraktıktan sonra mı oldu önce mi ve iletişim kurmayı dene bence 🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmiyosan sevisemezsin sevizmeyince dd hzuur olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kötü gitmemesi için sen neler yaptın? Önemli olan o
00 YorumlaBence ilk önce kendini toparla. kendinle ilgilen önce kendine değer ver bu bunalımdan çık. sonrasında sağlıklı düşünmeye başla
00 Yorumla
+1 yılBıraktım derken bakımsızlık olarak mı? Duygusal olarak neden kötü? En son ne zaman birlikte oldunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap vermemişsin bile
Aile terapisti ne ne dersiniz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverek mi evlendin ne kadar suredir evlisin
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet severek evlendik 7 yil oldu
Cevap sahibi+1 yılOturun konuşun herseyi ne istediginIzi
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılbakımlı değilsindir kilo falan varsa belki ondan uzaktır sana
00 Yorumla
+1 yılYeni heyecanlar gerekiyor, bunun için de eşini manipüle edebilmelisin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten duygusal kötü oldu mu herşeyi etkiliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeprosyina gitmisimdir doktira git bence
00 Yorumla
+1 yılYeni heyecanla bulun biraz renk gelir
01 Yorumla- +1 yıl
Bende yazmanı isterim 🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence boşan benim de aynı şekilde sorunlu gidiyor ne yapalım sence?
00 YorumlaBiraz heycan katmayı denesen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılNedeni ne başlangıç nedenleri
00 Yorumla Ne anlamda sorunlar neler
00 Yorumlaal karşına konuş , konuşmazsan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuşmak sobet etmek istedim inslalah duzleir toprlrisn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni bi heyecan aradığını sen de çok iyi biliyorsun.
00 Yorumlaayrıl
20 Yorumla
+1 yılGez toz
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş ya
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım böyle olmaz ilerde ilişkim
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl knk
00 Yorumla
+1 yılNiye kötü
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne