+1 yılKişiden kişiye değişiyor , kuru sıkı çoğu yorumlara baktım yok 5 dakika yok 10 dakika , 10 ,15 dakikada sertleşir ama ilişkiye hazır olmaz. İdeali yarım saatle bir saat arasıdır. Tabi karşındaki kişinin düzenli bir se. hayatı varsa süre uzayabilirde
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim ilk boşalmadan sonra 5 dakika yetiyor dinlenmesi, sonrasında yine kalkıyor, ikinci boşalma daha uzun sürüyor ilkine oranla, ikinci boşalmadan sonra en az yarım saat penisin dinlenmesi şart tekrar kalkması için. çünkü aşırı hassas oluyor özellikle baş kısmı, dinlenmesi şart.
00 Yorumla
Benim beklemek gibi bir sorunum yok bir gecede 1 kutu prezervatif bitirdiğimizi bilirim ama ertesi gün kimsenin bacakları tutmuyordu kişilerin ne kadar istekli olduğuyla alakalı bence üst üste attığımda olmuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence vücudun dinclige bağlı bir durum eşim de 20 25 dk sürüyor 33 yasnda
28 Yorumla
Soran+1 yılgerçecekci ve düzgün bir cevap arıyorum teşekkür canım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙏
Soran+1 yılBenzer durumlar için bir seyler soracam takip edemisin eşimle ilgili konu
Cevap sahibi+1 yılGizlilsin ama
Soran+1 yılben açamadım sen açarsan bakarım sonra kapatırsın
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğeniyorum
Soran+1 yıltamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Yaşa gore degisir 18 yasinda biri 15 dakikada olur 30 yaş uzeri 1 saati bulabilir bende 1 saati buluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılgercekci bir youm sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtıp tutanlara bakma bence... bana 1 yetiyor, çünkü zaten doyaya doya 1 saati geçiyor. Yoruluyor insan zaten. Ama 2. ci yi beklediğimde 20 dk da erekte oluyorum ama sonrası zevk değil yorgunluk oluyor benim için... en güzeli doyasıya yapılan uzun bir ilişki
00 Yorumla
+1 yılDoğal olarak en so ne zaman ilişki yaşadığı ne zamn boşalttığı çok önemli 2. Ereksiyon 10 dk içinde olur 3 ereksiyon partnere de bağlı olmak üzere yarım saat ya da 45 dayı bulabilir
Yaş da önemli tabiki 😇00 YorumlaBenim penisim boşaldıktan sonra bile hala ereksiyon halde durabiliyor maleseef buna çözüm bulabilmek için doktorada gittim ama çözüm bulamadık. Bu bende aşırı efor kaybetmeme sebeb oluyor
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk boşalma sonrası genelde ikinci ereksiyon 10 dk içinde olur
14 Yorumla
Soran+1 yıleşim kaç yaşında 10 dk iyi bir süre
- +1 yıl
Değişiyor ortalama süreyi soyledim zaten canım .. Kimisi var zorluyor ikinciyi devam ediyor arkasından kimisi var ikinciyi bile yapamıyor kimisi var ikinciyi 3-5 dk da hazır haline getiriyor..
Soran+1 yılevet işte aynen öyle
- +1 yıl
Aynen 😊😊😁
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bende genelde 15-20dk da hazır... bazen de 2. yi boşalsamda içinde cıkarmadıysam devam edebiliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. Bende 15 dk sonra kendime geliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıl39 yaş 15 dk ve 3.
- Kişiden kişiye değişir bu, 2. İçin beklenmeye bile gerek olmadığı zamanlar oluyor.
00 YorumlaBilincliler konuşmuş 🤣🤣🤣 yazanların yarısı tekte pili bitiyordur. Çoğu ikinciyi zar zor görmüştür. Ama bilgiye gelince kraliz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. En fazla 10 dakika içerisinde 2. seansa hazır hale gelmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yıl34 yaşında 10 dk oluyormu gercekci olalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ama illaki zorlaniyoruz ilk bosalmaya göre
00 Yorumla
+1 yılBende 10 dakka bile sürmüyor
Rahat 6 yı görürüm00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişiyor benimki 2-3 defa boşaldıktan sonra iniyor
00 YorumlaLibidosu sağlam yükselmişse, sonrakine devam. Kendimden biliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsağlıklı bir bireyse 15-20 dk içinde yeniden erekte olabilir.. bu bekleme süreci de boş geçirilmemeli.. öpüşmeler sevişmeler temaslar olmalı.. o anı diri tutmak elzemdir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCsbuk oluyor bende cok uzun sürmüyor! Neden sordun ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir 30-40 dakika sonra sertliğini kazansa bile boyut ilk halini bulmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılYaşa göre degisiyor ama ortalama yarım saat 40 dk sonra. Üçüncü postada süre daha da uzayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilk 15 20 dk. hemn klkar ya da yardımınla dikleşir, ikinci ve üçüncü yarımşar saati bulur klkık vaziyette
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerçekçilikten bahsetme,1000 $ iddiaya girerim.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 ila 15 arasında değişir
Partnere bağlı olan bir durum bu
🙂10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir bu hemen 15 dk içindede olabilir bi kaç saat içinde de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. yi üst üste yapabiliyorum tabi bazen olmuyor 3 için 5 dakika dinlensem yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirkaç dakika içinde hazır oluyorum.
Bu kişiden kişiyede değişebiliyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10-15-20 dk arası değişir bu
Seninkinde durum ne00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılarası ortalama ayrım saat olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
*yarım
30-40 dkda olur. İyi muamele iyi seks
10 Yorumla
+1 yılYaşa, sağlığa göre değişir
00 Yorumla
+1 yıl10 dk bende 2. Ve 3. De
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk ikisi arka arkaya olur. 3. de 1 saat beklemek gerekiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlaçsız ikinciye gidiyorum ve üçüncü 5 dakika sonra
00 Yorumla
+1 yılKişiden Kişiye Değişir Bu Hanımefendi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende 15 ve 30dkk arası libidoma bağlı değişiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir ya
11 Yorumla- +1 yıl
Yani mantıklı
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 dk ve yasa göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. 20 dakika yarım saat süresinde olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 dak sonra devam:)
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaş ve 5 dk diyorsun hiç gerçcekci değilsin
- +1 yıl
napim inandırmak için görüşelimmi yani alalala ne bekliyosun ablacım bi saat beklicek dğeiliz ya normale dönmek için
Hangi yaş grubu o önemli şimdi o önemli
02 Yorumla
Soran+1 yıl+30
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılpartnere bağlı olarak 4 e kadar yolu var.
00 Yorumla Kişiden kişiye degişir 5-15 arası
00 Yorumla
+1 yıl15 dakika sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yıl5 dk maks
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 10 dk
00 Yorumla10 15 dk maks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 dk sonra
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10-15 dk sonra
02 Yorumla
Soran+1 yıl+37 yaş ve 10 dk gercekci mi sence
- +1 yıl
Fazlasıyla hemde
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler