şimdi kısaca özet geçmek isterim arkadaşlar. 34 yaşındayım ve 38 yaşında bir adamla beraber oldum. ikimizde yeni boşanmış insanlardık. birkaç gün çıktık, 4. çıkmamızda aramızdaki enerji ve etkileşime dayanamadım ve direk eve attım bebeği.
lütfen yargılayacak olan arkadaşlar şu saniye buradan uzaklaşsın, çünkü ne yaptığımı da ne istediğimi de bilen bir kadınım, bana ders vermeye gelmeyin. neyse devam ediyorum.
muazzam bir geceydi. adamın altından girdim üstünden çıktım resmen. deli gibi seviştik. tutkulu, çekimli, aşklıydı eminim buna. sonunda "sen şimdi bunların hiçbirini hatırlamayacaksın değil mi" dedi. diğer günler bana karşı ilgi de artmaya başladı. hergün mesajlar alıyorum vs. neyse, bu şekilde bir kaç birliktelik daha yaşadık. her yenisi bir öncekinden çok daha iyiydi. gözlerini alamadan bi saniye bile kaçırmadan sevişiyoruz. sindire sindire. acele etmeden. sertleşip yavaşlayarak. dozunda her şey, dans eder gibi. orgazm sonrası yanımdan kalkamıyor. beni öpmekten okşamaktan masaj yapmaktan evine gidemiyor. bir defasında birleşme bile olmadan yaklaşık 2 saate yakın sadece öpüşüp aşk yaşadık. his vardı. kesinlikle eminim. eş zamanlı hissedilen inanılmaz bir enerji vardı ortamda. her neyse soruma geliyorum.
şimdi ben çok fazla farklı birlikteliği olmayan ama seksten de iyi anlayan bir kadınım. ve kadınlar sevişirken farklı duygulara bürünebiliyor. biz his besliyoruz, tutkunun gücünü de oradan alıyoruz.
peki ya erkekler? bu ilişkiyi yaşadığım adamın hala aklındamıyımdır. nihayteinde "sen beni aldatırsın" bahanesiyle uzaklaştı. görüşmeyi kesmedik komple, saçma bir bekleyiş var. tek merak ettiğim erkekler için seksin niteliği önemli mi? yoksa çoktan başka kadınlarla muadillerini yaşayıp aklına bile gelmiyormuyumdur. şimdi özellikle tecrübeli abilerimizin fikrini merak ediyorum ben.
TUTKUYLA SEKS YAPTIĞINIZ KADINI ANARMISINIZ, HATIRLARMISINIZ, TEKRAR İSTERMİSİNİZ? ne zaman aklınıza gelir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer