En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılprezervatifte herhangi bir açılma delik varsa (yeni açılan prezervatifte bu ihtimal çok düşüktür bana göre), ya da birde fazla kez bir prezervatifi kullandıysa sıkıntı olur. Prezervatif normalde en iyi korunma. Prezervatif kullanmadıysa o zaman karşıdaki hiv se bulaşma ihtimali var.
00 Yorumla
+1 yıltükürük yoluyla bulaşabildiği gibi cinsel yollada bulaşabilir 4 haftamı ne kuluçka süresi var hiv in o süre geçtikten sonra HİV testi yaptırıcam dersin ne için derlerse yolcu gemisine çıkıcam oradan istediler dersin hangi bölüm filan derse temizlik bölümü de
01 Yorumla- +1 yıl
:D gerçekleri söylememek mi gerekiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevet olabilir,.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBen bi keresinde clubdan tanıştığım 30 yaşında bi kadınla yaptım kondom falan yoktu ve kadında varmış bu kendisi söyledi o an çok zevkliydi söylemezdim tarzı bir şey söyledi ve bana hiçbir şey olmadı kanıma falan hepsine baktırdım sorun olmaz umarım
10 Yorumla
+1 yılkorunmayla genelde zor. eğer çok ısırmalı öpüşmediseniz. veyahut orla yapmadıysanız. ayrıca aklında şüphe varsa bir hıv testi yaptırabilirsin. araştıma hastaneleri ve üniversiteler yapıyor.
00 Yorumlaheralde öptün ettin bir şekilde yalaştın. bu yüzden risk var git testini yaptır ve kafanda deli sorularla yaşama derim...
00 Yorumla
+1 yılEn ufak bir şüphen varsa test yaptırmasını isteyip sonucu görmeden risk alma.
00 Yorumla4 ila 8 hafta içinde belli olur kan tahlili yaptirabilirsin
00 YorumlaKorunmalıysa düşük ihtimal. Öpüşmedende bulaşa biliyor veya ağzına boşaldıysa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani Hiv olan birinin illa şeyinden cıkan sıvı ile alakası yokki; öpüşürken bile sana geçmiş ola bilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet oluşur tabiki eğer sevgilinse sonra ayrılıp başka erkekle yapsan yine bulaşır o erkeğe de bulaşır sana da bulaşır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücut bağıßıklığı düşmeye başladında nüksediyor. agiz kenarında uçuk genital bölgede siğil yara varsa baktırman gerek dereceleri var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartner Hivli ise her zaman risk vardır ama korumalı olduğu için riski düşüktür
00 YorumlaKorunduyssniz bulaşmaya bilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbilmediğin adamla niye yaparsın be muhterem :)
00 Yorumla Eger partneriniz Hiv pozitif ise 1 iliski de bile bulasabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKondom kullandıysanız sanmıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Öpüşme ne olacak canım 😅
+1 yılBoku ydin sen hem dünyan hem agiret
21 Yorumlaya varsa olur yoksa binkerede girsen olmaz
00 Yorumla
+1 yılhiv çok tehlikeli bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorunduysan sadece gir cik olduysa sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılyok kanka meni sini yuttuysan ayrı tabi
00 YorumlaAğzına aldıysan condomsuz biraz risk var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sıvı teması olmuşsa ihtimal risk var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 ay sonra belli olur
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorumali da gecme olasiligu dusuk
00 Yorumla
1 yılYok olusmaz nie olussun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorumalıda bulaşma olasılığı düşüktür.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbişi olmaz
00 Yorumla Kan testi yaptır
00 Yorumla
+1 yılTemeller sağlamsa sorun yok 👍
00 Yorumla
+1 yılher şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılArkadanmi yapti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
+1 yılVarsa olanilir
00 YorumlaŞansına
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhiv ne kısaca?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorumalıdan geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOluşabilir.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba ben enfeksiyon hastalıkları doktoru Gizem;
drgizemer.com
Partnerinizde HIV şüphesi yoksa ve korunmalı cinsel ilişki yaşadıysanız, olmayan bir virüsün bulaşmazı zaten mümkün değildir.
Genel olarak;
Korunmalı cinsel ilişki (prezervatif kullanarak) HIV bulaşma riskini önemli ölçüde azaltır. Ancak hiçbir korunma yöntemi %100 koruma sağlamaz. Prezervatifin doğru ve tutarlı bir şekilde kullanılması, yırtılma veya kayma gibi sorunların önlenmesi riski daha da azaltır.
Eğer partnerinizin HIV durumu hakkında bilgi sahibi değilseniz ve korunmalı cinsel ilişkide bulunduysanız, risk düşük olsa da mevcuttur. Bu tür bir maruziyetten sonra, HIV enfeksiyonunun belirtileri (eğer varsa) genellikle birkaç hafta içinde ortaya çıkar. Ancak, belirti göstermeyen kişiler de olabilir ve bu, enfekte olmadıkları anlamına gelmez.
Bu tür bir durumda yapılması önerilenler:
Hemen bir sağlık profesyoneline danışın. Eğer maruz kaldıktan sonraki 72 saat içinde HIV'e maruz kalma riski olduğunu düşünüyorsanız, post-ekspozisyon profilaksisi (PEP) adında bir tedavi alabilirsiniz. PEP, HIV'in vücutta yayılmasını önlemeye yardımcı olabilir.
HIV testi yaptırın. Maruz kaldıktan sonra hemen test yaptırmak, enfeksiyonun erken teşhisini sağlamayabilir, çünkü HIV antikorları belli bir süre sonra tespit edilebilir. Ancak birkaç hafta sonra veya doktorunuzun önerdiği bir zaman diliminde test yaptırmak önemlidir.
Korunmalı cinsel ilişkide bulunun. HIV durumunuz kesin olarak bilinene kadar diğer insanlara bulaştırma riskini önlemek için korunmalı cinsel ilişki kurmalısınız.
Partnerinizle iletişim kurun. Eğer partnerinizin HIV durumu hakkında bilgi sahibi değilseniz, bu konuda onunla açıkça konuşmak önemlidir. Hem sizin hem de partnerinizin sağlığı için bu bilgi önemlidir.
Unutmayın, endişeleriniz veya sorularınız varsa bir sağlık profesyoneline danışmak her zaman en iyi seçenektir.