Cinsel Yaşam Vajinada yanma hissi neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Vajinada yanma hissi neden olur? Yalnızca mastürbasyon yaparken oluyor bu yanma hissi batma hissi gibi Vajinada yanma hissi neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Enfeksiyon ya da mantar var büyük ihtimalle, kadın doğuma randevu al böyle bir durum varsa ve tedavi edilmezse ilerler bu. 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl enfeksiyon olabilir. ya da yumurtalıklarınla alakalı. bi baktır istersen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi midir Yorumla Regnanspiritus +1 yıl olabiliyor bazen. Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok mu sert yapıyorsun? Ya da bitmeden bırakıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ellememle ilgili değil Yorumla Muscovite +1 yıl Enfeksiyon nedenidir diye düşünüyorum o zaman. Ara vermeye çalışmanı tavsiye ederim bir süre :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir enfeksiyon olabilir kadın doğum doktoruna arada yanma oluyor deyip ilaç yazdirabilirsin 0 0 Yorumla
reevaluate Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bırak dinlensin tahriş olmuş belli ki, ne kadar dayanırsın bilmem ama :) 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. okşarken tahriş ediyorsun demek ki.jel falan kullan bence.ya da zevk suyunu. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sert okşamıyorun ki Yorumla dreamliner61 +1 yıl kuru yapıyorsan tahriş etmiş olabilirsin.parmaklarına akıntını al ya da bebeyağı falan kullan ya da sabun vs... Yorumla Soran +1 yıl Hayır kuru değil Yorumla dreamliner61 +1 yıl o zaman alerjik bir durum var. Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Nazik ol daa yımırta mı çırpıyon 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeterince ıslanma olmuyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oluyor Yorumla Hendestra +1 yıl ya da sert davranıyorsun Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Muhtemelen tahriş ediyosun😊 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı kullan 0 0 Yorumla
Seductive212 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İdrar yollarinda enfeksiyon var muhtemelen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende de oluyor o, tahriş olmasına bağlıyorum ben 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama sert değilim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman bilemedim ben sert yapıyorum o yüzden oluyor benimki Yorumla Sipruss +1 yıl ne yani tahris okmasi sana zevkmi veriyor fjfjff Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kafanı skm erko senin Yorumla Sipruss +1 yıl konusma a koydumun ahmcik beyinlisi seni Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl İdrar yaparken mi yanma oluyor 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Sadece vajina içinde ise tam tatmin olamadığın için oluyorSağlıkçıyım Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ya. Bakireyim bi de Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Tahriş de olabilir ıslanma az ise Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Klitoris mi yanıyor Yorumla Soran +1 yıl İçerde komple yani Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Tam boşalma yaşadın mı Yorumla Soran +1 yıl Iı hayır Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Ondan olabilir Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Rahatlamak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim ya bu boşalmamı etkileyen bir şey mi Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Yok tabi niye etkilesin Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Sanaldan rahatlatayım Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kuruluk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sert mj yapıyorsun 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaptin çare buldun mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Enfeksiyon ya da mantar var büyük ihtimalle, kadın doğuma randevu al böyle bir durum varsa ve tedavi edilmezse ilerler bu.
enfeksiyon olabilir. ya da yumurtalıklarınla alakalı. bi baktır istersen.
Ciddi midir
olabiliyor bazen.
Çok mu sert yapıyorsun? Ya da bitmeden bırakıyorsun?
Hayır ellememle ilgili değil
Enfeksiyon nedenidir diye düşünüyorum o zaman. Ara vermeye çalışmanı tavsiye ederim bir süre :)
Bir enfeksiyon olabilir kadın doğum doktoruna arada yanma oluyor deyip ilaç yazdirabilirsin
Bırak dinlensin tahriş olmuş belli ki, ne kadar dayanırsın bilmem ama :)
okşarken tahriş ediyorsun demek ki.
jel falan kullan bence.
ya da zevk suyunu.
Sert okşamıyorun ki
kuru yapıyorsan tahriş etmiş olabilirsin.
parmaklarına akıntını al ya da bebeyağı falan kullan ya da sabun vs...
Hayır kuru değil
o zaman alerjik bir durum var.
Enfeksiyon olabilir, işeme sonrası yıkamıyor musun
Nazik ol daa yımırta mı çırpıyon
😅😅😅
Yeterince ıslanma olmuyor mu
Oluyor
ya da sert davranıyorsun
Muhtemelen tahriş ediyosun😊
İçeride iltihap olma durumu
Kayganlaştırıcı kullan
İdrar yollarinda enfeksiyon var muhtemelen