Yav geçen ilk kez nude attı hayallerim suya düştü çok kararmıştı tüm isteğimi düşürdü.
Vajina kararması nasıl düzelir?
Yav geçen ilk kez nude attı hayallerim suya düştü çok kararmıştı tüm isteğimi düşürdü.
Vajina kararması nasıl düzelir?
Birebir aynı durumu yaşadım zamanında tam olarak aynısını yaşadım. Kız nude attı bana ama ben talep felan etmedim O attı Raflar efsaneydi beni benden aldı. Sonra bide Aşağıdan çekip attı söylemedim ama bir tiskindim bir tiskindim. Hem kıllı hemde kapkaraydı. Şok oldum tabi yadırgamadım belki doğal hali budur yapcak bişi yok ama O kıllar alına bilirdi sanki
Sizin gibi saçma düşünceler yüzünden biz de b*k yoluna gidiyoruz. Vajinayı buldun beyazını mı arıyorsun gerçekten de?
Siyahını beyazını bırak yumul dostum öpücüklere boğ, suyunu çıkarana kadar em, dilini derinlere sokup içini keşfet
Cevap
10Cevap
Arap ve zencilerin vaginalari hindistanlilarinkide kap kara o yüzden onların yanında senin sevgilininki bem beyazdır vagina yapısı öyledir önemli olan fonksiyon. gorevu iyi yapıyorsa darsa renk önemli değil
Senin penisi o da beğendi mi acaba? Sanki hepinizin düzgün, büyük kalın bir penisi var. Hayret bir şey ya Çok kötüsün gerçekten tek derdiniz seks
Ne alakası var insan beğenmediği bişeyle nasıl seks yapar
Sabah akşam Asperox Mavi Güç sıkıp 2 dakika sonra ılık suyla yıkarsa 1 aya kar beyaz olur
Bulmuş akı karasını arıyor.
yoklukta olmadım hiç ama yorumun güldürdü
erkek arkadaşlarım gibi konuştun onlarda böyle diyor tabi daha hayvanca söylerler senin gibi kibar değil :D
yani bence de basit şeyler bunlar herşeyi kafaya takarsak erken çökeriz :D
Senin ki teleme peyniri ya annem.
Bi gör öyle yap yorumu
Hahah sg
DM'den yazanın senin olduğun çok daha belli bana akılcılık taslama 😉
Dmden falan yazmadım inanmıyorsan yazabilirim ama o da senjnle iletişime geçmek için değil yalan söylemediğimi anlaman için
Hadi yalvar bana, DM'den yazanın sen olmadığına inanmam için. Diz çök lan k@pekk
S*ktr mk
Hadisene lan ayaklarıma kapan yalvar bana
😂😂😂😂 ben geçen biriyle birlikte oldum pespembeydi idael vajina pembe olur
Renge neden takildin tadini cikartmaya bak
Haklisin cook itici..
Oğlum ne boş adamsın mk
Limonlu suda bir gece beklet
ya kılsız tertemizse sorun yapma
Çok konuşma lan pipisikucuuk
Kac yaşında idi sevgilin
24
Cabuk kararmılş ya