Cinsel Yaşam Sevdiğini sonuna kadar hissediyorum ama yan yanayken çok öpüşmek istiyor, sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yani sürekli öpüşmek istemesi çok sevdiğinden mi kullanmak gibi mi Sevdiğini sonuna kadar hissediyorum ama yan yanayken çok öpüşmek istiyor, sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl O öpüşmek istediği anlarda yanınızda olmak o anları sizinle deneyimlemek Johhny Sins gibi not defterime küçük küçük notlar tutmak isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevgiye emin olma senden istediğini alıncaya kadar herkes senin istediğin gibi davranır 0 0 Yorumla
İsim_kalmamışş Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Biz de öpüştük bu kullanmak değil bence, iki taraf da zevk alıyor sonuçta. Sizi kullanıp kullanmadığını karakterinden anlayın 0 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl sadece öpüşmek içinse bence sorun olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O öpüşmek istediği anlarda yanınızda olmak o anları sizinle deneyimlemek Johhny Sins gibi not defterime küçük küçük notlar tutmak isterdim
sevgiye emin olma senden istediğini alıncaya kadar herkes senin istediğin gibi davranır
Biz de öpüştük bu kullanmak değil bence, iki taraf da zevk alıyor sonuçta. Sizi kullanıp kullanmadığını karakterinden anlayın
Opusulebilirde ilerisine dikkat et
sadece öpüşmek içinse bence sorun olmaz
Benimki de istiyor
Sen istemiyor musun